Συνεδριάζει η σατανική Λέσχη Bildenberg – Ποιοι Έλληνες συμμετέχουν

Κοινοποίηση:
bildeng

Ξεκίνησε την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι σήμερα Κυριακή, η ετήσια διάσκεψη της σατανικής Λέσχης Bildenberg, στο Σαντιγί της Βιρτζίνια.

 

Στην διάσκεψη θα συμμετάσχουν 131 άτομα από 21 χώρες, η «αφρόκρεμα» του παγκοσμίου κατεστημένου. Μεταξύ αυτών και δύο Έλληνες, ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της τσιμεντοβιομηχανίας TITAN και ο διευθυντής της «Καθημερινής» -και χαϊδεμένο παιδί των Αμερικανών- Αλέξης Παπαχελάς. Φέτος δεν έχουν κληθεί Έλληνες πολιτικοί – άλλωστε, έχουν περάσει από κει άπαντες τα προηγούμενα χρόνια.

Τα βασικά θέματα της 65ης διάσκεψης είναι: «Ο πόλεμος της ενημέρωσης», «Η  διακυβέρνηση Τραμπ», «Η κατεύθυνση της Ε.Ε.», «Ρωσία και Κίνα», «Η ανάγκη να σταματήσει το διαδίκτυο να είναι μη ελεγχόμενο».

Το πιο ενδιαφέρον θα είναι αυτό το τελευταίο, περί του ελέγχου του διαδικτύου, δηλαδή της επιβολής αυστηρής λογοκρισίας (φυσικά κατά των άκρως ενοχλητικών για την Νέα Τάξη Πραγμάτων εθνικιστικών φωνών…), διότι προφανώς τους έχει ξεφύγει το πράγμα!

Και βέβαια, δε θα μάθουμε τι ακριβώς θα συζητηθεί πίσω από τις σφραγισμένες πόρτες, αλλά θα τα δούμε να συμβαίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τον κ. Μητσοτακη τον καλεσαν περισυ, νομιζαν θα εκλεγοταν νωριτερα.

Comments are closed.