ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ: ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ! ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ!

Κοινοποίηση:
4210477

Συναγερμός σήμανε σε αστυνομία και πυροσβεστική το μεσημέρι όταν το ελικόπτερο της πυροσβεστικής εντόπισε κοντά στο χωριό Μαριές της Ζακύνθου δύο άτομα τα οποία επιχειρούσαν να βάλουν φωτιά.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., πυροσβέστες αλλά και κάτοικοι της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν τους επίδοξους εμπρηστές.

Οι επίδοξοι εμπρηστές επέβαιναν σε μηχανάκι και μόλις κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί τράπηκαν σε φυγή.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αλλάξτε επιτέλους τους νόμους! Όλος ο κόσμος ζητάει τη τιμωρία τους. Ισόβια στα κατακάθια που δολοφονούν τη χώρα μας!!!

  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΤΟΣΚΑΣ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ.

  3. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΗΘΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ 90-ΑΡΧΕΣ 2000 ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ?

  4. Τι να πιάσουν ρε παιδια!!!! Τα παιδια των πολιτικών σκουπιδιών θα συλλάβουν;; Ολλοι οι αναρχοάπλυτοι πατεραδες θα τα βγάλουν έξω τα μαμόθρεφτα μπασταρδια τους… Ρε πάρτε τον νόμο στα χέρια σας μπας και δείτε σε καμοια εικοσαριά χρονια άσπρη μερα…… Χάσατε την πατρίδα σας ρεεεεεεεεεε ξυπνάτε επι τέλους…. σχολάστε τους αληταράδες πολιτικους που σας τα παίρνουν ολα… στα μπουρδελα εάν οι δουλειές δεν πάνε καλα αλλάζουν πουτάνες, να κανετε και εσεις το ίδιο, έξω τα κουμουνια απο την ιερή Ελλάδα….. Τους είδατε και αυτους, είδατε και τους κλεφταράδες πράσινους, τους προδοτες μπλε… Σώστε την Ελλάδα και ας αφήσετε τις φιλοσοφίες και τα κόμματα, ενωθείτε ολοι μαζι ρε, πως σας εχουνε κάνει ετσι σαν βοδια και ζόμπι.. Εάν σημερα ξυπνήσετε, σε 20 χρονια όσοι θα εχετε παιδια (γιατι αυτο καταφέρανε σας εχουν κάνει ανίκανους να κανετε οικογένεια με τις μαλακιες που πιστέψατε απο τα χαζοκουτια και απο τους δημόσιοκάφρους) σε 20 χρονια τα λιγα παιδια σας ίσως δούνε μια άσπρη μερα…. Και αυτα ίσως να παλέψουν να ελευθερώσουν την Ελλάδα απο τα λαθροπιθηκια που βάλατε μεσα και θα ριζώσουν στην ;;; Ελλάδα!!!!! Απο εσας εξαρτατε..

  5. Γιατί το ελικόπτερο δεν τους παρακολούθησε ώστε να μην μπορούν να ξεφύγουν;

  6. Μια σφαίρα στο κεφάλι , τα ισόβια δεν αναπληρώνουν τη καταστροφή που προκαλούν , ίσως έτσι γίνει παράδειγμα για τους επόμενους και σταματήσει αυτό το έγκλημα.
    Δικαστήρια , λαμογιοδικηγοροι , αναβολές , εφέσεις κλπ κλπ είναι του κολου τα εννιάμερα .

  7. και αν τους πιασουν θα τους κλασουν μια μαντρα. Ρε δεν υπαρχει νομος και δικαιοσυνη σοβαρη στο μπουρδελοκρατος της Ελλαδας. Αν εισαι νυκοκυρης τρως ανελεητο κυνηγι, αν εισαι εγκληματιας, ή λαθραιος, ή γυφτος και το κακο συναπαντημα εχεις ασυλο, ολοι οι νομοι δουλευουν για σενα και πως να τη σκαπουλαρεις

  8. Ρίξτε τους, για παραδειγματισμό, μέσα στις φωτιές να εξαϋλωθούν οι ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ …

  9. Ναι ωραίο πόρισμα βγάζεις οτι για τον αραπη γίνονται ολα!!!! Βρε μαλακα οταν ψηφίζεις αυτα τα συριζοσκυλα εκεί το μυαλο σου δεν δουλεύει;;; και τωρα που εισαι καλός θα ψηφίσεις μιτσοτακι κοπανε γκρεκυλε καλα να πάθετε με τους μαλακες νεοέλληνες του φραπέ και της φιλοσοφίας του κωλου και του καναπέ. Ξυπνάτε ρε βοδια….. Φωτιές υπήρχαν πάντοτε… Άκου ο αραπης!!!! Μα τι μαλακες υπάρχουν τελικα!!!!! Και μετα θα παει μπροστά το Γιουνισταν…..

    1. Εμείς είμαστε οι μ@λ@κες συντεκνε,μια ζωή Ανδρέας,φαπες στις γυναίκες μας,ψευτονταηδες,βαρελοσκυλα,οδήγηση χωρίς διπλώματα,και πολλά άλλα……..

  10. Από την ημέρα που πέθανε ο αράπης,το νησί κατακαηκε από άκρη σε ακρη,τυχαίο;

Comments are closed.