Συμβούλιο Φυλακών: Εγκρίθηκε το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα για διήμερη άδεια. Όταν λέμε 11 φορές ισόβια, ΔΕΝ εννοούμε ισόβια. Αντιδράσεις από την οικογένεια Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
koufontinas

11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17Ν.

Αίτημα για να του χορηγηθεί διήμερη άδεια υπέβαλε, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ηγετικό στέλεχος της πάλαι ποτέ «17Ν», πρώτη φορά στα 15 χρόνια μετά τη σύλληψη των μελών της οργάνωσης. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ζήτησε να παραμείνει ελεύθερος για 48 ώρες κάνοντας χρήση του δικαιώματος αδείας, όπως άλλωστε προβλέπεται εκ του σχετικού νόμου.

Η απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών είναι θετική στο αίτημα αποφυλάκισης του Δ. Κουφοντίνα και πιθανότατα ακόμα και αύριο – να βγει εκτός σωφρονιστικού καταστήματος.

Στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, προβλέπεται χορήγηση αδειών σε κρατούμενους με απόφαση του αρμόδιου συμβούλιου, των φυλακών, στο οποίο μετέχει και εισαγγελικός λειτουργός, αφού βεβαίως εξεταστεί ο φάκελος ενός εκάστου κρατούμενου.

Κ. Μητσοτάκης: Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη

Σε tweet του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ… ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΧΤΕΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…. ΑΗΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ!!!

  2. Ναι, ειναι αδιανοητη, γιατι ειναι απειλη για εσας, λεμε τωρα, ενω ο δολοφονος της Ζεμπερη μπορει να μπαινοβγαινει οποτε θελει.

Comments are closed.