ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ όσο και ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον Πύργο της Κολάσεως στο Λονδίνο: “Βρέθηκαν 42 πτώματα σε ένα δωμάτιο!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
londino-fotia-purgos

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η μαρτυρία ενός άνδρα για την τραγωδία στο Πύργο Γκρένφελ, που την περασμένη Τετάρτη τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα δεκάδες κάτοικοι να βρον μαρτυρικό θάνατο.

Ο άνδρας που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ισχυρίζεται πως φίλος του που είναι πυροσβέστης και συμμετέχει στις επιχειρήσεις εντοπισμού των θυμάτων, αποκάλυψε μιλώντας στο τηλέφωνο πως μέσα σε ένα δωμάτιο βρήκαν 42 πτώματα, ανάμεσα τους και παιδιά.

“Έχω έναν φίλο που δουλεύει στην Πυροσβεστική. Χθες, είπε στο τηλέφωνο ότι βρήκαν 42 πτώματα μέσα σε ένα δωμάτιο. Κανείς δεν τον ήξερε αυτό. Τον ξέρουμε τον αδερφό, είναι πυροσβέστης και μας το είπε, αλλά δεν μπορεί να τα πει δημόσια”.

Ο νεότερος απολογισμός της τραγωδίας δόθηκε στη δημοσιότητα την ώρα που η βρετανική κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις από μια ακόμη τρομοκρατική επίθεση. Η αστυνομία έκανε γνωστό ότι πλέον ο αριθμός νεκρών και αγνοούμενων είναι 79 και μόνο πέντε από τα θύματα έχουν αναγνωριστεί, ανάμεσά τους ένας Σύρος πρόσφυγας και μια 24χρονη φωτογράφος.

Ο επικεφαλής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, Στιούαρτ Κάντι είπε πως άλλοι πέντε άνθρωποι, που είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι, βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Παραδέχτηκε επίσης ότι ίσως κάποια από τα θύματα να μην αναγνωριστούν ποτέ. Εξήγησε ότι ένας από τους λόγους της δυσκολίας στην αναγνώριση είναι πως απαιτούνται τα οδοντικά τους στοιχεία, τα οποία πρέπει να σταλούν από διάφορες χώρες του κόσμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: