ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τούρκοι πράκτορες στη Θράκη βάζουν μικρά παιδιά να λένε τούρκικα ανθελληνικά τραγούδια!!!

Κοινοποίηση:
YYYY__article

Μια ακόμη αποκάλυψη καταγγελία, η οποία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, δείχνει το μέγεθος της διείσδυσης που διέπει την τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη. Η «Δημοκρατία» γράφει τα εξής:

“Στο βάθος φαίνονται τρία φτηνά παιδικά ποδήλατα, τύπου Μountain Bike. Στα μάτια των φτωχών μουσουλμανόπαιδων αποτελούν ωστόσο ένα δώρο πέρα από κάθε φαντασία, ένα έπαθλο  για το οποίο θα έκαναν τα πάντα για να το αποκτήσουν.

Σε εκδήλωση τουρκόψυχων συλλόγων στην Ξάνθη τα απονήρευτα παιδιά που έδωσαν το «παρών» ερήμην του μεταμορφώθηκαν σε πιόνια στη «βρόμικη» σκακιέρα των πρακτόρων που δρουν στη Θράκη, τραγουδώντας με όλη τους τη δύναμη εθνικιστικά τουρκικά τραγούδια με θέλγητρο ποδήλατα και πολύχρωμα κουτιά με ευτελή δώρα. Η «δημοκρατία» αποκαλύπτει νέο τρανταχτό περιστατικό των οργίων που λαμβάνουν χώρα στη Θράκη.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο και φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τελετή βράβευσης μαθητών, που διοργανώθηκε στις 31 Μαρτίου από την Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής και από τον Σύλλογο Αποφοίτων και Μελών Λυκείων Ιμάμ Χατίπ (BIHLIMDER). Ειδικότερα, περίπου 10 μαθητές βραβεύτηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού ανάγνωσης «Το βιβλίο ψάχνει τα αστέρια του», παρουσία φυσικά όλων των κεντρικών «παικτών» της ημισελήνου στο σκηνικό πολέμου που στήνεται εδώ και χρόνια στη Θράκη, μεταξύ αυτών ο Τούρκος υποπρόξενος Κομοτηνής Αλή Ριζά Ακιντζί και οι ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερήφ.

Τα άμοιρα παιδιά κλήθηκαν να τραγουδήσουν υπό τους ήχους τριμελούς κομπανίας εθνικιστικά τουρκικά τραγούδια, τα οποία προκάλεσαν παραλήρημα στους παρισταμένους! «Τουρκία μου, πεθαίνω για σένα / αφιέρωσα το κεφάλι μου για σένα, / αφιέρωσα το κεφάλι μου στον δρόμο της Τουρκίας μου» αναφέρουν οι στίχοι ενός εκ των ασμάτων…

Περιχαρείς οι τουρκόφιλοι που βρίσκονταν στον χώρο έσπευσαν να ασπαστούν τα παιδιά, να δώσουν θερμά συγχαρητήρια για το… κατόρθωμά τους – μεταξύ αυτών, δυστυχώς, και δάσκαλοι που εδώ και χρόνια παίζουν τον ρόλο των «βοσκών» στο νέο κύμα νεογενίτσαρων που συγκεντρώνει στη Θράκη η Τουρκία”.

Είναι, πραγματικά, τραγικά τα όσα περιγράφονται στο δημοσίευμα που παραθέσαμε. Οι εγχώριοι πράκτορες του τουρκικού επεκτατισμού χρησιμοποιούν ακόμη και μικρά παιδιά προκειμένου να προωθήσουν τους βρώμικους ανθελληνικούς σκοπούς της τουρκικής προπαγάνδας. Το γεγονός τη παρουσίας τόσο του υποπρόξενου Κομοτηνής όσο και των δύο ψευτομουφτήδων δείχνει ότι το κλείσιμο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και η απέλαση όλων όσοι συμμετέχουν σε ανθελληνικές ενέργειες στην Θράκη αποτελεί άμεση και επιτακτική ανάγκη.

xryshaygh.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: