Συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο της μητέρας: «Μου είπε πως πονάει το χέρι της και… κατέρρευσε!»

Κοινοποίηση:
μαρτυρια

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μασταμπά αλλά και ολόκληρη η Κρήτη από την είδηση του θανάτου μιας νεαρής μητέρας έξω από το σχολείο των παιδιών της.

Η άτυχη μητέρα πήγε τα παιδιά της στο δημοτικό σχολείο που βρίσκεται στο Μασταμπά Ηρακλείου. Μόλις τελείωσε η προσευχή και τα παιδιά έμπαιναν στις αίθουσες για το μάθημα, η γυναίκα σωριάστηκε στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις της.

Στο προαύλιο του σχολείου μαζί με την άτυχη μητέρα βρέθηκε και μία 29χρονη επίσης μητέρα που περιέγραψε τι συνέβη:

«Όπως κάθε μέρα, από τότε που άνοιξε το σχολείο, πήγα το παιδί μου στο σχολείο κι ήταν εκεί και η Μαρία. Έκανε ζέστη, στέκαμε έξω στο δρόμο, όταν ξαφνικά μας εξομολογήθηκε πως πονάει το χέρι της. Ζήτησε νερό και ένιωσε μια τάση για λιποθυμία.

Ξαφνικά, σωριάστηκε μπροστά μας, χωρίς να προλάβουμε να κάνουμε το παραμικρό. Το μόνο που κάναμε ήταν να τη γυρίσουμε στο πλάι και να καλέσουμε το ασθενοφόρο.

Σοκαρίστηκα γιατί την άκουσα να βγάζει έναν περίεργο ήχο από το στόμα σαν ροχαλητό, ενώ έδειξε πως ήταν πολύ σοβαρό από την έκφραση του προσώπου της.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως μια νέα κοπέλα έφυγε το πρωί για να πάει στο σχολείο τα παιδιά της και δεν ξαναγύρισε ποτέ!».

Η 33χρονη διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της νεαρής μητέρας πρόκειται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή: cretalive.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.