Συγκλονιστικές αεροφωτογραφίες από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία – Δείτε το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
15b63dd1dbff8383eb06d8d293450256_L

Συγκλονιστικές οι φωτογραφίες από drone που απεικονίζουν τους χιλιάδες διαδηλωτές οι οποίοι συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί γύρω από τον Λευκό Πύργο, στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Ο κόσμος ξεκίνησε να καταφθάνει στο σημείο από νωρίς και όσο περνά η ώρα αυξάνεται!

Του… λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν και οι άκρως εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες που δείχνουν το «ποτάμι» ανθρώπων που έχουν «κατακλύσει» την παραλία της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις φωτογραφίες        

Φωτογραφίες: Eurokinissi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΉΤΑΝ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 800.000ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΈΚΛΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΆΛΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΑ ΉΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…
    ΓΊΝΟΤΑΝ Ο ΧΑΜΟΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.
    ΉΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΉ ΣΤΙΓΜΉ ΆΚΡΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΉ …. ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ.ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΆΜΕΙΞΗ ΕΊΧΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΊΑ ΣΤΟ Ν ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΈΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…
    Ο ΚΌΣΜΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΌΤΙ ΜΑΖΊ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΊΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ..
    ΜΙΛΟΎΣΕ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΌ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΉΜΕΡΑ, ΣΤΆΛΘΗΚΕ ΈΝΑ ΙΣΧΥΡΌ ΜΉΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΎΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ (ΓΙΑΤΊ ΣΤΟ ΠΛΉΘΟΣ ΥΠΉΡΧΑΝ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΉΤΑΝ, ΌΤΙ ΥΠΉΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΜΑΖΊ ΜΕ ΌΛΟΥΣ) ΌΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ… ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ…

  2. Υπεροχο!!!! Αληθεια ειναι , και εγω πηγα , οι φωτογραφιες δεν μπορουν να πιασουν το μεγαλειο της συγκεντρωσης! κινηθηκαν προς τα Ανατολικα οσοι ειχαν παιδια μαζι τους για λογους ασφαλειας , και εκει ειχε περισσοτερο κοσμο , πρεπει να ξεπερναμε τις 500 χιλιαδες

  3. στην αυγή γράφει 90 000 κόσμος ανακοίνωσε η αστυνομία,κάνει λόγο για μερικές δεκάδες χιλιάδες,επίσης χαρακτηρίζει σαν εθνικιστές όσους πήγαν και τους ομιλητές τους.

    ήμουν μέσα εκατοντάδες χιλιάδες από το μέγαρο έως το kapsis.500 000 κόσμος ήτανε και ήτανε πατριώτες ούτε εθνικιστές ούτε κόμματα ούτε σάπιες ιδεολογίες ήτανε πατριώτες κάθε ηλικίας από παιδιά μέχρι γιαγιάδες και παππούδες. πουλημένα κομματόσκυλο της αυγής σταματήστε τα ψέμματα δεν ήσασταν εκεί. έχετε αποβλακωθεί από τον εικονικό σας κόσμο .ο ελληνικός λαός ήτανε εκεί και μακάρι να είναι η αρχή της εξέγερσης που ο ελληνικός λαός θέλει. κοπρόσκυλα κομματικά με τα ανήθικα ψέμματα που γράφετε. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και αν δε νιώθετε Έλληνες να φύγετε να πουλήσετε αλλού τα ταξικά/τοξικά σας παραμύθια ψεύτες.

  4. ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑ
    ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ….
    ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ

  5. Ελπίζω οι ναζιστές του ΣΥΡΙΖΑ (μέλη ΚΑΙ ψηφοφόροι) να πήραν το μάθημα τους. Ο φασισμός είτε προέρχεται από αυτό το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ που λέγεται αριστερά (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κλπ) είτε από τη τρισκατάρατη δεξιά (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, Ποτάμια, Ρυάκια, κλπ) ΔΕ θα παράσει. Ζήτω η Ελλάδα μας, ζήτω η Μακεδονία μας, ζήτω η Δημοκρατία, κάτω ο φασισμός, αριστερός και δεξιός.

  6. ??Αλήτες, προδότες πολιτικοί ??Η Μακεδονία, είναι Ελληνική!!??

Comments are closed.