ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ! ΟΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μία και ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Με τη ΝΙΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kritikos

Συγκλονίζει ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ! 21 Ιανουαρίου ΟΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στην Θεσσαλονίκη! Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετυχουμε αυτο που κάποιοι τρομάζουν και να σκεφτούν!

Η Κρήτη και πάλι στο πλευρό της Μακεδονίας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ..ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ..ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ..ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ…ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ…ΣΤΟ ΣΚΡΑ..ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ..ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ…ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ..

  2. Μονο που συντεκνε οι προδοτες ειναι οι αριστεροι του συριζα που πηγατε εκει στη κρητη και ψηφισατε ολοι σας!

  3. …..Που είναι υπεύθυνοι για το Μακεδονικό είναι εξίσου υπεύθυνοι και για όλα τα δεινά της χώρας. Γιατί θα πρέπει να διαμαρτυρηθούμε μόνο για το Μακεδονικό και να πάμε Θεσσαλονίκη ενώ όταν έρχονται στα μέρη μας τους χειροκροτάμε και δεν τους κυνηγάμε αλλά τους κερνάμε και ρακές και τους γράφουμε και μαντινάδες; Ως πότε θα σκύβουμε το κεφάλι; Πρέπει να τους κάνουμε να φύγουν νύχτα γιατί με νοθεία θα ξανακερδίσουν τις εκλογές, είναι αδίστακτοι, και αλοίμονό μας σε πολύ λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Πολύ επίκαιρο με αυτούς τους τρισάθλιους το: Και διηγόνταστα θα κλαις.

  4. πιες τις ρακες παππου…….και ασε τους αγωνες…………….

    40 χρονια ψηφιζατε ΠΑΣΟΚ….. βαθια μεσα σας παντα θελετε την ανεξαρτησια σας, (βλ ανεξαρτητη σημαια που κατα διαστηματα ειναι σε διαφημιστικα σποτ, πχ κοσμοτε, πχ λογοτυπο της αεροπορικης σας εταιριας SKYEXPRESS που αλλαξε μετα κτλπ κτλπ)

    τωρα ωρε συντεκνε νοιαζεσε για την Μακεδονια? …….αν εισουν τιποτα 30αρης ναι θα σε πιστευα,,,,,,,,,,

  5. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ.
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΕ150 ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ

  6. Μπράβο στους Κρητικούς. Να φροντίσουμε και οι Μανιάτες να έχουμε παρουσία.

  7. Μπράβο Έλληνες..Μόνο όταν είμαστε ενωμένοι,μας τρέμει το σάπιο και Εθνοπροδοτικό σύστημα..Όλοι 21 του μηνός στη Θεσσαλονίκη.Απ’όλη την Ελλάδα…Εκατομμύρια,..Να βουλιάξουμε την πόλη..

    1. Θα φάτε αντιφασιστική πούτσα όσοι γραφικοί εμφανιστείτε.

Comments are closed.