“ΣΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ” ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Αστυνομικός Διευθυντής Μαρκάκης Νικόλαος….(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ελληνικη αστυνομια

Αστυνομικός Διευθυντής Μαρκάκης Νικόλαος,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμό, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης διατεταγμένης υπηρεσίας
markakism
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Μαρκάκης γεννήθηκε το 1964 στη Δωδώνη Ιωαννίνων και το 1997 υπηρετούσε ως Υπαστυνόμος Α’ ως επικεφαλής της φρουράς στο προξενείο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο Αλβανίας.

Στις 20 Μαΐου 1997 τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμό, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης διατεταγμένης υπηρεσίας ως επικεφαλής φρουράς στο Προξενείο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο-Αλβανίας.

Στον Υπαστυνόμο Α’ Νικόλαο Μαρκάκη απονεμήθηκε επ’ ανδραγαθία ο βαθμός του Αστυνομικού Υποδιευθυντή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ)ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ, ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ, ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΙ ΕΠΑΙΡΝΕ. ΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΡΑΙΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ? ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ( ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΑΚΗ.ΑΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΝΙΚΟ ( Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΠΑ ΤΑ ΓΕΝΙΑ,ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ)

Comments are closed.