ΕΙΜΑΙ ΑΦΡΑΓΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ-Στιγμές απελπισίας έζησε η Άννα Διαμαντοπούλου μέσα σε ένα βαγόνι γεμάτο αλλοδαπούς στο Βερολίνο

Κοινοποίηση:
diamantopoulou-630x400

Σε μια απελπιστική κατάσταση βρέθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου στο Βερολίνο.

Η πρώην υπουργός έχασε μέσα στο Μετρό την τσάντα της με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς χρήματα, χωριά χαρτιά και χωρίς γυαλιά μόνη και έρημη.

Ευτυχώς για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει πάντα το προσωπικό της Ελληνικής Πρεσβείας να βοηθήσει όχι μόνο την Άννα Διαμαντοπούλου αλλά τον κάθε Έλληνα πολίτη.

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε μόνη της την περιπέτειά της με την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

Είμαι για τρεις μέρες καλεσμένη στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία του Βερολίνου. Χθες το απόγευμα στο Μέτρο από το αεροδρόμιο στην πόλη έχασα την τσάντα μου… όσοι το ζήσανε ξέρουν το αίσθημα… χωρίς χαρτιά χωρίς ένα ευρώ χωρίς γυαλιά μέσα σε ένα βαγόνι με όλες τις φυλές του πλανήτη γύρω σου… Θέλω να ευχαριστήσω το Γιάννη Ξύδα από το Ελληνικό προξενείο που έφτασε επί τόπου με τόση ευγένεια και προθυμία και με έβγαλε από το αδιέξοδο. Κατάλαβα δε πως αυτό είναι πια μέρος της ζωής του αφού πολύ συχνά αντιμετωπίζει παρόμοια περιστατικά. Αυτή η συμπεριφορά του δημοσίου λειτουργού που δεν κοιτά ωράριο που δεν εκδικείται για όσα ο ίδιος περνά που δίνει πρόθυμα και ανθρώπινα τη βοήθειά του ..μας δίνει Ελπίδα. Γιάννη σ ευχαριστώ πολύ… όπως βεβαίως και τον Πρέσβυ κ. Δασκαρόλη για το άμεσο ενδιαφέρον του. Και βέβαια… Αθηνά Πανούτσου άμεση παρέμβαση και στη Γερμανία.

diamantopoulou

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

57 Σχόλια

  1. Αυτό είναι πολύ λίγο μπροστά στις μεγάλες αδικίες που έκανε επί υπουργίας της και ζημιώθηκαν (και οικονομικά αλλά και οικογενειακά) με τις αδικίες και τις αντισυνταγματικές της αποφάσεις πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί!

  2. Σε εμένα πάντως το προξενείο της βοστώνης μου χρεωνε τις φωτοτυπιες (σύν το δουλεμα) για ιατρικα εγγραφα εβρισκόμενος για λογουσ υγειας αφου ειχα περπατησει μες την βροχη καμια ωρα διοτι δεν ειχα επιπλεων χρηματα για να καταφερω την διαμονη μου εκει.
    οταν ηταν ανοιχτα 3 φορες την εβδομαδα για 5 ωρες δεν μπορουσε ποτε να σφραγισει τα αντιγραφα η υπαλληλος.Αυτο γινοταν για ολο το διαστημα που παρεμεινα.Οταν επεστρεψα Ελλάδα και σταθηκα ορθιος…ενημερωσα τον τοτε Υπουργο Εξωτερικων και σε μια ωρα με πηρε ο προξενος και μου δηλωσε οτι ειναι διπλωματης καριερας……και του εκανα μεγαλο κακό στην εξελιξη του……Ευχαριστώ

  3. Ένας κατεβατός μνματα κι όλα μπινελίκια στην πατσαβούρα…
    Πόσο χαίρομαι που ξυπνάμε…

  4. Οι δικές σας πολιτικές οδήγησαν να είσαι στο βόθρο το Βερολίνο με όλα τα ορκ τζιχαντια από Συρία κ Ιράκ.

  5. Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΚΥΡΑΔΑΦΝΗ ΕΦΑΓΕ 49.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΝΤΥΝΑΝ ΠΕΣΤΟΥ ΔΩΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΡΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ …………..

  6. ΟΧΙ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ,ΑΛΛΑ ΧΑΝΑΑ , ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ !!

  7. κρίμα, δεν μπορεσαμε να σε ξεφορτωθούμε τελικά.

  8. Λυπάμαι, κυρία Διαμαντοπούλου, που σε βοήθησε η ελληνική πρεσβεία. Όπως την άλλη πατσαβούρα- καθηγήτρια που παραλίγο να την κάψουνε ζωντανή με στυλό εκτόξευσης φωτοβολίδων στα Εξάρχεια οι αναρχοκομμουνιστές φίλοι της που υποστήριζε και για χάρη των οποίων κάρφωνε αστυνομικούς στη διοίκηση της Σχολής Αστυνομίας σαν.,..δήθεν “φασίστες” και “χρυσαυγίτες” επειδή της κάναν ερωτήσεις για τα αναρχοκομούνια και επειδή ήταν όλες οι ερωτήσεις υπέρ του Ελληνικού Γένους αλλά στο τέλος προσέφυγε στη βοήθεια ματατζήδων για να της σώσουν το φλεγόμενο πόδι της, έτσι και για την λεγάμενη πασόκα που ήταν πάντα στο πλευρό των λαθροεισβολέων στη χώρα μας, θα ήθελα να την βιάσουν μαζικά οι ισλαμοφασίστες Ασιάτες και Αφρικανοί πίθηκοι και στο τέλος να την ληστέψουν και να την τραυματίσουν στο μετρό του Βερολίνο, για να καταλάβει επιτέλους, τι εστί βερύκοκο, δηλαδή τι σημαίνει αλόγιστα να υποστηρίζεις βαρβάρους και δη ισλαμοπίθηκους, για κάθε τους θέμα….
    Ελπίζω τώρα, να έβαλε κι αυτή λιγάκι μυαλό, σαν κάποιους λίγους αριστερούς προηγουμένως (Κούνδουρο, Κική Δημουλά κλπ) που αλλάξανε μυαλά σχετικά με τους λαθροεποίκους, όταν παραλίγο οι μειξοβάρβαροι να τους σκοτώσουν και αυτούς μέσα ή έξω από τα σπίτια τους και να τους ληστέψουν βάζοντας μαχαίρια πάνω στο λαιμό τους, κακοποιώντας τους με αλύπητο ξύλο και δένοντάς τους σφιχτά με σχοινιά σα ρολό κοτόπουλα….

  9. Σου εύχομαι μωρή πατσαβούρα την επόμενη φορά να χρειάζεται να συναρμολογήσουν τα κομμάτια σου για να σε αναγνωρίσουν!

  10. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ!!!! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΩ!!!! ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ?ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ

  11. Εσυ μωρη δεν ησουνα που υποστηριζες τους ισλαμοφασιστες που εισεβαλαν στην χωρα μας ? Επρεπε να παθαινες μωρη ρατσιστρια με τους Ελληνες οτι επαθε η μικρη Μυρτω για να καταλαβεις τι κακο εχεις κανει στην χωρα μας , σιχαμα πολιτη του κοσμου.

  12. αυτό το δηλητηριώδες ερπετό δήλωνε κάποτε με στόμφο την ανεκτικότητα στη διαφορετικότητα..κτλ
    σκουπίδι..

  13. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΝΑ
    ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ . ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ .
    ΑΛΗΘΕΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙ΄ ΚΑΙ 100 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΡΩΜΑ ;
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΟΥ ΧΑ΄ΝΑ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑ , ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ .

    1. ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΑΝΕ.

  14. ποιος θα σε λυπηθει ”ερημη και μονη΄΄ αντιρατσιστρια ταχα μου που ριχνεις μπηχτη για ολες τις φυλες γυρω σου? εχασες τη τσαντα σου για λιγο αλλα οι καταθεσεις στην τραπεζα μενουν!

  15. Aφού δεν κατάφερε να κάνει επίσημη γλώσσα της χώρας τα αγγλικά βρίζει τώρα τις υπόλοπες φυλές του κόσμου.Τον ήθελε τον Π@@@@Α.

  16. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ! Έτσι μωρή καριόλα , καλά να πάθεις ξεφτιλισμένη πασόκα. Όταν ήσουν στα πράγματα άφηνες να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση “με τις φυλές του πλανήτη”. Την επόμενη φορά εύχομαι να σε σφάξουν εσένα και το παιδί σου για να καταλάβεις το λάθος που έκανες.

  17. Όχι φίλε μου αν ήταν ένας απλός πολίτης το προξενείο θα τον είχε γραμμένο. Μου έτυχε σε εμένα όταν το 1996 χρειάστηκε το παιδί μου να χειρουργηθεί σε Γερμανικό Νοσοκομείο στην Βόννη το έμβασμα είχε πάει στο προξενείο της Ελλάδας στην Κολωνια και έπρεπε ο πρόξενος να δώσει εντολή να καταβληθούν τα χρήματα τα οποία μέσω τραπέζης της Ελλάδας και από τον ασφαλιστικό μας φορέα έφτασαν και δεν μπορούσα να μπω στο νοσοκομείο, όταν οι γιατροί μου έδειναν μόνο 5 μήνες ζωης στο γιο μου ,γιατί ήταν 10.30 το προξενείο δεν είχε ανοίξει και όταν κάποια στιγμή ήρθε ο πρόξενος ήθελε να φύγει για να πάει να πάρει τα παιδιά του από το σχολείο Οταν οι γκαρες μου κοντευαν να ακουστούν στην Ελλάδα μου έκανε το χατίρι να προωθησει το θέμα μου και φυσικά να μπω στο νοσοκομείο το μεσημέρι.

  18. ΕΨΑΧΝΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΜΠΕΛΕΟΥΤΣΟ Η ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ ΚΟΝΤΕΣΑ ΝΤΕ ΛΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΙΜΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

    Υ.Γ.:ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΚΟΥΡΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΜΠΟΠΕΟΓΛΥΦΤΕΣ

  19. Ετσι ειναι Αννουλα …Στη γυαλα που ζεις εδω στην Αττικη που γεμισατε τριτοκοσμικους λαθρομεταναστες και καταστρεψατε την ζωη του Ελληνα δεν τα βλεπεις ε ; Το ειδες και το εζησες ομως στο τρενακι 3 ωρες και σουφηγε…Βεβαια οι γερμανοι ειναι φιλοι σου….

  20. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η….ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ…………. ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟ ΡΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΙΓΟ………………

  21. Αν ήταν ένας άλλος Έλληνες πολίτης και πάθαινε το ίδιο, θα έδειχνε το Ελληνικό προξενείο αντίστοιχο ενδιαφέρον ; Φυσικά όλοι ξέρουμε την απάντηση. Όσο γιά ”όλες τις φυλές” ανάμεσα στις οποίες βρέθηκε η κ. Διαμαντοπούλου – έστω γιά λίγο – είναι οι πολυαγαπημένοι σας ”μετανάστες” κυρία μου. Πιστεύω γνωρίζετε τη γνώμη των Ελλήνων γιά εσάς

  22. 3 ώρες άφραγκη με όλες τις φυλές της γης γυρο της και κόντεψε να αυτοκτονιση αναροτιεμε εμείς γιατί ζούμε ακόμη? Βγες από την γυάλα μωρή άρρωστη αποστειρωμένη!

  23. Αυτα και πολυ χειροτερα κυρια Αννα Διαμαντοπουλου τραβανε οι Ελληνες πολιτες τους οποιους εσυ μαζι με τον Ααρων Αβουρη, τον Τζεφρυ Μινεικο παπανδρεου και ολο το ΠΑΣΟΚ, αναγκασατε τους Ελληνες να ζουν με ολα τα αποβρασματα του πλανητη στην χαβουζα των παρανομων μεταναστων την Ελλαδα.Καθημερινα δεκαδες Ελληνες πολιτες κλεβονται, βιαζονται και δολοφονουνται απο τους εγκληματιες αλλοδαπους που φερατε εσυ και η κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ.Μαλιστα ψηφισατε και νομους για την εξασφαλισμενη παραμονη στην Ελλαδα των παρανομων μεταναστων.Τις πρασινες καρτες στους κατσαπλιαδες δολοφονους Αλβανους η κυβερνηση των εκσυγχρονιστων του κωλου, του Κωστα Σημιτη της εδωσε.Ευτυχως που εχασες μονο την τσαντα σου και δεν σου βουλωσαν οποια τρυπα εχεις ελευθερη αυτα τα ζωα που οι Ελληνικες κυβερνησεις τους αφησαν και περασαν για να φτασουν μεχρι την Γερμανια.Αυτη την Ευρωπη μπουρδελο φτιαξατε Αννα.

  24. Μιας και εισαι εβραια και εθρεφες μισος για την ελλαδα, η χωρα μου σας εκδικειται, η λεγομενη θεια δικη. Και αφου την διαλυσατε και της κλεψατε ολον τον πλουτο ηρθε η ωρα για επιστροφες. Οτι περνεται πρεπει να εποστρεφεται και μιας εσυ και οο ομοιόι σου δεν επιστρεψατε τιποτα το τελος σας θα ειναι πολυ ασχημο.

  25. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΩΡΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ..ΧΑΝΑ BILDERBERG ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ; ΑΥΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΔΟΞES ΣΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ..ΤΩΡΑ ΕΖΗΣΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥΣ! ΚΡΙΜΑ ΜΩΡΗ “ΓΕΡΟΝΤΟΜΟΥΝΑ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΣΙΧΤΙΡΙ!

  26. Στην Μπιλντερμπεργκ που πάει αυτό δεν είχε συμφωνήσει;, να γεμίσει την Ευρώπη και την Ελλάδα με πίθηκους, τι θέλει λοιπόν τώρα;
    Σκατοαριστεροί προδότες.

  27. Άννα,στα τσόκια μας.Κανένας οίκτος ή τύψη για την πλειοψηφία των πολιτικών.ΨΟΦΑ!

  28. Να ψοφήσει η κοκαλομουνα και να πάει στον αγύριστο.

  29. ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΘΑΜΩΝΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG;
    Α,ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ
    ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΣΑΣ

  30. Πήγαινε στο χριστοφορακο να σου δώσει
    Όπως κάποτε που σε τάιζε και όχι μονο

  31. καλα να παθεις…..και χειροτερα πατσαβουρα…..γαμω τα μνημονια που ψηφισες και το πασοκ σου

  32. μωρη πατσαβουρα σουρδαια σκυλεβραια του κλεφτοπασοκ του κερατα ….θυμαμαι την γαμημενη φωνη σου… ναι σε
    ολα για το χαντακωμα του λαου μου ,,οπως σε διεταξαν οι αρχηγοι σου σιωνιστες επι του ηλιθιου( γιωργακης ) και επι τουρκογλου ,αλλα σκατα πατημενα ……..τι θελει; να πιστεψουν τα ζωα της φαρμας εδω οτι δεν εχεις λεφτα ;;;; ε υπαρχουν και καποιοι που δεν τασ τρωνε …και αν ξεμοεινες απο χρημα γιατι δεν ζηταγες απο τους συντρποφους κλεφοπασοκους ε ;

  33. Κανονικά θάπρεπε να σε σπρώξω απ το βαγόνι και να πουν οτι αυτοκτόνησες από τυψεις,αλλά δεν θα τόκανα.Ούτε σε σένα θα τόκανα τελικά, γιατί αυτή είναι και η τεράστια διαφορά που μας ξεχωρίζει όλους εμάς από σένα, κάτι βεβαια που δεν θα καταλάβεις και ποτέ!

  34. Απίστευτο το σχόλιό της μα την αλήθεια δηλαδή! Δεν έχει μπει σε μετρό; Μα ούτε στις Βρυξέλλες δεν εχει μπει στο μετρό που είναι και το κέντρο αποφάσεων μη χέσω και πηγαινοέρχονται τα πιόνια;; Γιατί κι εκεί στην Βρυξέλλα δεν έχει μεγάλη διαφορά το μετρό κι όχι μόνο, το μόνο που αλλάζει είναι το μέγεθος της πόλης που είναι μικρότερο. Έλεος κυρά μου! Και εκστασιάστηκες που σε βοήθησαν οι υπάλληλοι. Εμ ευτυχώς που έχεις κι ένα όνομα στην πιάτσα και τρέξανε. Γιατί αν πάθω το ίδιο και πάρω το προξενείο εδώ που είμαι, πάμε στοίχημα ότι ούτε θα μου δώσουν ούτε σημασία; Το πολύ πολύ (κι αν) να μου πουν τράβα στην αστυνομία. Α ξέχασα όμως εσύ είσαι ..πως το λένε αυτό να δεις.. δημόσιος λειτουργός να το θυμήθηκα….
    Όπως και να έχει ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιον αγαπητή μου. Μα τόσο διασκεδαστικό που είναι να αποκαλύπτεστε μόνοι σας, τόσο διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό ταυτόχρονα για τους νέους!
    Με αγάπη πάντα στους αδύναμους 🙂

  35. Εγω ζω εδω με ολες τις φυλες του κοσμου γιατι αυτη η Πατσαβουρα καταντησε τη χωρα σαν τα μουτρα της….και να την Αννα αυτες οι φυλες που ειδες εχουν περισσοτερη ανθρωπια απο εσενα Σαβουρα.

  36. EMENA KYΡΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ,ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΑΣ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ,ΑΚΟΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ.ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ, ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ.ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ/ΜΑΣ.ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΑΝΤΗΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΑΚΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.ΓΙΑΒΑΣ ΓΙΑΒΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.

  37. ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ??????
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ !!!!
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Απάντηση

  38. Καλα να παθεις, μη σου πω και λιγα έπαθες. Εσυ και οι όμοιοι σου δεν στηρίζετε τους λαθρο;;;; Τωρα γιατι κλαις;;;; Ασε που δεν πιςτευω λέξη περί αφραγκίας. Εχετε μαζεψει ολοι εσεις…..ουουουου!! Άφραγκοι ειμαστε εμεις, και ποιοι μας τα έφαγαν;;; Μάντεψε.

  39. Πως φαίνεται “Κυρία” μου δεν έχετε μπει στο Μετρό της Αθήνας ούτε μια φορά στην ζωή σας. Αλλά γιατί να μπείτε, αφού κυκλοφορείτε δωρεάν με το βουλευτικό σας αυτοκίνητο που όλοι εμείς πληρώνουμε. Αυτό που ζήσατε “Κυρία” Διαμαντοπούλου στο Μετρό της Γερμανίας, το ζουν οι Έλληνες στο Μετρό της Αθήνας, το οποίο το έχουν χρυσοπληρώσει και δεν μπορούν να κυκλοφορούν με αυτό με ασφάλεια, καθώς και σε όλα τα ΜΜΜ της χώρας, κάθε μέρα, κάθε στιγμή, εδώ και πολλά χρόνια. Γι’ αυτό φωνάζουμε να φύγουν όλοι αυτοί, δεν είμαστε ρατσιστές, απλά βαρεθήκαμε όλη αυτή την κατάσταση, όλη αυτή την τρομοκρατία που ζούμε σε καθημερινή βάση. Είπατε “Κυρία” μου σε κάποιο σημείο της ανάρτησής σας στο Facebook “όσοι το ζήσανε ξέρουν το αίσθημα” . Όσοι φωνάζουν “Κυρία” μου και διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, το έχουν ζήσει και το έχουν νιώσει στο πετσί τους το αίσθημα αυτό, εσείς “Κυρία” μου χάσατε την τσάντα σας με ελάχιστα από τα λεφτά σας και κάποια προσωπικά σας αντικείμενα, που πολύ εύκολα θα μπορέσετε να αντικαταστήσετε, ενώ οι Έλληνες έχουν χάσει ακόμα και όλο τον μισθό/σύνταξή τους και δεν είχαν να βγάλουν τον υπόλοιπο μήνα, μέχρι να τους ξαναδώσετε τον πενιχρό μισθό/σύνταξή τους, ή ακόμα και την ζωή τους σε κάποιες περιπτώσεις, από τα πονεμένα λαθροπροσφυγάκια σας, “από όλες τις φυλές του πλανήτη” όπως πολύ σωστά είπατε. Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω τέτοια φράση από μια Βο(υ)λευτή ενός φιλελεύθερου κόμματος που ονειρεύεται μια πολυπολιτισμική κοινωνία, ελπίζω να μην σας διαγράψουν για ρατσιστική συμπεριφορά. Αν αυτό το “όλες τις φυλές του πλανήτη” το έλεγε ένας Έλληνας λίγο καιρό πριν, εσείς θα τον λέγατε ρατσιστή, φασίστα, χρυσαυγίτη και πολλούς άλλους χαρακτηρισμούς, μόλις το νιώσατε εσείς στο πετσί σας, γίνατε η ίδια ρατσίστρια! Έτσι είναι, όσο είμαστε έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε!
    Πείτε λοιπόν την εμπειρία σας στους υπόλοιπους συναδέλφους σας εκεί στη Βουλή και κοιτάξτε να κάνετε κάτι, γιατί ο Έλληνας περνάει πολύ χειρότερα από αυτό που πάθατε εσείς στην Γερμανία, εσείς το πάθατε μια φορά, ο Έλληνας το ζει κάθε μέρα! Εκεί στην Γερμανία, επειδή εκεί είναι σοβαρό Κράτος και έχουν Νόμους, υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν, και να απελαθούν από το Κράτος αυτό, ενώ εδώ στο μπουρδέλο την Ελλάδα όπως την έχετε καταντήσει με τους νόμους που έχετε ψηφίσει εσείς οι πολιτικάντηδες, που είναι υπέρ των λαθροπροσφύγων σας και των παραβατών, ακόμα και αν τους βρουν, που αποκλείεται, δεν θα τιμωρηθούν, δεν θα απελαθούν, θα τους αφήσουν ελεύθερους για να το ξανακάνουν.
    Πάψτε λοιπόν να κλαψουρίζετε, δεν θα βρεθεί κανείς να σας λυπηθεί, πιστέψτε με, ότι σπείρατε θα θερίσετε, το κακό όμως είναι ότι την πληρώνει ο λαός, όχι εσείς. Περαστικά σας!

  40. Απολύτως τίποτε δεν έπαθες βρε καθίκι και παραπονιέσαι; Τα χειρότερα θα έρθουν και για σένα και για τα συντρόφια σου. Θα γυρίσει ο τροχός που λέμε.

  41. μέσα σε ένα βαγόνι με όλες τις φυλές του πλανήτη γύρω σου,,,,,,,ΑΥΤΌ ΛΈΓΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΌ ΚΥΡΆ ΑΝΝΑ,,,,αν το έλεγε αυτό ένας απλώς πολίτης ι κανα εντιμοs δημοσιογραφος θα τον τραβάγατε στα δικαστήρια με την κατηγορία ότι είναι ναζιστής ,,,αι σιχτιρ

  42. ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ??????
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ !!!!
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  43. «με όλες τις φυλές του πλανήτη γύρω της»..τι εννοεί;;;μηπως να ενεργοποιηθει ο αντιρατσιστικος και να την μπουζουριασιυν;;
    αυτη ειναι υπερμαχος των λαθρο ως εβραια..τι την ενοχλησε;;;

  44. ΄Επρεπε να πάθεις όχι μόνον αυτό, αλλά και άλλα, ακόμη χειρότερα, για να νοιώσεις στο πετσί σου, τί περνάει καθημερινά ο ΄Ελληνας πολίτης, “με όλες τις φυλές του πλανήτη γύρω του” , που εσείς κουβαλήσατε μέσα στην ίδια του τη Χώρα, χωρίς να τον ρωτήσετε … Πώς να το καταλάβεις όμως, κακομοίρα ; Στην Ελλάδα, εσύ και οι όμοιοί σου, δεν κυκλοφορείτε με μετρό … έπρεπε να πας στη Γερμανία για να το καταλάβεις …
    Εσύ δεν ήσουν, που, ως υπουργός, είχες ταχθεί υπέρ της μετακίνησης των λαθρομεταναστών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και είχες μάλιστα κατηγορήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, για “έλλειμα αλληλεγγύης” ;;;
    Ο συνάδελφός σου Ραγκούσης δεν ήταν που, ως υπουργός, έδωσε την Ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους λαθροσεισβολείς ;;;
    Τώρα τί κλαίγεσαι ;;; Για να σε λυπηθούμε ;;; ΄Ελα, κυρά μου, μην γίνεσαι “ρατσίστρια” !!!
    ΄Οταν οι ΄Ελληνες πολίτες υπέφεραν και εξακολουθούν να υποφέρουν τα πάνδεινα από τους προστατευομένους σας (κλοπές, ληστείες, βιασμοί, δολοφονίες κλπ), εσύ πού ήσουν να διαμαρτυρηθείς ;;; Αλλά, βέβαια, τώρα που χτύπησε την δική σου πόρτα η παραβατικότητα, ανοίγεις στοματάκι να εκστομίσεις, όσα οι ΄Ελληνες πολίτες, χρόνια τώρα, καταγγέλλουν και υφίστανται από τις ανθελληνικές κυβερνήσεις σας …
    ΄Αντε να χαθείτε, χαμούρες, που θα μάς παραστήσετε και τα “αθώα θύματα” …
    Καλά έπαθες και μακάρι όλοι οι “ανθρωπιστές” ομοϊδεάτες σου, να γευτούν στο μέγιστο βαθμό, τις συνέπειες της πολυπολιτισμικότητας που ετσιθελικά προσπαθείτε να μας επιβάλετε …

  45. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠ’ ΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!!! ΜΕΣ’ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!! ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΑΠ’ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ “ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ”!!!

  46. επρεπε να σε ξεσκισουνε και σενα και καμια απλυτη συριζαια τα προσφυγακια εσεις τα γουσταρετε εσεις τα φερατε στην ευρωπη καλα να παθεις πατσαβουρα γαμω το πασοκ σου

  47. Στην Γερμανία η κυρία Μπιλτενμπεργκ για να πάρει εντολές απο τα αφεντικά .
    Τώρα απο τα άλλα μακάρι να πάθαινε ακόμα και χειρότερα . Τουλάχιστον μιοα απο τις χείριστες νεοταξίτησες να πλήρωνε για την κοινωνία που ονειρεύεται και υλοποιεί.

  48. Γιατι κυρια Διαμαντοπουλου ειπες τη φραση “με ολες τις φυλες του πλανητη γυρω σου”;Τι υπονοεις ; Ανθρωποι σαν κι εσενα ηταν με σεβασμο στο διαφορετικο , χωρις ιχνος ρατσισμου , ενα πολιπολυτισμικο μετρο, ολοι μια παρεα .

  49. Πως κατάντησε η φάτσα σου έτσι κακομοιρααααααααα Τι ρυτιδα και κακό είναι αυτό; Σε πείραξε που σου κλέψανε θειτσα την τσάντα; Καιρός να μάθεις με τον τρόμο ζούμε εμείς οι απλοί πολίτες με όλα αυτά τα αποβρασματα και την αραπιά που μαζέψατε στο Ελλαδισταν. Τι έγινε δεν είχες τους Έλληνες μπάτσους που τους έχετε κάνει δουλαρες να σε προστατέψουν; Έπρεπε να σου ριξουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες ένα γερό ξύλο από αυτό που τρώει κάθε μέρα ο φορολογούμενος Έλληνας πολίτης και που δεν έχει καμμία προστασία και αν τολμήσει να πει κάτι θα τον πουν τα σουργελα και οι βολεμενοι ρατσιστή. Και εκεί είναι Γερμανία ένα ισχυρό κράτος φαντάσου τι θα παθαινες στο Ελλαντα .Διαμαντοπούλου καλά να πάθεις σου εύχομαι και χειρότερα όπως έστρωσε να κοιμηθείς που λένε στο χωριό μου κάπου στην πανέμορφη Ευρυτανία.

  50. Θεια δικη αντε να το παθει καμια συριζαια απλυτη βρωμα.

  51. Καλά άμα είσαι κοινός θνητός ο πρόξενος/πρέσβης κλπ δεν σηκώνουν για σένα το τηλέφωνο…σου απαντάει η γραμματέας του προξενείου και σου λέει να πας στην αστυνομία να δηλώσεις κλοπή…σιγά μην έρθουν κι επί τόπου…

Comments are closed.