Στα κόκκινα η Μπέτυ Μπαζιάνα με έντονο ντεκολτέ! Του πετάχτηκαν τα μάτια έξω του Τουρκαλά! Στην κοσμάρα του ο φαρμακωμένος! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mpeti5

Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, Μπέτυ Μπαζιάνα, επέλεξε ένα κόκκινο midi φόρεμα το οποίο «αγκάλιαζε» το καλλίγραμμο κορμί της ενώ είχε έντονο ντεκολτέ

mpeti1 mpeti2 mpeti3 mpeti4 mpeti5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ολη η αφροκρεμα να υποδεχεται και να τρωει μαζι με τον τουρκαλα..κοιταξτε φατσες που θα σωσουν την ελλαδα απο το στομα του τουρκομογγολου – λυκου ,οσο για το ντεκολτε ε τις εκατσε και αυτης και εγινε συζυγος πρωθυπουργου ε πως θα κανει την διαφορα..τωρα που εγινε και διδακτορας ..!! ο Αλεξης πλεον σε πελαγη ευτυχιας θα παρουμε πισω την πολη θα σκεφτεται την νικη του ηταν μεγαλη…. αυτοι ειναι ολοι για κλωτσιες οι δικοι μας..

  2. Ολη η αφροκρεμα να υποδεχεται και να τρωει μαζι με τον τουρκαλα..κοιταξτε φατσες που θα σωσουν την ελλαδα απο το στομα του τουρκομογγολου – λυκου ,οσο για το ντεκολτε ε τις εκατσε και αυτης και εγινε συζυγος πρωθυπουργου ε πως θα κανει την διαφορα..τωρα που εγινε και διδακτορας ..!!

  3. Η Μαρεβα, τον χαιρεταει, Μασσωνικα;;; Για προσεξτε το.

  4. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΑΔΕΛΑΦΑΚΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ
    ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΣΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΒΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΤΣΘΚΩΘΟΥΝ
    ΡΕΠΟΥΣΗ, ΔΡΑΓΩΝΑ, ΦΙΛΗΣ, ΓΚΑΜΠΡΟΓΛΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ

  5. Αφού η κυράτσα μιλάει ΤΟΥΡΚΙΚΑ, φοράει ΜΑΝΤΗΛΕΣ σε ισλαμικά εδάφη, στα πατρικά δηλαδή εδάφη της, βγάζει αναφυλαξία σε οτιδήποτε ορθόδοξο και ελληνικό, πολεμάει με λύσσα την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και αρνείται να τελέσει γάμο με τον ALEXIS που μας το παίζει και πρωθυπουργάρας, το ηλίθιο του στάλιν.
    Μα το ισλαμικό κόκκινο, το σταλινικό κόκκινο είναι αυτό που ταιριάζει στην άπλυτη κνίτισα και αυτό διάλεξε να προβάλει τη γύμνια της, η πουτ@ν@.
    Τι δουλειά έχει με τα ελληνικά χρώματα η τουρκοσπορά του θεσσαλικού κάμπου;
    Μπάσταρδο τούρκων αγάδων του κάμπου είναι η περιστέρω, γιατί νομίζετε ότι πολεμάει με τέτοια λύσσα την ΕΛΛΑΔΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ η άπλυτη η τουρκοκνίτισα.
    Μια τουρκοσπορά υποδέχτηκε τους τουρκόσπορους και άνοιξε το δρόμο τους γι ατην τουρκοποίηση της ΘΡΑΚΗΣ, η άθλια ΚΝΙΤΙΣΑ.

  6. Και συ ρε ΧΙΟ κάνεις κάτι ερωτήσεις.
    Δεν το ξέρεις ότι η σταλινικιά συντρόφισσα βγάζει φλύκταινες στα γαλανόλευκα !!!!!
    ΣΥΡΙΖΑΙΑ πρώην ΚΝΙΤΙΣΑ και γαλανόλευκα;
    Εδώ πάνε για κατάργηση της σημαίας και του σταυρού.
    ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ, η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ.
    Αφού μεθοδικά οδήγησαν στον εξισλαμισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ και στην απομάκρυνση κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ στοιχείου.
    Ντύθηκε αυτό ακριβώς που είναι ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ

  7. Μια χαρα ντυσιμο ειναι.σικατο.τι επρεπε να βαλει μπουργκα;

  8. Βαθύ το ντεκολτέ!!!!τση πουτ@ν@ς να πούμε;
    Φαίνεται ο φαρμακωμένος ALEXIS δεν της το σφυρίζει και τα ρίξε στο πολυγαμικό ΣΟΥΛΤΑΝΟ μπας και δούνε χαρά τα μπούτια της, της στερημένης

  9. ΠΑΝΩΚΑΒΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ SWINGERS ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ……ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΦΟΡΑΕΙ????/

  10. Προφανώς ήθελε να τιμήσει την ..ημισέληνο της Τουρκιάς σε κόκκινο φόντο(!) και έβαλε τα κατακόκκινα η “κόκκινη” βλαχάρα…!

  11. ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΡΑΓΕΣΣΣΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΑΑΑ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ……….

  12. Γιατί να φορέσει κόκκινο χάθηκε το μπλε ή το λευκό?

    1. Σε μπουρδελο ρε φιλε με μπλε ?μια χαρα ηταν τα ρουχα

    2. ωπα φιλος ! γιατι να βαλει μπλε ή λευκο ; ενα κιτρινακι θα επρεπε να βαλει που θα της πηγαινε περισσοτερο κ θα ηταν κ ασορτι με τα μουτρα του κιτρινιαρη ερντογαν

Comments are closed.