ΣΟΚ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!! Αποκαλυπτικό έγγραφο της ΤτΕ!!! Ο Καραμανλής άφησε τη χώρα στα πρόθυρα χρεοκοπίας το 2009…Γιατί μπήκαμε στα μνημόνια..

Κοινοποίηση:
3

Τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή για τη δημοσιονομική κατάρρευση της χώρας  το 2009-2010 και την υπαγωγή της στα Μνημόνια αποκαλύπτουν επίσημα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, που βλέπουν  τώρα το φως της δημοσιότητας. Όπως προκύπτει από εσωτερικά έγγραφα και αναλύσεις της κεντρικής τράπεζας, αποχωρώντας το 2009 από την εξουσία μετά από πέντε χρόνια καταστροφικής δημοσιονομικής διαχείρισης, η κυβέρνηση Καραμανλή άφησε πίσω της «καμένη γη» – τεράστιο χρέος και ελλείμματα διογκούμενα με ρυθμό χιονοστιβάδας,  ενώ τα δημόσια έσοδα συρρικνώνονταν και η οικονομία είχε πάρει την κατιούσα.

Επισημαίνεται ότι στα πεντέμισυ χρόνια  των κυβερνήσεων Καραμανλή (Μάρτιος 2004 –Σεπτέμβριος 2009) το δημόσιο χρέος εκτοξεύθηκε από 181,5 δισ. σε 301 δισ..  Ιδιαίτερα καταστροφική  στα δημοσιονομικά ήταν η τελευταία τριετία: Από 45,1% του ΑΕΠ το 2006,  οι δημόσιες δαπάνες πήγαν στο 54,1% του ΑΕΠ το 2009.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μην ξεχνάμε και τον ΠΑΚΗ που διόρισε όποιον έβρισκε μπροστά του και έπειτα ήρθε ο Τζεφρυ και αντί να τους στείλει στον κορυδαλλό μας είπε πως λεφτά υπάρχουν και άρχισε να μοιράζει ακόμη και σε λαθρομετανάστες , και μετά πήραν χαμπάρι ότι το ταμείο ήταν μείον και μας κουβάλησαν το ΔΝΤ και αντί να βάλουν τα κεφάλια τους κάτω και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα έκαναν ακριβώς τα αντίθετα , το δημόσιο χρεοκόπησε την χώρα και ο ιδιωτικός τομέας την πλήρωσε , και ήρθε ο Αλέξης και έβαλε την ταφόπλακα , ώστε να μην υπάρχει πλέον περίπτωση ανάκαμψης ουτε με θαύμα , ας το συνειδητοποιήσουν όλοι , η Ελλάδα τελείωσε , μερικοί βολεμένοι θα περνάν καλά όπως γίνετε σε όλες της φτωχές χώρες και οι πολλοί θα τρέχουν σε συσσίτια και επιδόματα ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ εσείς τους ψηφίζατε , δεν φταίνε αυτοί

  2. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ! ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ,ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ,ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ,ΡΟΥΦΑΝΟΙ,ΓΛΥΦΤΕΣ. ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!! ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ?

  3. Η αλήθεια είναι αυτή και είναι αλήθεια που τσούζει… ο Καραμανλής έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάρρευση της χώρας… θα έπρεπε να παραπεμφθεί… ο Γιωργάκης παρέλαβε καυτή πατάτα και δεν ήξερε τι να κάνει, δνε είναι και ιδιαίτερα ικανός,αναγκάστηκε να πάει στο ΔΝΤ… οι Σαμαροβενιζέλοι δεν μπόρεσαν να διαχεριιστούν την κρίση… ο Τσίπρας σήμερα μας έχει φέρει με πράσινο σε όλους τους δείκτες, βλ. spread , θα βγούμε από το μνημόνιο….αλλά έχουμε φτωχύνει όλοι μας.. πάντως αυτόςείναι που κατάφερε να σταθεροποιήσει τη χώρα.

  4. Ρε Χιο μονο που ξεχασες λιγα πραγματα. 1) Το χρεος το Σεπ του 2009 που παρεδωσε ο Καραμανλης ηταν 280 δις.Ειχε παραλαβει από Σημιτη 180 δις + 84 δις τρέχουσες υποχρεώσεις (εξοπλισμούς κλπ).2).Το χρεος ηταν 127% του ΑΕΠ σημερα είναι στα 180%.3) Ο Γιωργάκης που το πηρε στα 280 σε δυο χρονια το εκανε 353 δισ.Σημερα με Αλεξη είναι 329 με προβλεψη για 2018 τα 344 δις.Ποιος λοιπον πτψχευσε την χωρα ο ΚΚ η ο ΓΑΠ
    και οι υπολοιποι που διέλυσαν το ΑΕΠ της χωρας και με τοσα μετρα το χρεος ανεβαινει? Συν τοις αλλοις ο λαος δεν πεινουσε όπως σημερα αλλα ηταν χορτατος!!!Αυτά και τερμα οι μ@λ@κιες!!!

    1. ωραιο μαγειρεμα κανεις!Γιατι δεν λες οτι και αυτο το κοπροσκυλο ειναι υπευθυνο για την καταντια της χωρας?Δεν καηκε η γουνα σου μετα απο τον Σαμαρα σαν προεδρο τους κομματος σου?Που περνουσε καλα ο λαος επι Καρα-αμαν-αλη?με ΞΕΝΑ χρηματα?ωραια λογικη!Κυρια μου τα στοιχεια αυτα ειναι απο την ΤΤΕ!!!!τι δεν καταλαβες?
      Ολοι ιδιοι ειναι,ξυπνα!εκτος και αν εισαι βολεμενη του κομματος,οποτε σε αυτη την περιπτωση εχεις και πολυ θρασος!

    2. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ! ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΩΣΗ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΚΟΨΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ 5ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ! ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ! MAKΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ! ! !

    3. Κυρια Μακρη ειστε αγραμματη.
      Επειδη το να παραθετετε αριθμους μπουρδες ειναι ωραια παγιδα σε αλλους αγραμματους, αρκει το οτι η Ευρωπαϊκη Ενωση δεχεται οτι η κυβερνηση Καραμανλη και μονον αυτη με τα τεραστια ελλειματα που ειχε πτωχευσε την Ελλαδα. Ολα τα αλλα, οτι κι αν κανετε ειναι αηδιες. Τελος. Ο Καραμανλης ειναι προδοτης και επρεπε να ειναι φυλακη.

  5. Έε αφού τα υπογράφουν οι ελληνάρες δκτές της σε ποσοστό 5% Ελληνικότατης ΤτΕ …

    εμείς οι υπόλοιποι ραγιάδες τί να πούμε !!!!!

  6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!!!!!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΟΥ!!!!!!!!!!!!

    1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΟΨΕ.ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠ ΕΔΩ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

Comments are closed.