ΣΟΚ! Τελειώνουν τον ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ από τον ΣΚΑΙ

Κοινοποίηση:
KALHMERA

Η τον τελειώνουν και του παίρνουν ότι πιο πολύτιμο έχει… ή απλά θέλει να ξεφορτωθεί την αρχισυντάκτρια του Μάγδα Τσέγκου!

Αλλιώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την είδηση που έχει κυκλοφορήσει
magda_tsegou

Διαβάζουμε:

“Η Μάγδα Τσέγκου μαθαίνουμε από διευθυντικά κλιμάκια του ΣΚΑΪ, ότι προορίζουν για παρτενέρ του Δ. Οικονόμου μετά την φυγή του Λυριτζή. Στον ΣΚΑΪ πιστεύουν ότι η μακροχρόνια εμπειρία της στα πρωινά ενημερωτικά σε συνδυασμό με το ότι δεν παρεμβαίνει… ενοχλητικά στις συζητήσεις, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή.Πρώτο φαβορί την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η Μάγδα Τσέγκου και εάν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ημέρες, η γνωστή παρουσιάστρια θα πιάσει πόσο στο πρωινό ενημερωτικό του ΣΚΑΪ. Καλή επιλογή, πολύ καλύτερη από κάποιες άλλες που κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία…”

Η στήλη μας έχει ασκήσει πολλές φορές κριτική στον Γιώργο Αυτιά! Η άποψη μας είναι μια, με Γιώργο Αυτά στο τιμόνι του καθημερινού πρωινού του ΣΚΑΙ η επιτυχία είναι δεδομένη. Το έχει αποδείξει στον ALPHA και στο ALTER

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Καλά είναι πια γλυφτης μια γλώσσα σαν της αγελάδας εγλειφε τους πάντες .

  2. να τον πάρει στο υπουργείο οικονομικών ο τσακαλώτος στη θέση του κορεάτη

  3. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΒΛΑΚΑ Η μπουρδελοτηλεοπτική πιάτσα έχει γίνει άνω κάτω και μόνο τα κορόιδα οι καναλάρχες και οι πολύ βιτσιόζοι-όπως τους περιγράψαμε παραπάνω-εξακολουθούν να πληρώνουν αδρά τα επενδυμένα με χρυσόσκονη τηλεσπουπίδια.

    1. Κορόιδα οι καναλάρχες? Ή κουτός είσαι ή παπαγάλος (ή και τα δύο).

  4. Η Μάγδα έχει καμένο εγκέφαλο.Τι πρωινό με τον Οικονόμου να κάνει;;;;;;;;;;;;;

    Αυτή και ο Αυτιάς είναι να μας διασκεδάζουν και όχι να μας ενημερώνουν μόνο για τα
    Σαββατοκύριακα που οι περισσότεροι κοιμούνται και πολύ τους πάει.

  5. αυτος ο γλυφτης να παει στην ΣΑΜΟ να καλλιεργει μαρουλια…..γαμω τα οικονομικα που σπουδασε….για παρουσιαστης δεν κανει το παιδι

  6. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ,ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ.

  7. ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΚΡΥΑ Ο ΠΑΡΛΑΦΟΥΖΟΣ . ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η ΕΞΟΔΟΣ . ΚΑΛΑ Ο ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ !!!

  8. τι εγινε με αυτον?θα τον διωξει και αυτον ο αλαφουζος??

Comments are closed.