Σοκ στο Μαξίμου: Τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση:
tsipras-6-735x375

Την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτο κόμμα στις ηλικίες άνω των 50 ετών!

Αυτό σε συνδυασμό με την παγιωμένη διαφορά Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ, που τις περισσότερες φορές αγγίζει πλέον το διψήφιο ποσοστό, έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στο Μαξίμου.

Σε έρευνες κοινής γνώμης που τρέχουν και δε δημοσιοποιούνται, ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία που θέλει τους ψηφοφόρους άνω των 50 ετών να κινούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, εγκαταλείποντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι περισσότεροι από αυτούς (60+) είναι συνταξιούχοι και στις προηγούμενες εκλογές είχαν στηρίξει το κυβερνών κόμμα. Το όλο δημοσκοπικό σκηνικό γίνεται ακόμα πιο νεφελώδες για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα φαίνεται πως δίνει μάχη ακόμα και για τη δεύτερη θέση.

Μία θέση που δείχνει να διεκδικεί με αξιώσεις το Κίνημα Αλλαγής.

Σημαντικό ρόλο στη δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις ηλικίες άνω των 50 ετών έχουν παίξει οι νέες μειώσεις στις συντάξεις.

Μάλιστα, οι επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας συνδέουν την κυβερνητική προσπάθεια επαναφοράς αντιδεξιάς ρητορικής με την μεγάλη δημοσκοπική πτώση που παρουσιάζει το κυβερνών κόμμα σε ψηφοφόρους άνω των 50 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Τὸ Κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, ἂν ψήφιζαν ὀρθῶς οἱ ἐξαπατημένοι Ἕλληνες, ἔπρεπε νὰ ἐπανέλθη, ἐπιεικῶς ἐκφραζόμενος, εἰς τὸ 3% καὶ αὐτὸ γιὰ νὰ μὴν πῶ πώς ἔπρεπε νὰ ἐξαφανισθῆ ἀπὸ μόνο του!

  2. 180Ο ΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΕΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ Ο ΞΕΥΤΗΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ

  3. Φράγκα τιμή χρυσή αυγή με μπροστά ρητον νότη που τραγουδά για τα αδέρφια του τους αλβανους

    1. Τι λες ρε ηλίθιε! Μα πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι!!!

  4. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΕΛΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ Η΄ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΩΡΙΝΟ ΕΝΟΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΑΤΣΑΣ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΠΡΟΚΟΠΗ.

  5. Δηλαδή δεν θα είναι πρώτοι οι νύν..Τσυριζοπασόκοι αλλά τρίτοι και δεύτεροι οι νύν…ΠασοκοΤσυριζαίοι!!! Μεγαλύτερη προπαγάνδα υπέρ ΚΙΝ.ΑΛ(!) δεν θα μπορούσε να γίνει….

  6. Για κατω των 30 να δειτε…..που βρισκουν δουλεια με κλειστα ματια….Τους μαγαζατορες να δειτε που τους εχει ρημαξει η εφορια με κατασχεσεις……..

  7. Η οικογενειοκρατία και η μαλακια βασιλεύει μέσα στη ΧΑ!!! Με αυτά τα έκτροπα που γίνονται από κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα έπρεπε η ΧΑ να είναι μακραν το πρώτο κόμμα και αυριανή κυβέρνηση…αλλά που;;;

  8. Ηρεμιστε ….οτι θελουν αυτοι που μετρουν τους κατοχικους ΣΑΣ ψηφους θα βγαλουν σε σειρα θα τους παρουσιασουν στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ ψηφοφορους . Εσεις οτι και ψηφισετε στα @@ τους .
    Οσο για τις δημοσκοπησεις οποιος τις λαμβανει αληθεια σοβαρα ειναι και πολυ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΦΡΟΣ . Απλως σας προετημαζουν ολους εσας που πατε στις ελεγχομενες καλπες γαι το τι θα σας παρουσιασουν .
    Αλλωστε οποιον και σας δειξουν για…….νικητη , ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες εντολες θα ακολουθησει . Οποτε ….

  9. Γιατι να ειναι ψεματα βρε παιδια?? Αλλωστε αυτες οι ηλικιες ανω των 55 ψηφιζουν πασοκ και νδ. Δεν βαζουν μυαλο ποτε αυτες οι ηλικιες. Ουστ σαψαλα μας εχετε καταστρεψει με αυτους που ψηφιζετε.

    1. Εμένα πάντως οι δικοί μου, μετά από όλα τούτα, ΧΑ θα ψηφίσουν και όλοι μας το ίδιο θα κάνουμε!!

  10. Δε ξέρω αν είναι αληθινές αυτές οι δημοσκοπήσεις, αλλά όσοι σκοπεύετε να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής ή τον άλλο το ξεφτίλα το Λεβέντη, σηκωθείτε να φύγετε από την Ελλάδα και αφήστε εμάς τους υπόλοιπους που δε θέλουμε να σκύψουμε το κεφάλι στους τοκογλύφους δανειστές, να ζήσουμε. Είμαστε ρε απόγονοι του Καραισκάκη και του Κολοκοτρώνη και τόσων άλλων ηρώων που πολέμησαν για να ελευθερωθεί η χώρα τούτη, και τώρα θα σκύβουμε το κεφάλι στα μνημόνια και στους απόγονους των ναζί? Ούτε φράγκο στους δανειστές και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα!

  11. Υπαρχουν ακομη ηλιθιοι που ψηφιζουν την κυρα τασια ,τον κυριτση , τον πινοκιο και τους λοιπους αναρχογυφτους του Μαξιμου ?
    καλα κανουν ρε μαλακες και σας πηδανε .,.,.,

  12. μην πιστευετε τιποτα απ ολα αυτα…τζογαρουν στις δημοσκοπησεις για να χειραγωγησουν τον λαο…
    ο συριζα εχει πιασει μονοψηφιο νουμερο(που ειναι) στα εκλογικα ποσοστα που ερχονται…ο κοσμος τους ψηφισε για να καταργησει ενφια, μνημονιο, και να τιμωρησει το κατεσημενο οπως υποσχεθηκε και για αυτο ενα κομα του 3-4% ανεβηκε και πηρε την εξουσια…οσο για το δημοψηφισμα ξεφτιλιστικαν σε ολο τον πλανητη….απο προσωπικη εμπειρια με οσους εχω συζητησει και οπου εχω τυχει να βρεθω σε συζητησεις, ολοι τους βριζουν…δεν υπαρχει περιπτωση να πιασουν ουτε 15% για να επιβιωσουν.
    τα ποσοστα του συριζα κυμαινονται απο 8-10% το πολυ…και καθε μερα που περναει ειναι χειροτερα γι αυτους.
    Δεν πιστευω οτι θα γινουν εκλογες…θα γινει κανα θερμο επισοδειο με τον τουρκο και θα πανε ολες οι χολερες μαζι ως κυβερνηση εθνικης ενοτητας…με ολα τα παρταλια μεσα…ποταμια, ανελ,ενωση φραπεδων, φωφη,νουδου και δε συμαζευετε…οπου θα ειναι και η τελευταια κυβερνηση της σαπιας μεταπολιτευσης…

  13. ΔΗΣΤΗΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΜΑΓΕΙΡΑΣ, ΧΟΡΕΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΝΑΔΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΤΣΙ; ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ; ΧΩΡΙΣ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΔΗΣΤΗΧΩΣ

  14. ΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ;.

    1. οχι βεβαια για αυτο αλλαξαν ονομα για να μην πληρωσουν τα χρεη εχουν αλλο αφμ τωρα τα χρεη θα τα πληρωσουν οι μαλακες ως συνηθως εδω θελει δυναμικο ξεσηκωμο οχι με πανω και κατσαρολες. απορω με τα ατομα που ακομα ψηφιζουν νδ κλεφτοπασοκινημα αλλαγης και βεβαια το παρασιτο τσυριζα αντε παιξε πρωθυπουργε μουσικη να χορεψουν οι αγορες πεντοζαλη

  15. ΟΧΙ ΑΛΛΗ FAKE ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.δεν θα υπαρχει συριζα μετα τισ εκλογες.Ολο παπαριες λενε οι ξεπουλημες εταιριες δημοσκοπησης.Τωρα περιμενουμε ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ ΚΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

  16. Ειμαστε για κλάματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επρεπε να είχε πατώσει. Οχι πως η ΝΔ πρεπει να εχει μεγάλα ποσοστά, αλλοι προδοτες κι αυτοι, αλλα τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ;;; Πάμε καλα;;; Μετα απο οτι μας εχει κανει;;; Τι να πω!!!

Comments are closed.