ΣΟΚ στο Βόλο: Επικίνδυνος Αλβανός που έκανε επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα και έναν περιπτερά!

Κοινοποίηση:
xeiropedes-650

Εξιχνιάστηκαν άμεσα δύο περιπτώσεις ληστείας που διαπράχθηκαν το πρωί της Κυριακής και το μεσημέρι της Παρασκευής, στην πόλη του Βόλου.

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ως δράστης των ληστειών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Κυριακής, ο 36χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με την απειλή μαχαιριού, εξανάγκασε 53χρονο, ιδιοκτήτη περιπτέρου, να του παραδώσει ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και διέφυγε πεζός.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του. Επιπλέον, βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε η ληστεία και κατασχέθηκαν, ένα μπουφάν, μία κουκούλα, ένα ζευγάρι γάντια και ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας δεκαέξι εκατοστά.

Παράλληλα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι την Παρασκευή το μεσημέρι ο 36χρονος ακινητοποίησε 39χρονη πεζή με τη χρήση σωματικής βίας και απειλές για τη ζωή της και της αφαίρεσε από το λαιμό μία χρυσή αλυσίδα.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ..ας είναι καλά ο κυρ Προκόπης Παυλόπουλος , ο αρχιμαλάκας πρόεδρος της μπανανοκρατίας μας , που επί των ημερών του σαν υπουργός, για ψήφους, έδωσε σε όλο το αλβαναριό χαρτιά , υπηκοότητα και τα λοιπά. Από τότε που μπάσαμε αυτούς τους αμόρφωτους μπατιρο-κατσαπλιαδοκλέφτες άλλαξε όλη η Ελλάδα, σταματήσαμε να κοιμόμαστε με πόρτες κ παράθυρα ανοιχτά.

  2. Οι αλβανοί είναι κατώτερα όντα, δεν έχουν ούτε τον ελάχιστο πολιτισμό που έχουν οι κανίβαλοι της Αφρικής. Αν εκλείψουν από αυτό το πλανήτη, δεν θα χάσει και η Βενετιά βελόνι…

Comments are closed.