ΒΙΝΤΕΟ: Σοκ στον αέρα του ΣΚΑΙ! Τον έκοψαν άρον άρον γιατί είπε προδότη τον…

Κοινοποίηση:
1 ΣΚΑΙ

Τον έκοψαν άρον άρον γιατί είπε προδότη τον…

σκαι

Σε ζωντανή σύνδεση με το Αίγιο ο πατήρ Αθανάσιος μιλάει για την απόφαση του Μητροπολίτη να χτυπούν μια εβδομάδα πένθιμα οι καμπάνες!
Τα λεγόμενα του κληρικού δεν αρέσαν στους παρουσιαστές του ΣΗΜΕΡΑ και έτσι τον πίεζαν να ολοκληρώσει κάτι που έκανε τον πατέρα Αθανάσιο να πει
«Είχατε πριν τον κύριο Μπαλάφα που μίλαγε για αρκετή ώρα»
«Είναι υπουργός είναι κάτι διαφορετικό» του του απάντησαν οι 2 παρουσιαστές!

«Υπουργός είναι αλλά είναι προδότης της χωράς» είπε ο πατήρ Αθανάσιος με αποτέλεσμα να τον κλείσουν άρον άρον

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. ΄Αξιος ο ιερέας, μπράβο του συγχαρτήρια. Να μιμηθούν το παράδειγμά του όλος ο κλήρος.
    Κλείστε τις τηλεοράσεις ΟΛΟΙ οι Έλληνες για να πεινάσουν τα παπαγαλάκια που αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.

  2. ΝΙΣΑΦΗ ΦΙΛΕ ΝΙΣΑΦΗ !!! ΤΟΟΣΣΣΗΗΗΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑΑΑ;;; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΙΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΕΕΕΙΙΙ !!! ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ;;; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΛΟΓΗΣΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ Σ Κ Α Ι ΠΙΑ ΠΟΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ …. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΩ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ( ΗΤΑΝ ΑΝΙΛΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΙΛΙΚΟΣ ) ΣΤΙΣ 100 ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ 101 ΗΤΑΝ ΑΝΙΛΙΚΟΣ !!! ΤΩΡΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΛΗΚΑ ΕΕΕ Σ Κ Α Ι ….. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Η ΜΟΝΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

  3. τα καταραμενα καναλια,ειναι συστημα της νεας ταξης πραγματων,και προδοτες του ελληνικου λαου…εγω δεν βλεπω στο σπιτι τους προδοτες αλητες δημοσιοκαφρους,και τα μπορδελοκαναλια τους.τα παιρνουν και λενε ψεματα στους ελληνες.δεν ειμαι χρυσαυγιτης αλλα να αγιαση η π@υτσα του παπα που πηγε και κατουραγε στο μπορδελομεγγα.κλειστε ολοι οι ελληνες τις τηλεορασεις και γραφτε τους στα @ρχιδια σας…μονο ετσι θα πεινασουν και θα πανε στο διαλο

  4. Πάτερ είμαστε μαζί σου απλώς αυτοί δεν αντέχουν την αλήθεια και δεν έχουν Θεό μέσα τους. Καλά τα λες η Εκκλησία πρέπει να σταθεί στο ύψος της και να πρωτοστατήσει στον αγώνα για την κατάργηση του αισχρού νομοσχεδίου.
    Η ηγεσία της Εκκλησίας τι κάνει ; Καθεύδει;
    Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή γίνεται ύπουλος πόλεμος με στόχο τα παιδιά μας (σημαία, θρησκευτικά, σεξουαλικός προσανατολισμός, χασισάκι και ποιος ξέρει τι άλλο μέχρι τις επόμενες εκλογές).

  5. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ . ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΡΣΤΕΡΟΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

  6. τι λετε ρε παιδια το καναλι ειναι του τσυριζα και οταν δεν τους αρεσει κατι το κοβουν καναλια ειναι αυτα η χαβουζες

  7. Αυτοι οι σκατομυαλοι που παρακολουθουν τους αλητες στο διαβολκουτι ευθυνονται για το οτι υπαρχουν τετοια τσοφλια και λογοκρινουν τους Ελληνες .
    Σταχτη να γινετε ελληνοφωνες νεοκουραδες και ευλογια ειναι το μνημονια για το καλο του Ελληνισμου . Διοτι οι Ελληνοψυχοι ειναι αφυπνισμενοι και θα τα καταφερουν . Οι ξευτιλισμενοι γραικυλοι θα πεφτουν νεκροι σαν τις μυγες που ψεκαζονται .

  8. Αδέλφια οπως η εκκλησία έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επανάσταση εναντίων των τουρκων ετσι και τώρα θα πρωτοστατήσει εναντίων του κόκκινου φασισμού. Συσπειρωθείτε ολοι γύρω απο την εκκλησία μας μια φωνή μια γροθιά να πάρουμε την πατρίδα μας πισω.

  9. Έρχεται η ΄ώρα σας κοπρίτες τσιράκια των δοσίλογων.
    Σύντομα θα σας γλεντάνε στα τέσσερα τα ταξικά σας αδέλφια τα λαθροπιθήκια σε βραχονησίδες HOT SPOT.
    Κι αυτή τη φορά αν και οι σκηνές θα είναι άκρως ακατάλληλες δεν θα κόβονται στον αέρα.

  10. ΓΕΙΑΣΟΥ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

    1. Όχι σαν τον άλλον που έκρυψε το σταυρό του στους λαθρο!!!

  11. Επιτέλους κάποιος πρέπει να μιλήσει και να τους βάλει όλους αυτούς στη θέση τους.
    ΝΑ ακουστεί η αλήθεια και ας μας αφαιρούν το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου. Ο μαύρος φασισμός δεν διαφέρει σε τίποτε από τον κόκκινο φασισμό.

  12. Όποιος έχει λερωμενη την φωλιά τους γίνεται πιονη του κυβερνοντος. Αι σιχτιρ Συριζαικο κανάλι. Προδότες. Η αλήθεια σας ενοχλεί!!! Όπως έχετε φιμωση την ΧΑ ( το τρίτο κόμμα στην πατρίδα μας και η όποιοι αντιπροσοποιουν πάνω από 500 χιλιάδες πολίτες της πατρίδας μας) προσπαθείτε να φιμωσετε και την ορθόδοξη εκκλησία μας τώρα. Αι σιχτιρ προδότες!!,
    Μπράβο πατερ. Τώρα καλέστε τον Ελληνικό Ορθοδοξο λαό σε μαζική κοινοτοποιση έξω απο την βουλή τον Ελλήνων
    ΕΛΛΆΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ

  13. σκουλικια και ερπετα για ενα ξεκουραστο μισθο οι περισσοτεροι απο το συναφι τους …..γλυφτης σκατοβλαχος ο ενας ….αριβιστρια πατρινια η αλλη…….ολοι μαζι μπορουνε …….να πα να…………….

  14. Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΨΑΝΕ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;;
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΕ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..
    ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΑ ΚΑΣΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΠΑΝ «ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ..;» ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ 1/10 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ…ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΣΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΛΠ..ΝΟΜΙΖΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΚΡΙΤΗΣ ΣΕ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 1% ΓΙΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ …

  15. ΕΛΕΕΙΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΡΝΟΕΙΔΗ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΪΚΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ.
    ΟΞΩ ΑΠ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΡΑΓΟΥΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΨΑ ΑΠ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΤΑΗΔΕΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ.

    1. Τους τραγους τους ρωτησες αν θελουν να πηδιουνται με «πορνοειδη ανδρεικελα του συριζα»
      οπως αποκαλεις αυτο το ντουετο των κλοουν;

  17. Να ‘γιασει το στόμα σου Πάτερ. Όσο πρόλαβες να μιλήσεις, τους την είπες πολύ ωραία στις πατσαβούρες (αρσενικές και θυλικές) του ΣΚΑΙ. Μπράβο σε σένα και στον Ιεράρχη Αμβρόσιο.

  18. ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ.
    ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΑΜΜΕΝΑ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ

  19. Πάτερ βάρα τους έναν εξορκισμό να φύγουν τα δαιμόνια, από τα παλιόσκυλα, προτού τα πάρουμε στο κρανίο και τα ανασκολωπήσουμε τα μπάσταρδα και τα δυο τα βλαμμένα, το ντούο κοπρίτες.
    Αϊ σιχτίρ κια τα δυο τα γαμημένα, βρωμερά ΣΥΡΙΖΟ σκυλα

    1. Εξορκισμο να τους «βαρεσει» οπως λες η να τους ριξει καλυτερα «καταρα κι αναθεμα» που λεει και ο πατηρ Κλεομενης ;

  20. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Κ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ. ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ….Η ΝΤΕΜΕΚ ΞΑΝΘΙΑ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΑ, ΘΕΛΕΙ ΜΑΠΕΣ ΚΟΦΤΕΣ Κ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ… ΨΩΝΑΡΑ……

  21. Σα δεν ντρεπεστε ρε εσεις που το παιζετε δημοσιογραφοι.Δεν αφησατε τον ιερεα να μιλησει.Οσο για το σουργελο αυτη που επειδη βγαινει στο καναλι νομιζει οτι κατι ειναι ντροπη σου που χαζογελουσες χωρις κανεναν σεβασμο στον Ιερεα.Θελω να δω τα μουτρα σου οταν θα σε πεταξουν και σενα εξω απ το καναλι.Α σιχτιρ καραγιοζηδες.

  22. Αυτό το μαλακισμένο που πήρε τη θέση του τράγου(Λυριτζής…) την έχει δει σταρ και καβάλησε το καλάμι .
    Κάθε πρωί διαβάζει τις κωλοφυλλάδες και όταν φτάνει στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επιδεικτικά την πετάει πέρα λέγοντας :
    -καλά άστη αυτή !
    Η ΕΣΗΕΑ γιατί δεν τις τραβάει το αυτι΄;

  23. η γκόμενα έχει αποκτήσει έπαρση επειδή είναι προβεβλημένη (μπήκε κακήν κακώς στη θέση του Λυριτζή)

  24. το ξανθο ρουφιανοπορνίδιο γελαει μαζι με τον καθεστωτικο παραπληροφορητη και ρουφιανο του σκαι..πολυ ευστοχα ο προηγουμενος φιλος απο κατω ειπε οτι διωξανε τον μπογδανο που ηταν δικος τους…ειχανε την υπουργαρα του συριζα και δεν αφησαν να μιλησει ο παπας της ενοριας…ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΚΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ…αν και τα σκυλια εδω που τα λεμε αξιζουν κατι παραπανω…

  25. Εδώ τον δικό τους τον Μπογδάνο ξαπέστειλαν άμεσα με το που είπε μια αλήθεια,τους άλλους θα αφήσουν;

  26. ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!ΗΤΑΝ ΓΕΡΗ ΜΠΑΤΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟ εεεΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗ ΑΛΑΦΟΥΖΕ…..
    ΑΡΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥΣ

  27. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ…
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΒΕΤΕ ΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ…..
    ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ…

  28. Ιδού ποιος είναι ο φασισμός στην πράξη που βιώνει ο κάθε απλός άνθρωπος στην καθημερινότητα του. Αν τολμήσει να εκφράσει σε ένα τηλεοπτικό κανάλι την αγανάκτηση του για όλα αυτά που βιώνει από το καθεστώς (δημοκρατίας) τότε εφαρμόζουν φίμωση παντού , διαστρέβλωση, και την ανελέητη προπαγάνδα τους. Έτσι αυταρχικά, φασιστικά επιβάλουν αυτά που θέλουν γράφοντας στα @…. την γνώμη τις πλειοψηφίας του λάου.

  29. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙΟΜ@@@ΚΑΣ ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΜ@ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  30. γεμισαμε προδοτες καναλια πολιτικοι κλπ αεραααααααααααα

  31. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ=Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ=1482!!!!!!!!!!!!!

  32. στρογγυλευσε ο οικονομου
    με 1000 ευρω μισθο εκοψε τα κινεζικα και το εριξε στις μακαροναδες
    με το καλο να σε επισκεφθει η χοληστερινη

  33. -ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ=ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ=1608-

    -Ο ΒΟθΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΕΣΤΙ=ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ=2745-

    -ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ=ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ=θΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ=ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ=θΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑθΕΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ=ΕΥΔΙΟΡθΩΤΟΣ ΑΝθΡΩΠΟΣ=3278-

    -.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ=ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ=3354-

  34. ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

  35. επιτέλους μόνο η εκκλησία μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο πλέον και να καταστρέψει το θηρίο συριζονουδουλοπασοκ που καταστρέφει τη χώρα.

Comments are closed.