ΣΟΚ: ΒΕΤΟ σε ΝΑΤΟ-Ε.Ε. από Βουλγαρία για το όνομα “Μακεδονία”! Αλλάζουν όλα..

Κοινοποίηση:
borisov

Τη στιγμή που η Ελλάδα έχει αυτοκτονικές τάσεις δεχόμενη να παραδώσει το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας, ευτυχώς οι Βούλγαροι για δικούς τους λόγους φαίνεται ότι… θα μας σώσουν.

«Η Βουλγαρία δεν είναι σύμφωνη στην ονομασία της ΠΓΔΜ να συμπεριλαμβάνεται γεωγραφικός προσδιορισμός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ σε τηλεοπτική συνέντευξη και αρνήθηκε κάθετα την ονομασία Βόρεια Μακεδονία.

Η πρόταση είναι «απόλυτα απαράδεκτη για μας επειδή τα νοτιοδυτικά τμήματα της Βουλγαρίας συμπεριλαμβάνονται σε παρόμοια ονομασία, από γεωγραφική άποψη. Κι αυτό θα μπορούσε να γίνει προϋπόθεση για εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Βουλγαρίας» ξεκαθάρισε ο Μπορίσοφ.

Τόλμησε το έκανε το 2012 ο Βούλγαρος κ Τσιπρα εσύ γιατί δεν το κάνεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ;
    ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ! ΑΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο,ΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ “ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ.
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΚΥΤΤΑΝΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ.

  2. Ναι ρε παιδια να δωσουμε πολλα συγχαρητηρια στον βουλγαρο….Μα τελειως χαχανουληδες εχουμε γινει??? !!!Απο που ξεκινησαν τα μεγαλα προβληματα στη μακεδονια…μηπως απο τους βουλγαρους? Μηπως κατεχουν κομματι της μακεδονιας? Μηπως καταεσφαξαν ελληνες μακεδονες και εβαλαν σε αυτο το κομματι να κατοικουν βουλγαροι??Μηπως εκαναν τα ιδια και στην υπολοιπη μακεδονια?? Μονο στο δοξατο δραμας εσφαξαν 54.000 ατομα…Αυτη ειναι η πηγη του κακου …Οι βουλγαροι μογγολοι …με αυτους εχουμε προβληματα πριν καν κανουν την εμφανιση τους οι τουρκοι μογγολοι…Αν δεν ηταν τα σκοπια να ζητουν σαν χωρα να ονομαστουν μακεδονια , θα ειχαμε ακριβως τα ιδια(οπως και ειχαμε) και χειροτερα απο τους βουλγαρους …η ακομα και απο τους σερβους…Γιατι Μιλαμε για τον ιδιο λαο …τα ιδια σλαβοσκατα….

  3. Ποιά Αμφίπολη…!..
    Οι σκελετοί , και ποιος ξερει πόσα ακόμα ευρήματα , πηγαν στις ΗΠΑ για εξεταση DNA και δεν θα επιστρέψουν ποτέ.
    Θα θαφτούν στα Σκόπια …… και θα τα ξανα-ανακαλυψουν εκει , σε αρχαιολογικές ανασκαφές που θα κάνουν οταν θα είναι απαραίτητο να αναγνωριστούν οι σκοπιανοί ως οι Μονοι απόγονοι των Μακεδόνων.

  4. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΒΕΤΟ ΑΦΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ !!!ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΒΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΧΙ ΞΕΠΟΥ ΛΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ !!!

  5. To αρθρο αναφέρεται στο σήμερα ? . ότι δλδη οι Βουλγαροι θα ασκησουν ΒΕΤΟ στα σκοπιανα ή οτι και καλα οτι το έκαναν το 2012 ?
    Σήμερα ? Θα το κανουν ? Μηπως κ σωθουμε απο τους βουλγαρους στην τελική ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ 2ΧΩΡΩΝ ? (ΕΛΛΑΣ-ΒUΛΓΑΡΙΑ) ?

  6. Ο φιλορώσος Μπορισόφ ενάντια στα σχέδια της ΝΤΠ και στη δημιουργία της ψεύτικης νεομακεδονίας.

  7. Ρε παιδια προσεξτε κι αυτον τον ξεφτιλισμενο του ποταμιου, τον Θεοδωρακη. Καθε μερα κανει φιλοσκοπιανες δηλωσεις σαν τον κατουρημενο τον Μπουταρη. Μα ποσο ανθελληνες δηλαδη. Θου, Κυριε, φυλακην τω στοματι μου!!!!

    1. τον θοδωρακη το βαλανε για να βουτηξει τις ψηφους της Ενωσης Κεντρωων

  8. Εαν δεν είχαν βάλει στην φυλακή την ΧΑ τωρα θα είμασταν Ισλανδια στα οικονομικά ,
    Ισραηλ στο μεταναστευτικό , και θα φροντιζαμε να πλεύσουμε στην γραμμή εξωτερικής πολιτικής χωρών που θα μας ευνοούσαν οι συγκυρίες τους οπως τωρα..η Βουλγαρία
    ώστε η Ελλάδα να μεγαλώσει!!!!!
    Αυτή ειναι η αποστολή μας Έλληνες…..να μεγαλωσουμε ξανά!!!
    Για αυτην την Αποστολή ξεπηδηξαμε απο τις στάχτες μας το ’21 !!!!

    1. χα χα, μη λες βλακείες φασιστα. Οι ναζι μπηκαν απ το συστημα και παιρουν το ρολο τους

    2. Λερναια Υδρα δυστυχως παρολο που εχεις τοσα κεφαλια,ειναι ολα γεματα κακα κοτας.Αν ηξερες στοιχειωδη ιστορια θα γνωριζες οτι οι Βουλγαροι ηταν οι πρωτοι διεκδικητες και κατακτητες της Μακεδονιας (και παραμενουν διεκδικητες),πολυ πριν εμφανιστουν τα σκατουλακια των Σκοπιων.Και τα υπολοιπα που λες περι ΧΑ,οτι αν δεν εμπαιναν 1 χρονο φυλακη,θα ειχαμε γινει Ισλανδια και Ισραηλ,ειναι επισης κακα γαιδαρου.Αυτοι δεν μπορουν να συμμαζεψουν το κομμα τους,ασε που ειναι πολυ αγραμματοι για να καταλαβουν απλες εννοιες οπως μακρο-οικονομια και μικρο-οικονομια,κι ουτε εχουν καμια γνωση περι στρατηγικων σχεδιασμων.Αυτοι ειναι μονο για φιεστες,πυρσους,και ζητω ο αρχηγος.Γι’αυτο μαζεψε τα κεφαλια σου και γυρνα στη Στυμφαλια λιμνη,και να ξαναρθεις με τον κηδεμονα σου οταν διαβασεις 5-6 βιβλια ιστοριας.

  9. ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!…ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ!… ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ “ΑΠΟΚΟΜΑ” ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

  10. ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗς ΠΟΥ ΤΟ ΘΑΨΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ……….

  11. Ρε καρναβάλι εγώ είμαι Έλληνας Μακεδόνας δάσκαλο είχα έναν Αριστοτέλη….ξένους κώλους φυλάω νομίζεις Τσίπρα Αμερικάνων και Εβραίων όπως εσύ…εγώ τους διδάσκω όχι αυτοί εμένα….. και αν θες να μάθεις για την e-worldbank.com… έλα να φιλήσεις το χέρι μου όπως ο Πάπας το χέρι του Ροκφέλερ….γιατί η γνώση πρέπει να την πληρώσεις αριστερέ της τρύπιας δεκάρας όχι 2,5 ευρώ την ωρα και να την υποκλέπτεις πανηγυρτζή και το ξερουν πολυ καλα αυτό και οι Αμερικανοι και Εβραίοι ΚΑΙ ΌΛΟΙ αλλά με πολλές χιλιάδες ευρώ….αλλά που να μάθεις και να καταλάβεις γιατί ο Πάπας φίλησε το χέρι του Ροκφέλερ…θες ακόμη 3 πανεπιστήμια να βγάλεις και κανά δυο διδακτορικά…

  12. εδω που τα λεμε αρχιζει και παιρνει σαρκα και οστα η προφητεια που λεει οτι απο μικρο κρατιδιο θα ξεκινηση ο 3ος παγκοσμιος πολεμος (σκόπια) και φωνη πολεμου ερχεται απο την βουλγαρια… μου φαινεται πως ειμαστε παρα πολυ κοντα…

  13. κ Τσιπρα εσύ γιατί δεν το κάνεις!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΑΡΧ@@@Α ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ

  14. Τι ευγε του λετε ρε του κομιτατζη!Το θελει για παρτη του το ονομα Μακεδονια,για να μπορει να διεκδικει αυτος ολη τη Μακεδονια μεχρι τη Λαρισα.Μη του τη βγουν στη γωνια οι πουθεναδες οι σκοπιανοι και του χαλασουν τη σουπα.Και οι δυο μας εχουν χεσμενους και ξερουν οτι οι ελληνοφωνοι πολιτικαντηδες ειναι προδοτες.Εξαλλου με τη Βουλγαρια ειχε κανει τις συμφωνιες το “τιμημενο” ΚΚΕ για παραδοση της Μακεδονιας μας και δημιουργια της “σοβιετικης σοσιαλιστικης δημοκρατιας της Μακεδονιας”.Ουστουδιαολο πατατοκεφαλοι βρωμυλοι.

    1. Εκτος απ αυτα που λες,να προσθεσω οτι η Βουλγαρια εκανε συμφωνια με τον Χιτλερ,να τον αφησει να περασει με ανταλαγμα να παρουν οι βουλγαροι την Μακεδονια,ετσι λοιπον απο τον Στρυμωνα και ανατολικα ειχαμε βουλγαρικη κατοχη για οσους δεν το ξερουν,απο τον Στρυμωνα και δυτικα και στην υπολοιπη Ελλαδα ηταν οι γερμανοι,φερανε οικογενειες βουλγαρων και κατοικισαν ολες τις περιοχες και υποχρεωναν τον κοσμο να μαθει βουλγαρικα.
      Το δε τραγουδι,Μακεδονια ξακουστη δεν λεει,…που εδιωξες τους βαρβαρους [αυτο το επεβαλε ο ανδρεας ο εβραιος] ειναι αλλιως,….που εδιωξες τους βουλγαρους και ελευθερη εισαι τωρα.

      1. ναι αλλα εσυ τη χιτλερικη ιδεολογια τωρα προσκυνάς, αρα μη παριστανεις τη πατριωτισσα…

        1. τι λες ρε ξοανο πια χιτλερικη ιδεολογια προσκυνω

        2. ΡΕ αναρχοαπλυτε συριζεαι αυτό καταλαβες από την ΙΝΑ????

  15. ,…Φαντάσου μας έσωσε ο Βούλγαρος….από τους κατσαπλιάδες τους δωσμένους ..yes men…

  16. Φίλε Νίκο η Τουρκία η Αίγυπτος και η Περσία ανήκουν στην Ελλάδα και όχι μόνο εμείς δηλαδή.η οικογένεια μου το σόι μου για να καταλάβεις έχουμε ρίζες από Μακεδονια και φτάνουν μέχρι τη Περσία έχουμε ρίζες και από τη λεγόμενη τώρα Τουρκία η γιαγιά της γιαγιάς μου και πάει λέγοντας βλέπεις οι κατσαρίδες που μας κυβερνούν δε δίνουν δεκάρα για αυτά.

  17. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ είναι πάνω 3,500,000 — – (Αλβανοί και άλλες 220 Εθνότητες ).
    ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ…
    ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ,+ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,,,
    ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ=ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,… ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,,,–+ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΟΥΛΗ—–,, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ….
    ,,, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ………..
    ,,,ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Η ΜΟ-ΝΗ ΛΥΣΗ …

  18. ΕΥΓΕ στον Βούλγαρο Πρωθυπουργό !!!
    ΑΝΑΘΕΜΑ στον δικό μας ΝΑΝΙΣΚΟ και στην ληστοσυμμορίτικη παρέα του …

  19. Είσαι άρχοντας!πολύ έξυπνο αυτό που είπε για τις διεκδικήσεις στα εδάφη της βουλγαρίας, γιατί εάν το πάμε και έτσι, η Τουρκία η Αίγυπτος μέχρι την Περσία είναι Μακεδονία άρα μας ανήκει.. όχι φίλε δεν γίνεται να λέγεσαι μακεδονία, ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ εάν θα ήθελε να διαπραγματευτεί το όνομα της πατρίδας του …. μπορείς ? ούτε Α δεν θα προλάβαινες. Απο πάνω σας θα πέρναγε.

Comments are closed.