05/12/2019 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com

ΣΟΚ! Βασάνιζαν γυναίκα σε βιτρίνα για μια καμπάνια! (Σκληρές Εικόνες)

Κοινοποίηση:
basanistiria-vitrina

Βασανιστήρια 10 ωρών υπέμεινε η Jacqueline Traide σε κοινή θέα, σε μια βιτρίνα στο Λονδίνο. Γιατί; Ήθελε να δείξει στους περαστικούς -που δεν πίστευαν στα μάτια τους- τα βασανιστήρια που υφίστανται τα ζώα όταν γίνονται δοκιμές στην παραγωγή των γυναικείων καλλυντικών.

Η ιδέα ανήκει στην εταιρεία Lush που παράγει βιολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον και τα ζώα καλλυντικά και έχει εναντιωθεί στην βάναυση εκμετάλλευση των ζώων.

Οι αντιδράσεις των περαστικών ήταν ποικίλες. Κάποιοι επικρότησαν την προσπάθεια κι άλλοι θεώρησαν ότι το μήνυμα ήταν σεξιστικό αφού επιλέχθηκε ως πειραματόζωο μια γυναίκα.

Η καμπάνια έχει τον τίτλο «Live Human Testing» που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των περαστικών που βρέθηκαν μπροστά στη βιτρίνα του καταστήματος στην Regent Street του Λονδίνου.

basanistiria-vitrina basanistiria-vitrina1 basanistiria-vitrina2 basanistiria-vitrina3 basanistiria-vitrina4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπράβο, πολύ καλή μέθοδος, έτσι με τη βιτρίνα, τέτοιες βιτρίνες πρέπει να στηθούν σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδος και να βασανίζονται νυχθημερόν πολιτικάντηδες του (αντι)συνταγματικού τόξου μόλις πάρει την εξουσία μια εθνική κυβέρνηση.

    Να τους δίνουνε να τρώνε με το ζόρι ..παξιμάδια (που τα φτιάξανε όπως είπε ο πολιτικός τιτάνας Τζαμτζής).

Leave a Response