Σοκ! Βίασε 3χρονο κοριτσάκι, το σκότωσε και πέταξε το άψυχο κορμάκι της σε κόλπο!

Κοινοποίηση:
sok

Συγκλονίζει η υπόθεση με το 3χρονο κοριτσάκι!

Ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του ο Earl Kimrey. Βίασε την 3χρονη κόρη της συντρόφου του, τη σκότωσε και πέταξε το άψυχο κορμάκι της σε κόλπο. Ο Earl Kimrey, που κατηγορείται ότι πέταξε το άψυχο κορμάκι της 3χρονης Mariah Woods στην κομητεία Pender, παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι κακοποιούσε και τα δύο αδέρφια της.

Το άψυχο κορμάκι της Mariah Woods βρέθηκε σε λασπώδες ρυάκι περίπου 25 μίλια μακριά από το σπίτι της στο Jacksonville. Την αναγνώρισε μία εβδομάδα μετά τη δήλωση εξαφάνισής της στις 27 Νοεμβρίου η μητέρα της Kirsty Woods. Ο Kimrey βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλές κατηγορίες και κρατείται με το ύψος της εγγύησης να αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Σε έγγραφα που προσκόμισε ο βιολογικός πατέρας των παιδιών Alex Woods στο δικαστήριο, η Kirsty Woods φέρεται να γνώριζε ότι ο σύντροφός της κακοποιούσε σεξουαλικά την 3χρονη Mariah. O Kimrey κακοποιούσε σεξουαλικά και τα δύο αγοράκια της συντρόφου του. Τα χτυπούσε με ζώνη και μια φορά χτύπησε το ένα αγοράκι στο πρόσωπο.

Η Kirsty Woods είπε πως ο σύντροφός της ήταν αυτός που είδε τελευταία φορά ζωντανή τη Mariah όταν το κοριτσάκι ξύπνησε γύρω στα μεσάνυχτα στις 26 Νοεμβρίου. Όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί, η Mariah δεν ήταν στο κρεβάτι της και έκανε δήλωσε εξαφάνισης στις 27 Νοεμβρίου.

Εκδόθηκε Amber Alert και οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο κορμάκι της Mariah στις 2 Δεκεμβρίου. Στις έρευνες συμμετείχαν και εκατοντάδες εθελοντές, με το άψυχο κορμάκι της 3χρονης να βρίσκεται σε απομακρυσμένο τμήμα του Pender County. Οι ερευνητές δεν αποκάλυψαν πώς πέθανε η μικρή Mariah. Ωστόσο σε ένταλμα σύλληψης για τον Kimrey ανέφεραν ότι μετακίνησε το πτώμα της από τη σκηνή του θανάτου και το ξεφορτώθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: