ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Ο Άντρας της, την έδεσε και της έκοψε τον λαιμό. Μόλις όμως άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου…

Κοινοποίηση:
vfvc

Μια γυναίκα που βασανίστηκε και κακοποιήθηκε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της για ώρες μπροστά στα παιδιά τους, μπορεί να δεχτεί ποινή φυλάκισης, αν αρνηθεί να του γράφει γράμματα για την πρόοδο των παιδιών τους.

Στην 29χρονη Natalie Allman δόθηκε η δικαστική εντολή να ενημερώνει τον πρώην σύντροφό της για την κατάσταση των παιδιών τους, και μπορεί αν αρνηθεί μπορεί να έχει και ποινικές κυρώσεις.

Οι πεντάχρονοι δίδυμοι γιου της Allman ήταν μόλις δύο ετών όταν έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της ενδοοικογενειακής βίας του πατέρα τους, του Jason Hughes, προς τη μητέρα τους, να την χτυπάει ανελέητα με βαράκια, να την κόβει τον λαιμό με ελβετικό σουγιά και να επιχειρεί να την πνίξει με μαξιλάρι. Η Allman αναφέρει ότι με τον Hughes είχαν χωρίσει για ένα χρονικό διάστημα, αλλά όταν συνέβη το περιστατικό, τον Φεβρουάριο του 2012, εκείνος ζούσε μαζί της μέχρι να βρει άλλο σπίτι.

«Δεν ήταν ποτέ επιθετικός, έλεγχε τον εαυτό του και έπινε πολύ. Είχαμε χωρίσει για μερικές εβδομάδες, αλλά εκείνος έμενε ακόμα στο σπίτι μέχρι να βρει κάτι άλλο. Ξύπνησα τη νύχτα και εκείνος ήταν από πάνω μου, με χτυπούσε επανειλημμένα στο πρόσωπο. Αρχικά νόμιζα ότι με γρονθοκοπούσε, αλλά στη συνέχεια κατάλαβα ότι χρησιμοποιούσε τα βαράκια του. Υπήρχε παντού αίμα και δεν σταματούσε. Ήταν μεσάνυχτα και το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι λιποθύμησα και συνήλθα στις 3 τα ξημερώματα.»

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Hughes επιτέθηκε στην Allman δύο ακόμα φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας και την έδεσε για να μη διαφύγει. Η Allman κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία στις 7 π.μ. και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί εντόπισαν την αιμόφυρτη μητέρα στο κρεβάτι μαζί με τα δύο παιδιά της. Η Allman εκ θαύματος επιβίωσε από την επίθεση, καθώς ο σουγιάς δεν πέτυχε την κεντρική αρτηρία.

Ο Hughes καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκισης για την επίθεση.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο δικηγόρος του Hughes έστειλε επιστολή στην Allman απαιτώντας να στέλνει στον πρώην σύντροφό της 6 γράμματα, όπου θα τον ενημερώνει για την πορεία των παιδιών, καθώς και να τον καλεί με τα παιδιά τους σε γενέθλια και γιορτές.

«Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα μου απαιτούσαν οποιαδήποτε επικοινωνία μετά από όσα έκανε. Μου φαίνεται αδιανόητο που κάποιος παίρνει το μέρος του και όχι το δικό μου.»

Εξαιτίας ενός νόμου του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Hughes έχει το δικαίωμα να έχει επικοινωνία με τους γιους του και η Allman δεν έχει την επιλογή να αρνηθεί.

«Διάβασα τη δικαστική εντολή και ένιωσα αηδιασμένη που θα έπρεπε να επικοινωνώ με αυτόν τον άντρα μετά τα όσα πέρασα. Ήθελα απλά να το αγνοήσω και να συνεχίσω τη ζωή μου με τους γιους μου. Δεν το πίστευα. Θα μπορούσα να καταλήξω στη φυλακή και να αποχωριστώ από τα παιδιά μου, όταν εκείνος μου επιτέθηκε. Μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι εγκληματίας.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. “Ωραίοι” δικαστές (!!!) …
    Αντί να απαγορεύσουν κάθε επικοινωνία με το ΚΤΗΝΟΣ, επιβάλλουν στο θύμα του να επικοινωνεί μαζί του …
    ΄Αντε, ρε τσακάλια … και μετά από 9 χρόνια που θα αποφυλακιστεί ο παρ΄ολίγον φονιάς, να επιβάλλετε στην γυναίκα, να συγκατοικήσει μαζί του, για να αποτελειώσει το έγκλημά του …
    Ψυχίατρο χρειάζεστε, ρε παρτάλια …

Comments are closed.