ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Άδικος θάνατος νέου ανθρώπου από εγκληματική αμέλεια

Κοινοποίηση:
κλειστό γυμναστήριο Σαλαμίνας

Στο κλειστό γυμναστήριο Σαλαμίνας σήμερα 07/06/2017 και κατά τις πρωινές ώρες  εκεί γινόντουσαν εργασίες αποκατάστασης  υγρομόνωσης.

Ο εργολάβος έστειλε τον μονωτή να κάνει εργασίες  πανω στην στεγανωτική μεμβράνη της μεταλλικής στέγης,  ενώ ειχαν αφαιρεθεί από κάτω  οι σάπιες λαμαρίνες  πάνω στις οποίες εδραζόταν η θερμομόνωση και η στεγανωτική μεμβράνη, χωρις αυτές να έχου αντικατασταθεί με νέες.

Αποτέλεσμα έστειλαν τον μονωτή σε παγίδα θανάτου.

Ο μονωτής χωρίς να μπορει να το δει και χωρίς να μπορεί να το γνωρίζει, ότι από κατω δεν υπάρχει λαμαρίνα  , πάτησε στο σημείο για να κάνει εργασίες στεγανοποιησης και όπως ήταν φυσικό από μονη της η μεμβράνη και το θερμομονωτικό υποχώρησαν από το βάρος του τεχνικού με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να σκοτωθεί ακαριαία.

Ήταν παλικάρι 29 χρονών, νιόπαντρος με παιδάκι ενός έτους.

Τον έλεγαν Κώστα Παπαδημητρίου ήταν άριστος στη δουλειά του.

Αιωνία του η μνήμη και μακάρι να δικαιωθεί και να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. είσαι μεγάλος καραγκιόζης που μιλάς έτσι αυτή την στιγμη!

  2. Για αυτο πρεπει να δενονται οι εργατες με ιμαντες στερεωμενους σε σταθερα σημεια οταν κανουν εργασιες σε οροφες. Η εγκληματικη αμελεια ειναι διπλη, lack of health and safety procedures, οπως λενε στο εξωτερικο. Δεν εχουν βγει οι κανονισμοι για πλακα, αλλα απο την εμπειρια ατυχηματων. Αλλα οι Ελληναρες αφεντικα ειναι μαγκες, ξερολες…

Comments are closed.