Σοβαρό επεισόδιο Βρετανίας-Τουρκίας – Σύμβουλος Ερντογάν προς τον Βρετανό πρέσβη: «Είσαι γιος πoυ@@@ας, Βρετανός σκύλος»

Κοινοποίηση:
sovaro-epeisodio-vretanias-tourkias-simvoulos-erntogan-pros-vretano-presvi-eisai-gios-poias-vretanos-skilos-erntogan-diamelisei-monos-idia-xora-620x398

Στα άκρα οι σχέσεις Τουρκίας και με την Βρετανία και πραγματικά είναι να απορεί κανείς αν θα απομείνει χώρα στον κόσμο που δεν θα τα «σπάσει» ο Ερντογάν.

Αυτή τη φορά, ένας σύμβουλος του εκτελώντας εντολές του ίδιου του Ερντογάν εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον του Βρετανού πρέσβη.Έχουν ξεφύγει τελείως οι Τούρκοι γενικώς ελέω Ερντογάν και τηρούν μια άκρως αντιευρωπαϊκή στάση την οποία όμως θα «λουστεί» κυρίως η Ελλάδα εφόσον αποδεσμευόσουν 3 εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο Τούρκος τηλεοπτικός παρουσιαστής Ερτεμ Σενέρ και γνωστός ερντογανικός χθες Τετάρτη επιτέθηκε στον Richard Moore Βρετανό πρέσβη στην Τουρκία, δια μέσου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας προσβλητική γλώσσα που περιελάμβανε υβριστικές λέξεις .

«Το αφεντικό του δολοφόνου που σκότωσε τα παιδιά με χημικά όπλα στη Συρία, δεν μπορούμε να μιλάμε για άνοιξη και τουλίπες! Είσαι γιος πουτ@#», δήλωσε ο Σενέρ στο μήνυμα του στο Twitter , απαντώντας στο tweet του Πρέσβη Moore για την άνοιξη.

«Οι Τουλίπες στην Κωνσταντινούπολη προαναγγέλλουν την άνοιξη. Ζήτω!», έγραψε ο Πρέσβης Moore σε ένα tweet με μια φωτογραφία τουλίπες έξω από το Dolmabahçe Palace στην Κωνσταντινούπολη.

«Δίνουν ρητά αυτό το μήνυμα στην Τουρκία. Λένε ότι αν η απόπειρα πραξικοπήματος είχε επικρατήσει, αυτές οι τουλίπες θα είχαν ανθίσει νωρίτερα. Ελάτε παιδιά, ελάτε πάλι!»,έγραψε ο Σενέρ στο Twitter .

«Βρετανός σκύλος! Το έδαφος αυτών των τουλιπών ποτίστηκε με το αίμα εδώ και αιώνες. Οι παππούδες σας το γνωρίζουν καλά. Ακάλυπτα σκυλιά!», Πρόσθεσε ο Σενέρ.

«Είναι τόσο χυδαίοι άνθρωποι !!! Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν εκστρατεία για το [«όχι» [ στην ψηφοφορία] και θέλουν ένα στρατιωτικό πραξικόπημα. Ο Αλλάχ να σώσει τη χώρα μας από αυτούς τους ατιμωτικούς και άθλιους ανθρώπους», δήλωσε ο Σενέρ σε άλλο μήνυμα στο Twitter .

«Ελα! Ποιος είναι αυτός ο ηλίθιος» έγραψε ο Βρετανός πρεσβευτής σε απάντηση στο tweet του Σενέρ .

Στις 23 Μαρτίου, ο Moore έγινε το επίκεντρο , όταν επέκρινε σύμβουλο του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος δεν καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο που σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε πολλούς άλλους .

«Η Τρομοκρατική επίθεση στην Αγγλία. Τρόμος λέει στην Ευρώπη: Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η ασφαλέστερη περιοχή σας; Θα ήθελα να σας χτυπήσουν το πιο ασφαλές μέρος σας», δήλωσε ο Μπουρχάν Κουζού, ένας σύμβουλος του Ερντογάν, σχολιάζοντας την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο τον περασμένο μήνα.

Ο Πρέσβης απάντησε σε Κουζού μέσω Twitter, γράφοντας: «Δεν καταδικάζεις ; Δεν έχεις αλληλεγγύη; Ντροπή» , και τον ρώτησε, «Δεν συμφωνείτε με τα μηνύματα του Προέδρου Ερντογάν, του πρωθυπουργού της Τουρκίας B. Yıldırım και άλλων υπουργών;».

Πρόκειται για μια ολόκληρη γενιά Τούρκων που έχουν γαλουχηθεί με τις «μαγκιές» του προέδρου Ερντογάν και την συμπεριφορά τους αυτή θα την γευτούμε σύντομα στο Αιγαίο Πέλαγος.Όσο για τους Ευρωπαίους ότι έσπειραν θερίζουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: