ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Εργαζόμενη του ΟΤΕ στην Κοζάνη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο μετά από τηλεφώνημα του προϊσταμένου της που την πίεζε να υπογράψει την παραίτηση της! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ υπάρχει;

Κοινοποίηση:
asth-708h

Όπως έχουμε καταγγείλεικαι προειδοποιήσει με ανακοινώσειςμας χθες και προχθές,η διοίκηση του ΟΤΕ με το πρόγραμμα «Οικειοθελούς Αποχώρησης» που έχει ανακοινώσειπροκειμένου να ξεφορτωθεί περίπου 1.000 εργαζόμενουςπου διατηρούν στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα καινα τους αναγκάσει να υπογράψουν την απόλυσή τους, έχεικαταφύγει σε μια ωμή, απροκάλυπτη και πρωτοφανή εκστρατείαεκβιασμούκαι τρομοκράτησης των συναδέλφων.

Αποτέλεσμα αυτών των συνεχών εκβιασμών και απειλών ήταν σήμερα το πρωί η συναδέλφισσα Α.Π από την Κοζάνη με 33 χρόνια υπηρεσίας,η οποία επί μέρες δεχόταν συνεχές bullying για να υπογράψει την απόλυσή της, μετά από νέο εκβιαστικό και απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον προϊστάμενο καθαριότητας του ΟΤΕ Λ.Τζερεμέ, να καταρρεύσει μέσα στο κτίριο του ΟΤΕ και να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κοζάνης όπου και παραμένει με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο και φοβόμαστε ότι ούτε το τελευταίο.Έχουν προηγηθεί και άλλα τέτοια παρόμοια στα προηγούμενα προγράμματα με ακραίο παράδειγμα τον συνάδελφο Ν.Μ που ενώ τον «έπεισαν» να υπογράψει όταν επανήλθε την επόμενη μέρα και τους είπε ότι μετάνιωσε δεν δέχτηκαν την ανάκληση της υπογραφής και μετά απ’ αυτό βρέθηκε σε απόγνωση έκοψε την καρωτίδα του και πέθανε!

Άλλος συνάδελφος οΚ.Γ αφού υπέγραψε και μπήκε στο πρόγραμμα μετά το μετάνιωσε πήγε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ στην Κύμη Ευβοίας που δούλευε,περιλούστηκε με οινόπνευμα και κάηκε μαζί με το κτίριο!

Όπως αποδεικνύεται τα εργοδοτικά εγκλήματα της DeutscheTelekomόχι μόνο αυξάνονται και πληθύνονται άλλα παραμένουν αδιευκρίνιστα και χάνονται μέσα στο επικοινωνιακό σκοτάδι που έχει επιβληθεί στη χώρα τα τελευταίαμνημονιακά χρόνια.

Τρεις είναι οι λόγοι που η γερμανική εταιρεία και τα στελέχη της στον ΟΤΕ έχουν αποθρασυνθεί:

1.    Η εθελόδουλη και παρασιτική ελίτ της χώρας που αυτή την περίοδο ξαναπερνάει την γερμανόδουλη φάση και υποτέλειά της.

2.    Η εκφυλισμένη, εξωνημένη και εργοδοτική  συνδικαλιστική γραφειοκρατία που έναντι ευτελών ανταλλαγμάτων ξεπουλάει τους εργαζόμενους.

3.    Όλο το μηντιακό κατεστημένο -νταβατζήδων και μη- που εκτός των άλλων τρέφεται και με την τεράστια διαφημιστική πίτα των 113 εκ.ευρώ το χρόνο που αφειδώς τους παρέχει η DeutscheTelekom.

Όπως αποδεικνύεται από τις ενέργειες και όλα όσα κάνουν από το παρασκήνιο, δεν είναι μόνο financialmurderers αλλά κανονικοί SerialKillers!

Απαιτούμε από όποιες αρχές ή φορείς διατηρούν ακόμα την σχετική τους αυτοτέλεια και δεν αποτελούν φερέφωνα του γερμανικού κεφαλαίου να αφυπνιστούν και να κινητοποιηθούν πριν οι SerialKillers μετατρέψουν τον ΟΤΕ σε FranceTelekomπου «αιφνιδιαστικά» οι εργαζόμενοι άρχισαν να αυτοκτονούν καθημερινά.

Προς το παρόν εδώ στον ΟΤΕ έχουμε μόνο ένα εργατικό ατύχημα την βδομάδα με τραυματίες και σακατεμένους και κάποιες άλλες… παράπλευρες απώλειες σαν τις προαναφερόμενες.

Αλήθεια, υπάρχει κανένας Υπουργός Δικαιοσύνης ή εισαγγελέας που να μαζέψει όλες αυτές τις υποθέσεις από τα καθημερινά μικρά και μεγάλα εγκλήματα που παράγει η εργοδοτική ασυδοσία της  DeutscheTelekom στην χώρα;

Απαιτούμε να σπάσει το απόστημα και να τιμωρηθούν οι ένοχοι που δημιούργησαν το εργασιακό Nταχάου της Deutsche Telekom.

Η εργοδοτική τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ξερεις ποσο κοστιζει ενας εισαγγελεας; Εσεις θα τον πληρωσετε; Μονο η Deutsche εχει τοσο χρημα. Για να μην ερθει.

Leave a Response