Σκοτώνει μέχρι και ελέφαντα! Αυτό είναι το περίστροφο που είχε στην ζώνη του ο Ιβάν Σαββίδης (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
ο0

Ένα από τα πιο διαδεδομένα μοντέλα της γνωστής αμερικάνικης εταιρίας Smith and Wesson της σειράς bodyguard είναι το όπλο που φαίνεται στη ζώνη του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

7cf335b1edd5a8374442d5c355b497d3-1

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η ίδια η εταιρία το όπλο αυτό κοστίζει περίπου 540 δολάρια (περίπου 440 ευρώ) και οι δυνατότητές του περιγράφονται ως εξής:

Το M & P BODYGUARD BG38, το οποίο είναι επιμελημένο σε .38 S & W Special + P, συνεχίζει την ευρεία σειρά αξιόπιστων περιστροφών αυτοάμυνας μικρού πλαισίου της Smith & Wesson. Το M & P BODYGUARD 38 προσφέρει τον βέλτιστο συνδυασμό ακρίβειας και απλότητας για ανάγκες προσωπικής προστασίας. Με το ελαφρύ σχεδιασμό του, το M & P BODYGUARD 38 επιτρέπει τη διακριτική μεταφορά και ο σχεδιασμός του χωρίς σφύρα παρέχει μια ελεύθερη παρουσίαση.

Το περίστροφο με πέντε σφαίρες διαθέτει ένα μικρό βαρέλι 1,9 ιντσών, το οποίο συμβάλλει σε ένα συμπαγές συνολικό μήκος 6,6 ίντσας και ένα κενό βάρος 14,4 ουγκιές. Ελαφρύ και απλό στη χρήση , τίποτα δεν προστατεύει σαν το BODYGUARD.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης του όπλου

dikaiologitika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

    1. Μάλλον είναι αριστερόχειρας.Όμως και πάλι είναι λάθος αφού τόσο πίσω που είναι τοποθετημένο δεν θα καταφέρει να το πιάσει ποτέ.

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΧΑΖΑ,-ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΧΥ,–ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΔΥΝΑΜΗ(280-J)ΣΕ JAOUL APO OTI TO ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ 19*9ΜΜ PARABELLUM(560J).—AN EINAI NA EYXESE ΝΑ ΣΕ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΜΗ ΖΩΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.—

Leave a Response