Σε αυτό το κανάλι «μετακομίζουν» Πάνια – Στεφανίδου μετά το «άδειασμα» της Μαραγκουδάκη

Κοινοποίηση:
kanali

Δεν έχουν σκοπό οι ιθύνοντες του Epsilon να ανανεώσουν τα συμβόλαια του σταθμού με την Τατιάνα Στεφανίδου και την Αννίτα Πάνια.

Οι δύο παρουσιάστριες, ύστερα από χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό ετοιμάζονται να δουν την πόρτα της εξόδου, βάσει απόφασης της Άλκηστης Μαραγκουδάκη η οποία σύμφωνα με το «Secret» είναι εκείνη που κατέληξε στο ότι η παρουσία των δύο γυναικών στο κανάλι δεν κρίνεται αναγκαίο να συνεχιστεί.

Πρόκειται για μία απόφαση που ευνοεί πολύ τον πρώην ιδιοκτήτη του Epsilon, Φίλιππο Βρυώνη, ο οποίος παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια τηλεοπτικού σταθμού ενημερωτικού χαρακτήρα, έχει σκοπό να κάνει πρόταση σε Πάνια – Στεφανίδου ώστε να τις «κλείσει» για το δυναμικό του Extra.

Ο ίδιος έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για τη συγκρότηση και την οργάνωση της νέας μορφής του καναλιού που θα βγει στον αέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα που ετοιμάζεται για τη διεκδίκηση θεματικής άδειας όποτε προκηρυχθεί ο ανάλογος διαγωνισμός.

Το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τις παρουσιάστριες των εκπομπών «Tatiana Live» και «Annita Gr» να συνεργάζονται ξανά με τον Βρυώνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η κουτσομπόλα των πρώην μεσημεριανών ,που έκανε καριέρα με το να καταστρέφει προσωπικότητες και να κλείνει σπίτια ,η μέγαιρα των εκπομπών της καναλοσαπίλας ήταν δυνατόν να μείνει άνενεργή; Θα πάρει μαζί και τον άλλοτε στενό συνεργάτη της σιχαΜένιο ή θα πάει χωρίς το κατασκευασμά της και κολλητό φίλο της ;

  2. Αυτος ο Βρυωνης (η Πριονης) εχει βαλθει με το στανιο να αναστησει τη σκουπιδιλα του Αλτερ.Και οι αλλοι εχουν σκουπιδια,αλλα τα βρυωνοκαναλα (το Ε ως σημερα και το Εξτρα απο αυριο) εχουν την ιδια τη αυθεντικη αλτερικη σκουπιδιλα.

Leave a Response