ΣΕΙΣΜΟΣ: 1237 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΕΙΑ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Κοινοποίηση:
makedonia-mas

1237 πούλμαν αναχωρούν  προορισμό της Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, Εξήντα λεωφορεία  έχει ναυλώσει μόνο η Ι.Μ. Κίτρους, ενώ από Κρήτη αναχωρούν δύο ναυλωμένα πλοία απευθείας για Θεσσαλονίκη ένα από τα Χανιά με 1800 άτομα και ένα από το Ηράκλειο με 2400 άτομα!Τα δρομολόγια του ΟΣΕ από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη είναι γεμάτα… Κάποιοι ήδη προσεύχονται να «τιναχτεί» στον αέρα η μεγαλειώδη συγκέντρωση και να υπάρξουν παρατράγουδα.

Εντύπωση προκαλεί το παράδειγμα του Κώστα Καραμανλή του νεότερου, ο οποίος προτίθεται να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο με τις «ευλογίες» του πρώην πρωθυπουργού, την ίδια στιγμή μάλιστα που το πολιτικό του γραφείο εμφανίζεται να κάνει αγώνα ώστε να κινητοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος.

Σκοπιανό: Ποιοι πολιτικοί θα είναι στο συλλαλητήριο (Ονόματα)

Πολλοί είναι οι πολιτικοί που αναμένεται να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία.

Από το πολιτικό προσωπικό, αναμένεται να δώσουν το παρών και οι πέντε βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ (Γκιουλέκας, Καλαφάτης, Ράπτη, Καράογλου και Αναστασιάδης), καθώς και οι περισσότεροι από τους 17 «γαλάζιους» βουλευτές της Μακεδονίας, οι δυο βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, Γ. Σαρίδης και Α. Φωκάς, μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη, και πιθανώς κι άλλους βουλευτές του κόμματος, οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, Κ. Ζουράρις και Γ. Λαζαρίδης, με φήμες να κάνουν λόγο για παρουσία ακόμη και του Πάνου Καμμένου και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και άλλες περιοχές.

Δε θα είναι παρόντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

Θα πα΄νε Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου.

Άγνωστο παραμένει εάν οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής θα συμμετάσχουν, καθώς μέχρι σήμερα δηλώνουν πως «παρακολουθούν με ενδιαφέρον, χωρίς να έχουν αποφασίσει». Πιθανώς κι από… απόσταση, αφού υπάρχει και η δήλωση… Ιερώνυμου.

Η πιο ηχηρή παρουσία τοπικού φορέα αναμένεται να είναι εκείνη του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα. Κύκλοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επιβεβαιώνουν ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα δώσει κανονικά το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Επίσης, στο συλλαλητήριο αναμένεται να μεταβούν όλοι οι «γαλάζιοι» δήμαρχοι του νομού Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και δήμαρχοι από άλλες περιοχές της Μακεδονίας. Διακριτική θα είναι η παρουσία εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης, ενώ ευδιάκριτη θα είναι η παρουσία οργανώσεων, πατριωτικών, πολιτιστικών και βέβαια στρατιωτικών (απόστρατοι κτλ.).

«Πόλεμος» Αλέξη Τσίπρα με Αντώνη Σαμαρά για το όνομα των Σκοπίων

Σε νέο επίπεδο πέρασε η αντιπαράθεση για το όνομα των Σκοπίων με τον Αλέξη Τσίπρα να σηκώνει τους τόνους κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Την αρχή έκανε ο πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ακόμη ότι υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας ώστε να λυθεί οριστικά ένα ζήτημα που φορτώθηκε στη χώρα από το 1992. Σε αυτό το σημείο ανέφερε ότι τότε ως ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο κ. Σαμαράς «προτίμησε να οικοδομήσει τη προσωπική πολιτική του καριέρα, παρά να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος, όπως όριζε το εθνικό συμφέρον«.

Πρόσθεσε ότι όμως και σήμερα «υπάρχουν πάλι κάποιοι συνεχιστές αυτής της παράδοσης του κ. Σαμαρά, αρκετοί εξ αυτών στη ΝΔ, που προσπαθούν, χωρίς επιχειρήματα να αγγίξουν ευαίσθητες χορδές, σηκώνοντας το λάβαρο της πατριδοκαπηλίας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του χαρακτήρισε θετικό παράδειγμα τη στάση του Αρχιεπισκόπου, «ο οποίος με τη χθεσινή του τοποθέτηση έστειλε ένα μήνυμα ομοψυχίας και νηφαλιότητας, όπως αρμόζει στη συγκεκριμένη συγκυρία».

Αντίθετα με τον αρχηγό της ΝΔ, όπως είπε, που επιδεικνύει μια στάση εθνικής επιπολαιότητας, που «δεν τον αφορά αν η χώρα θα απελευθερωθεί από τα βάρη που της φόρτωσε η παράταξή του και ο κος Σαμαράς το 1992, αλλά το μόνο που τον νοιάζει είναι συγκρατήσει την ακροδεξιά του πτέρυγα και να παίξει παιχνίδια εσωτερικής κατανάλωσης».

Ο Αντώνης Σαμαράς, από την πλευρά του, δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση. Έκανε ένα λιτό και ειρωνικό σχόλιο με αφορμή τα όσα του καταλόγισε ο πρωθυπουργός. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε: «Το να λέει αυτά ο κ. Τσίπρας είναι τίτλος τιμής για εμένα».

Δημήτρης Βίτσας για Σκοπιανό: Έκφραση εθνικισμού τα συλλαλητήρια

Στη διαπραγμάτευση για την ονομασία των Σκοπίων θα πάμε με ενιαία κυβερνητική θέση, είπε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Όπως είπε, η θέση της κυβέρνησης είναι σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις, μέσα σε πλαίσιο που να αποκλείει τον αλυτρωτισμό.

Ο κ Βίτσας εκτίμησε πάντως ότι υπάρχει έδαφος για διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δυο χώρες.
Όσον αφορά στη στάση του κ Καμμένου, είπε ότι συνεργάζεται μαζί του για θέματα άμυνας και δεν κάνουν διαπραγματεύσεις για άλλα ζητήματα.

Ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε έκφραση εθνικισμού τα συλλαλητήρια και είπε πως η στάση που τήρησε η Εκκλησία απέναντι σε αυτά δείχνει ηρεμία, περίσκεψη και ρεαλισμό.

Ο κ Βίτσας κατηγόρησε τη ΝΔ για πολιτικάντικο παιχνίδι με αφορμή το θέμα της ονομασίας

Δημοσκόπηση-παρωδία θυμίζει σκοτεινές εποχές σχεδίου Ανάν

Ισχυρίζονται ότι το 60% ζητά κοινά αποδεκτή λύση στο Σκοπιανό!

Ενα πολύ μεγάλο ποσοστό επιθυμεί λένε να κλείσει η «πληγή» μετά από την… πικρή εμπειρία 25 χρόνων αδιεξόδου.

Μάλιστα επτά στους δέκα θεωρούν ότι από τους χειρισμούς στο Σκοπιανό τις τελευταίες δεκαετίες η Ελλάδα έχει βγει χαμένη και μόνο το 9% θεωρεί ότι έχει βγει κερδισμένη. Το 63% θεωρεί ότι είναι προτιμότερο για τη χώρα μας να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση.

Παράλληλα, το 21% εκτιμά ότι είναι προτιμότερο να παραμείνει η κατάσταση ως έχει σήμερα.

Δεν ετέθησαν φυσικά ερωτήματα για συγκεκριμένες ονομασίες. Κι αυτό διότι επισήμως δεν είχαν ανακοινωθεί. Επομένως είναι πιθανό το ποσοστό αυτό να μεταβληθεί ή εάν πάσει περιπτώσει θα κριθεί όταν μπουν συγκεκριμένα ορόματα στο δημοσκοπικό τραπέζι, όπως επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος μιλώντας στο κεντρικό μαγκαζίνο του Ραδιοφώνου24/7.

Σε κάθε περίπτωση όμως από την έρευνα αυτή προκύπτει ότι οι πολίτες αντιμετωπίζουν με ρεαλισμό το Σκοπιανό.

Εξήντα λεωφορεία από την Ι.Μ. Κίτρους στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Το πρωί της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Κατερίνης σύσκεψη των Προϊσταμένων των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος υπό την προεδρία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Λεοντιάδη με αποκλειστικό αντικείμενο το συντονισμό της μαζικής συμμετοχής των Πιεριέων στο συλλαλητήριο της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.

Ο Πρωτοσύγκελλος ενημέρωσε τους υπεύθυνους κληρικούς για το συζητούμενο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, επισημαίνοντας τα κύρια σημεία του ανακοινωθέντος της Ιεράς Συνόδου καθώς και του εγκυκλίου σημειώματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου που αναγνώσθηκε την προηγούμενη Κυριακή σε όλους τους Ιερούς Ναούς, μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχές του Ποιμενάρχη.

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα ήδη έχουν ναυλωθεί εξήντα λεωφορεία από τους Ιερούς Ναούς της Πιερίας για τη μετακίνηση των ενδιαφερομένων στο συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, με αυξητική μάλιστα τάση για περισσότερα λεωφορεία.

Η συμμετοχή είναι τόσο μαζική που πολλοί κάτοικοι της Πιερίας θα μετακινηθούν με ιδιωτικά μέσα μεταφοράς μιας και η χιλιομετρική απόσταση Κατερίνης-Θεσσαλονίκης είναι μικρή ενώ δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα λεωφορεία.

Αναρχικοί έγραψαν συνθήματα στον Λευκό Πύργο – Προσήχθησαν πέντε άτομα

Συνθήματα στον Λευκό Πύργο έγραψαν νωρίτερα σήμερα το βράδυ μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στα συνθήματα έγραψαν, μεταξύ άλλων, «Έλληνας δεν γεννιέσαι καταντάς» και «μόνο εντατικές για τους εθνικιστές».

Στην πλατεία Λευκού πύργου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες προσήγαγαν πέντε άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Κυριακή στον Λευκό Πύργο είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο για τον όρο «Μακεδονία «, ενώ στις 13:00 ομάδες αναρχικών θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση στην Καμάρα.

Αντισυγκέντρωση Αναρχικών

Ομάδες αναρχικών καλούν σε συγκέντρωση στην Καμάρα την Κυριακή στις 13:00 καθώς και σε μηχανοκίνητη πορεία το Σάββατο στις 12:00.

Σε αντισυγκέντρωση στο «συλλαλητήριο για τη Μακεδονία» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου καλούν ομάδες αναρχικών.

Συγκεκριμένα, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, από κοινού με την ομάδα «Μαύρο και Κόκκινο» και τη «Libertatia» καλούν σε συγκέντρωση την Κυριακή στις 13:00 στην Καμάρα.

Παράλληλα, μικροφωνική και συγκέντρωση για το Σκοπιανό και το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18:00 στην Καμάρα, ενώ και το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου ομάδες αντιεξουσιαστών σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία, με αφετηρία την Καμάρα, στις 12:00.

Στο σχετικό κάλεσμά της, που δημοσιεύθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «το µακεδονικό ζήτηµα µε όλες του τις προεκτάσεις είναι βασικός άξονας συγκρότησης του ελληνικού εθνικισµού και του κράτους του».

«Οφείλουµε να παλέψουµε για µια κοινωνία που η διάκριση σε εθνότητες θα είναι αδιάφορη και δεν θα αποτελεί αιτία πολέµων, σφαγών και διακρίσεων. (…) Αυτή η πάλη όµως αρχίζει σήµερα µε την αναγνώριση και ισοτιµία των µειονοτήτων, το δικαίωµα στον αυτοπροσδιορισµό, την αποεθνικοποίηση του δηµόσιου χώρου και βέβαια την εκδίωξη της εκκλησίας από αυτόν», αναφέρει η Αντιεξουσιαστική Κίνηση.

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

97 Σχόλια

  1. Τον πειραξε που οι συνομιλητες του στην πρωινη εκμπομπη του Χατζη αποκαλουσαν τα Σκοπια, Σκοπια!!!!! Τοσο Γεννιτσαρος πια Ζαχαριαδη και εισαι νεος ανθρωπος!!! Κριμα !!! Αλλα τι λεω; Ολοι αυτοι πριν γινουν ακομα κυβερνιση, Τσακαλωτος, Μουζαλας κλπ, αποκαλουσαν τα Σκοπια, Μακεδονια!!!!! Εχθες και ο Καραγκιοζης μεσολαβητης Νιμιτς τους αποκαλεσε Μακεδονες!!!! Απο αυτους τους υποτακτικους τι λυση περιμενετε να δοθει;

  2. Αν και αντιθετος , οποιος ναζι τολμησει να με κοιταξει θα τον ξεβρακώσω και θα του πάρω πιπα, μα τον θεο , τελείωσαν τα ψέμματα , σας βλέπω και στον ύπνο μου και στον ξύπνιο , πηδηξτε με σας παρακαλώ , να ηρεμησω….

  3. Αλβανοπρακτορες τηγανοκέφαλοι που το παίζεται αναρχικοι, αντιεξουσιαστες, ή χατζηπαπαρες ή οπως κ αν σας λενε ελατε κατω απο τον λευκο πυργο θα ειμαστε εκει κ θα σας περιμενουμε. Αλλα επειδη ολοι οι τουρκογυφτοι απο εκει που κρατάει κ η δική σας ρατσα ειναι θρασύδειλοι θα σας ελεγα αυριο να μην βγείτε ουτε για τσιγαρα παρτάλια γιατι αυριο δεν θα εχετε να κανετε ουτε με κκεδες ουτε με συριζαίους που σας χαιδευουν την τηγανοκεφαλα σας για να νομιζετε οτι εισαστε ατρομητοι, ουτε με δεξιους λελεδες. Αυριο θα εχετε να κανετε με τον Ελληνικό λαο. Αν σας βαστάει λοιπον παρτάλια πρακτορια Γ καητηγορίας εμφανιστείτε απο εκει. Μακαρι λοιπον να πατησετε το βρομοποδαρο σας εκει να ξεβρομίσει η Ελλαδα κυριολεκτικά απο μερικους απο εσας.

  4. Αιωνία Σου η μνήμη αγαπημένε μας θεομακαριστε Χριστόδουλε Αληθινέ Πατριάρχη των Ελλήνων…..

  5. Όποιον πολιτικο δούμε που φηφισε εστω και ενα μνημονιο, θα περασει ΤΕΛΕΙΑ!@#/#@$^#@#/#@$/#@$#@

  6. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ///ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΟΛΛΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΨΕΥΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΕΙΝΑΛΕΣ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΣΤΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΑΓΡΙΟΠΟΥΣΤΕΣ…………..ΑΘΕΟΙ .ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΜΕΝΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΑ 20000 ΜΕΤΡΑ..ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΣ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΩΡΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΩΠΟΣ ΛΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΙΡΙΟ…….ΕΛΛΑΔΑΡΑ…

  7. Αυτές οι αναρχότρυπες ούτε για τον πούτσο δεν κάνουν.

  8. Δηλαδή εκατό αναρχικοί θα πετάξουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου στην θάλασσα; Λιγάκι δύσκολο δεν νομίζεις σύντροφε;

    1. ΕΛΛΗΝΑΣ.. ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΛΕΕΙ …?? ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΥΦΑ ??? … ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΑΤΟΜΑ.. , ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ,ΑΝΤΙFA ,,, η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΟΓΟ … ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.. ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2 ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.. . ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.. ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ..ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

      1. Δεν είναι άσχετα τα απλυταριά/φασισταριά.
        Τουρκογγολοσπέρματα και απόγονοι σταλινομπλσεβίκων είναι τα πιό πολλά
        που τους πηδήξαν οι τσολιάδες μας τους παππούδες και τίς γιαγιάδες τους,
        αφού είναι γνωστό σε όλη την οικουμένη ότι:
        “Είναι βαριά-βαριά η φουστανέλλα του τσολιά”.
        Ακόμη τρέχουν τα Κομμουνομογγολοειδή λέμε

  9. οι αριστεριστες αναρχοκομουνιστες δεν εχουν ελληνικη εθνικη συνηδειση αλλα ταξικη διεθνιστικη προλεταριακη και γιαυτο πανε παντα με ολους τους εχθρους της ελλαδας υπονομευοντας το εθνικο συμφερον,και ειναι μερικα εκατομμυρια πλεον μεσα στην ελλαδα….
    ειναι οι θανασιμοι εχθροι της πατριδας μας και του λαου μας.
    μετα οι τουρκοι και λοιποι….
    αυτο πρεπει να το βαλουν καλα μεστο μυαλο τους ολοι οι ελληνες πατριωτες για τον υπαριθμον ενα εσωτερικο θανασιμο εχθρο….

    1. με μια λεξη αυτο που λες απλα! συριζα……. ρε αδερφια ελληνες! κοιτατε μπροστα κ μην ασχολειστε με μικρομυαλες κουραδες! μην δινετε σημασια…..

  10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ…\ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΝΑΠΕ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ….
    ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ Η ΟΜΑΔΑ …
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΕ Κ ΝΙΜΙΤΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΥΡΙΟ

  11. Οι φερόμενοι ως αναρχικοί μάχονται υπερ του γραφικού Σκοπιανού εθνικισμού, ίσως και εθνικοσοσιαλισμού. Κοιμούνται αναρχικοί στην Ελλάδα και ξυπνάνε Ναζί στα Σκόπια.
    Κοιμούνται ως αντιεξουσιαστές και ξυπνάνε ως τσάτσοι της εξουσίας και του ΝΑΤΟ.

  12. ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΤΑΝΑ ΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Ο ΓΥΦΤΟ-ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΟΛΑΚΕΡΟΣ. ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΚΟΥΜΆΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  13. Φασιστες εθνοπροδότες πατριδοκάπηλοι ενα ντου ειστε και θα πέσετε στον Θερμαϊκό!!Ειμαι κάτοικος της γης,φασιστα να πας να γ@@μηθεις,!!!!

    1. κοιμάσαι αντιεξουσιαστής ξυπνάς ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΒΛΑΞ…

    2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ . ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ.. ΕΙΣΑΙ.. ,ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΒΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΣΤΗ ΓΗ. .. . ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΓΚΑΝΟΙ.. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ….. ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΣ . ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΚΑΠΟΤΕ.. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ…..

      1. Ο/Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΛΟΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΑΝΑΡΧΟΦΡΙΚΙΟ λέει:

        ΑΝΑΡΧΙΚΕ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ..ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΨΟΦΙΜΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣΑ ΤΙΜΩΡΙΑΣ..ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΜΕΤΑ,ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΟΥ ΜΙΑΣΜΑΤΑ..ΒΡΩΜΟΑΠΛΥΤΑΡΙΟ

  14. Δεν νομίζω πως πρέπει να μας …”συγκινήσει” τόσο.. η παρουσία Καραμανλήδων στο εν λόγω συλλαλητήριο…ειδικά για το ότι σήμερα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ…παρελθόντος…!

  15. Κυριοι, ειναι ευκαιρια δια του συλλαλητηριου να ξεχωρισουν οι Ελληνες απο τους μισθωτους της Νεας Ταξης Πραγματων και απο αυτους που ειτε απο βλακεια την ακολουθουν ειτε απο ιδιοτελεια που κι αυτο βλακεια ειναι διοτι ουτε αυτοι θα γλιτωσουν οπως δεν γλιτωσαν τον θανατο και οι αμεσοι συνεργατες του Σταλιν απο τον προισταμενο τους, μολις αντεληφθην οτι τον υπονομευουν η για οποιοδηποτε αλλο λογο. Συνεπως ας ενημερωθουν οι αμοιροι που ζητουν βλακωδως το συμφερον της Νεας Ταξης Πραγματων, της Παγκοσμιοποιησης και των εκφραστων της πως σε βαθος χρονου οι ιδιοι, ισως οι γονεις τους, σιγουρα τα παιδια τους, θα ειναι θυματα αυτου που τωρα με τοση βλακεια και ζεση υπηρετουν. Ας γνωρισουν επιτελους αυτοι που τωρα εχουν δυσανεξια σε οτιδηποτε το εθνικο και σε οτιδηποτε το πατριωτικο πως χωρις να το θελουν η χωρις να το ξερουν, υπηρετουν αυτο που πεπλανημενα νομιζουν πως πολεμουν. Σε οσους λοιπον νομιζουν πως πολεμουν αυτο που στην πραγματικοτητα υπηρετουν λεω πως θα πρεπει να ενημερωθουν πολυ καλυτερα και να φροντισουν να δουν λιγο πιο περα απο τη μυτη τους. Και καλα αυτοι που εχουν ως επαγγελμα τον ανθελληνισμο, την καταφρονηση του εθνικου ιδεωδους και την κομμουνιστικη (νεοεποχιτικη ειναι το ιδιο για οσους τρεφουν ιδεολογικες αυταπατες κι αυτο απεδειχθη με τη διακυβερνηση συριζα) προπαγανδα, αλλα για αυτους τους αμοιρους που νομιζουν πως χτυπουν καποιο συστημα χτυπωντας το Εθνος τους, την Ελλαδα τους, η χτυπουν ανθρωπους που τρεφουν μια γλυκια νοσταλγια γι αυτο που η Ελλαδα ηταν (ειναι κα θα ειναι), τοτε τους πληροφορω πως μονοι τους βαζουν τα χερακια τους και βγαζουν τα ματακια τους! Πιο ομορφα δεν μπορω να το πω! Δεν χρειαζεται να πουμε πως η Μακεδονια ειναι Μονον Ελληνικη!!

  16. Προβλέπω πολλά γέλια αυριο στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με τους αντιεξουσιαστές αναρχοάπλυτους αριστερούληδες…Θά φάνε καλά…

    1. Αααχχχχ τέτοια λέγε μου παιδαρεεεεεε χελιιιιιι………..

  17. ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ,ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ

  18. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΛΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ?????? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1922 ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟ ΓΟΥΔΙ !!!!!!!!!!

    1. ΦΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ…ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ..

  19. μεγαλη ευκαιρια η συγκεντρωση αναρχικων..μαζεμα ολους σε ενα αρματαγωγο κ ξεφορτωμα στην πιο απομακρυσμενη βραχονησιδα να ξεβρωμισει ο τοπος

  20. Στεκομαι στο παραπανω σχολιο που καποιος εγραψε πως ακουσε καποιον σε καφετερια κοντα στον Λευκο Πυργο να οργανωνει απο τηλεφωνου διαφορους επικινδυνους, απατριδες πεπλανημενους αναρχικους, κατα τεκμηριο κομμουνιστες με σκοπο να φερουν ακαταστασια στο συλλαλητηριο. Συστηνω στους πατριωτες Ελληνες που θα τυχει να συναντησουν τετοιου ειδους μωροπιστους στο διαβα τους να αυτοσυγκρατηθουν και να πρυτανευσει η καλη λογικη τους. Να τους αντιμετωπισουν σαν ατομα με ειδικες αναγκες γιατι λυπουμαι πως τετοια ειναι. Πως θα σας φαινοταν εαν φορουσατε ενα ζευγαρι παπουτσια και περπατωντας στον δρομο φορωντας τα ερχονταν καποιος κι ελεγε πως τα παπουτσια σας, που εσεις πληρωσατε, εσεις αγορασατε, εσεις στερηθηκατε για να τα αποκτησετε κι εσεις φορατε ειναι δικα του, μαζευε κι επειθε και δεκα ανοητους πως τα παπουτσια σας ειναι δικα του κι εν τελει ολοι μαζι, ο ιδιοτελης και οι ανοητοι ερχονταν για να σας παρουν τα παπουτσια!! Αυτο ειναι μια μικρη ερμηνια του φαινομενου κι ετσι πρεπει να το αντιμετωπισουμε. Λοιπον αυτοσυγκρατηση και σιδερενια υπομονη σε τετοιου ειδους φαινομενα σας παρακαλω. Ας τονισω εδω κλεινοντας πως η Μακεδονια ειναι απολυτως Ελληνικη!!!

  21. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ , ΣΤΗΡΗΖΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ , ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  22. Η εταιρεία “κράτος” του Σορρος είναι η Vardaska S.A.

    Οι υπάλληλοί του έγραψαν στον Λευκό Πύργο,φοβούνται μην χάσουν το “μεροκάματο”

  23. ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΧΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΙΜΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΕΡΑΚΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΠΟΠΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΝ…ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ. ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΑΠΛΟΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ..

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΛΦΙΑ..

    VLAD TSEPES 20 /1/2018.

  24. 1. Τρέμουν και καταδικάζουν τις μαζικές διαδηλώσεις του λαού αλλά στηρίζουν τους Ρουβικώνες…
    2. Οι αναρχικοί για άλλη μια φορά ξεβρακώνονται και δειχνουν πως είναι το δεκανίκι της εξουσίας αλλά και των ξένων κέντρων. Ταυτόχρονα διαπλέκονται με ξένους εθνικισμούς πράγμα που σημαίνει πως έχουν διαβρωθεί και απο ξένες μυστικές υπηρεσίες. Δεν πείθουν κανέναν.
    3. Ο Κούλης δεν τραβάει. Να παραιτηθεί.
    4. Πώς επιτρέπεται αντιδιαδήλωση τη στιγμή που ακούγονται πράγματα για ξένους πράκτορες; Δεν θα τους πιάσουν για εξακρίβωση στοιχείων;
    5. Το ΚΚΕ για άλλη μια φορά δείχνει πως είναι το πιο υπάκουο παιδί των ξένων κέντρων και του καπιταλισμού.
    6. Αν οι Έλληνες πιάσουν μπαχαλάκηδες, τους βγάλουν τις κουκούλες και ανεβάσουν τις φάτσες στο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποδειχτεί πως δεν είναι Έλληνες τι θα σημαίνει;
    7. Απαράδεκτη η στάση του Ιερώνυμου. Εκκλησία δεν είναι οι παπάδες αλλά όλος ο λαός.
    8. Όλοι ειρηνικά για τη Μακεδονία

  25. Εσείς πρέπει να φοβόσαστε αν σας πετύχουμε χωρίς μπάτσους γύρω σας, εμείς δε φοβόμαστε ούτε στο ελάχιστο, φασιστάκια. Δε σας περιμένουμε, σας βρίσκουμε.

    1. Εγώ αν σε βρω εσένα θα σε κλαψουν τα παιδιά σου σας γαμο τον κερφεα σας παλιο κουμουνοφασιστα

    2. Πεστα συντροφε γιατί τα φασιστακια ξεσαλωσαν,έχουν ξεχάσει φαίνεται πόσες φορές τους κυνηγήσαμε με την όπισθεν!!!!!!

    3. ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ..ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΙΟΝ…ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΗΤΗΡΙΟ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ…

    4. ελατε με τον κ*λο … αναρχοταλιμπανακια… σας παιρνουν οτι σας ανηκει και λετε και ευχαριστω!ΠΑΝΤΑ ΗΣΑΣΤΑΝ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    5. Έρχεται η ώρα σας υπάνθρωποι, θα σας πνίξουμε στο ίδιο σας το αίμα.

    6. Κυριακη κοντη γιορτη κοπιαστε ρουφιανοι κρατικοδιαιτοι αναρχικοι!!Θα κλαψουν πολλες μανουλες.

    7. ξεφτιλα αναρχοκουμουνα οι μπατσοι και το κρατος για εσας δουλευει κι αυτο το ξερουν ολοι τρυπιε χαφιε!

  26. Πατριώτες συνέλληνες όλοι αύριο στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης!μπορει ο χιτλερ να ήθελε να δώσει την Μακεδονία στους Βούλγαρους,αλλά όχι…η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική!!!

    1. Αφήστε ρε παιδιά ήσυχη την φίλη μου την Σαλονικιά!!!!

    2. Oρίστε τα αποτελέσματα σε μια γυναίκα όταν δεν δουλεύει “μπελεούτσος” για να ξεχαρμανιάσει……….
      Τραγική,η ψυχική κυρίως,κατάληξή της……..

      1. Αν είναι γυναίκα και όχι κανας καροτάκιας αλλιώς αλλάζει το πράμα

  27. Τι Ποιο απλό από ένα δημοψήφισμα. .. αν βγει Ναι στο όνομα Μακεδονία έχει καλώς..δικαιώνεται η κυβέρνηση.
    Αν βγει ΟΧΙ ,,ακόμα καλύτερα πάλι δικαιώνονται, αφού ΟΧΙ γι αυτούς ίσον ΝΑΙ… χεχε

  28. Θέλω να δω αναρχικούς να κάνουν μαγκιές στους “Μακεδόνες” του ΠΑΟΚ.
    Πολύ το θέλω.

  29. Να το ξεχάσουν η Μακεδονία είναι Ελληνική τα πάνω κάτω θα έρθουν .

  30. Τα πληρωμένα ανθελληνικά τσουτσέκια, οι δήθεν ”αναρχικοί”, μόνο με τον Ελληνικό Εθνικισμό έχουνε πρόβλημα…Τον τούρκικο, αλβανικό, και (γελοίο) σκοπιανό τον εγκρίνουν…Από αυτό να καταλάβει κάποιος πόσο ”διεθνιστές” είναι. Πληρώνονται τα ρεμάλια γιά να προπαγανδίζουν ανθελληνικές θέσεις και να παρασέρνουν ορισμένα ανώριμα Ελληνόπουλα σε έναν δήθεν αγώνα… Σιωνιστές οι χρηματοδότες τους, ουστ κοπρόσκυλα

  31. Τα πάνω κάτω θα έρθουν το όνομα δεν θα το χαρίσουν δεν τους ανήκει ούτε οι Σκοπιανοί μπορούν μόνο η Ελλάδα .

  32. κοιμάσαι ανάρχας και ξυπνάς μαλάκας….
    αναρχοάπλυτοι και χρυσαυγίτες
    της ίδιας κατάντιας πεοτρίφτες…..
    πατριωτισμός και όχι εθνικισμός…..ας ξυπνήσουμε να τους γαμήσουμε εκατέρωθεν…..

  33. Η μεγαλη ωρα εφτασε….ο ξεσηκωμος των Ελληνων ειναι γεγονος…ολοι οσοι ριχναμε μυδρους στους νεοελληνες ραγιαδες, δικαια, για την απαθεια και την διαρκη παθητικοτητα τους για ολα οσα μας φορτωσαν ολα αυτα τα χρονια προδοτες πουλημενοι πολιτικοι, δημοσιογραφισκοι, δημαρχακια γραφικοι ευρωκουλτουριαρηδες και εσχατως η προδοτικη σταση του αρχιεπισκοπου, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ….Ας ειναι το ζητημα του ονοματος του ανυπαρκτου κρατιδιου η απαρχη για την ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ….Το συστημα σας τριζει, μας φοβαται και απο αυριο ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ..Καποιοι πολιτικοι ας το ξανασκεφτουν αν πρεπει να παραβρεθουν..Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…

  34. 1.ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ Μr NIMITS ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ EXEI ONOMA
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ε Ν Α:

    V A R D A R S K A.

    2.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΑΥΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΙΩΣΗΦ BROZNAN(ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΤΙΤΟ) ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΤΣΙ.

    3.ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΠΕΟΓΛΥΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΑΛΒΑΝΟΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  35. Αν μπορούν ας απαγορεύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για λόγους ασφάλειας , όπως έκαναν στους χρυσαυγήτες. Πάντως θα γελάσω με το ξύλο που θα φάνε τα παρακρατικά αναρχοάπλυτα σκουπίδια αν προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην εθνικιστική λαοθάλασσα.
    Μετά από αυτή τη συγκέντρωση ο εθνικισμός θα εκτιναχθεί στα ύψη , τίποτα δεν θα μπορεί πλέον να τον ανακόψει.
    Ψόφος σε όλους τους ανθέλληνες προδότες !

  36. Κάτι άκουσα οτι από οτν πόνο του ο Εβραιομόγγολος Μπουτάρ θα κρεμάσει βαρέλι με κρασί από το λαιμό και θα πνίξει τον πόνο του στο σπίτι με το κόκκινο φωτάκι που έκανε δηλώσεις μαζί με τα Πάκια. Έυχομαι να περάσει τέλεια και να τον γλεντήσουν όπως πρέπει.

  37. ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΌΝΤΕΣ (σύμφωνα με το άρθρο) ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.!!!!

    1. ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!!!! ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!!!!! ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ΠΠ ΚΛΠ !!!!!!!!!!!!!

  38. Χίο οι μόνοι που πραγματικά αξίζει να αναφερθούν είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι υπόλοιποι είναι προδότες. Αντίθετα τους ανέφερες συνοπτικά , ότι απλά θα συμμετέχουν, Δεν μας τα λες καλά…..

  39. Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές πήραν σημαία από μοτοσικλετιστή που φώναζε συνθήματα για τη Μακεδονία
    20/01/18

    Επεισόδιο μεταξύ ενός μοτοσικλετιστή και αντιεξουσιαστών σημειώθηκε νωρίτερα στην πλατεία Καμάρας στη Θεσσαλονίκη.

    Ειδικότερα ο άνδρας περνούσε από την Καμάρα, όπου πραγματοποιούσαν συγκέντρωση άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία αργότερα ξεκίνησαν μοτοπορεία στους δρόμους της πόλης.

    Στη μηχανή του είχε τοποθετήσει ελληνικές σημαίες, πλακάτ και φώναζε από μεγάφωνο συνθήματα για τη Μακεδονία. Ένας από τους αντιεξουσιαστές κινήθηκε εναντίον του, του πήρε μια σημαία και τα κλειδιά της μοτοσικλέτας και έφυγε.

  40. ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ 2 ΣΤΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟΩ ΤΡΑΠΕΖΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑΣ ΜΑΛΛΙΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΑΚΙ 48 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΛΟΝΤΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΦΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΤΙΣ 30000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ Ν
    ΟΥ ΤΟΥΣ.

    1. ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΤΕ ΠΑΟΚΙΑ ΚΟΦΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ !!!!!!!!! ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ !!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!

  41. οχι αλλο καραμαν-αλί!!!αυτα τα τζακια μας εχουν καταστρεψει

  42. αν τολμησουν να πανε πολιτικοι η να κανουν χαλαστρα αναρχοαπλυτοι θα τους σπασουμε τα παιδια..

  43. ΟΛΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ /// ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

  44. Καλέ κι εγώ θα πάω ! Να δικέλω και κανένα γαργαρότεκνο !

  45. Ο Τσίπρας είναι αλβανοτσάμης από το χωριό Λουψίστα!

  46. Ο Καραμανλής είναι αυτός πού πούλησε την Μακεδονία και τώρα σπρώχνει υπόγεια υπέρ του συλλαλητηρίου;;;;;;;Άσε ρε Λάκη τι μας πέρασες ψηφοφόρους;; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΚΕΝΤΡΏΟΙ ΔΕΞΙΟΊ

  47. ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ

  48. ΛΙΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΜΟΓΓΟΛΟΠΙΘΗΚΩΝ

  49. ΕΑΝ ΠΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ…ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ…

  50. Εκεί θα είμαστε όλοι,για να δείξουμε σύσσωμοι ότι η Μακεδονία μας είναι ελληνική.Ζητω η Μακεδονία μας.Ζητω η Ελλάς.

  51. Tσο και λο σε καθε χασαπλυτο χασιστερο.

  52. Ο Ζουράρις το μου@@@σκυλο τι δουλειά έχει εκεί;

  53. Όλα τά κομμουνια προδότες και ανθελληνες ..

  54. Κινητοποιεί υπόγεια ο Καραμανλής κόσμο για το συλλαλητήριο,
    αυτός που αποδέχτηκε σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία στη σύνοδο του ΝΑΤΟ το 2008 ?
    Θα μας τρελάνετε ?

  55. Συνέλληνες, αδέλφια πατριώτες τώρα είναι η στιγμή του ιερού ξεσηκωμού! Όλοι σύσσωμοι στον αγώνα για τη Μακεδονία μας!!

  56. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΕΤΕΙΟ ΓΑΜΗΣΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ.

    1. Αχαχαχαχαχαααααα αυτό θέλουν τα κορίτσια….

  57. ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ!

  58. Εκει θα μιλησει ο λαος! !!!!!!!! Ας πενε οσοι προδοτες θελουν.

  59. τι δουλεια εχουν οι της νδ να πανε; αφου το κομμα τους ειναι υπερ της συνθετης ονομασιας .Τωρα για τον Λεβεντη τι να πουμε; ποιο κολοτουμπας δε παει

    1. Και όπως έλεγε και ο σκατοεπίτιμός τους, “το θέμα θα έχει ξεχαστεί σε κάποια χρόνια”. Έτσι δεν είναι; Ξεχάστηκε;

Comments are closed.