Ρεμάλια τελειωμένα από μανάδες σλαβοκομμουνίστριες. Διαδηλώνουν με σημαίες μπολσεβίκων κατά της Ελλάδος! Αυτοί είναι οι περιβόητοι “αντιεξουσιαστές” που θέλουν να δώσουν τη Μακεδονία στους βουλγαροσκοπιανούς. Μια ζωή μειοδότες

Κοινοποίηση:
ANARXIA1

 Επιχείρηση «προβοκάτσια» από αντιεξουσιαστές, ετοιμάζεται από κάτι λίγους τυχοδιώκτες και δυναμιστιστές ανθέλληνες που τους έχει βάλει ο μηχανισμός του Μαξίμου να σπάσουν το Εθνικό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τη Μακεδονία.

Την ώρα που οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και η Μακεδονία «βράζει» για το Σκοπιανό, ομάδες αντιεξουσιαστών επιχειρούν να προβοκάρουν το συλλαλητήριο της Κυριακής, οργανώνοντας, επίσης στις 14:00, αντισυγκέντρωση στην πλατεία της Καμάρας.

Νωρίτερα, το Σάββατο το μεσημέρι, μέλη του ευρύτερου “αντιεξουσιαστικού χώρου”-ο Θεός που δεν πιστεύουν να τους κάνει αντιεξουσιαστές, γιατί περισσότερο με εαμοβούλγαρους μοιάζουν- πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στο  συλλαλητήριο. Οι συμμετέχοντες κινήθηκαν με δίκυκλα και οχήματα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κρατώντας σημαίες του χώρου και ρίχνοντας φυλλάδια με αντιεθνικιστικά συνθήματα.

ANARXIA2

Η κινητοποίηση ξεκίνησε με συγκέντρωση στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας. Κατά τη διάρκεια της πορείας διακόπηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης.

Χθες το βράδυ, δε, αντιεξουσιαστές έγραψαν συνθήματα στο Λευκό Πύργο. Πιο συγκεκριμένα, έγραψαν, μεταξύ άλλων, «Έλληνας δεν γεννιέσαι, καταντάς» και «μόνο εντατικές για τους εθνικιστές».

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες προσήγαγαν πέντε άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Μανάδες ελληνίδες είχαν όλοι αυτοί ή λύκαινες;

Η αστυνομία έπρεπε να έχει απαγορεύσει την διαδήλωση τους αλλά ποιος θα τολμήσει να αντιταχθεί στις εντολές Τσίπρα-Τόσκα-Μπουτάρη-Παππά; Ένστολες φιλιππινέζες που υπακούν τυφλά στην αμαρτωλή ηγεσία για να πέφτει το μεροκάματο. Πατρίδα. Ποιος από αυτά τα κατακάθια, νοιάζεται για την πατρίδα;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Ειναι πολλα τα λεφτα απο τον Σορος.Σημερα παντως θα το τιμησουν το μεροκαματακι στα εξωτερικα ιατρεια.

  2. Μπάνιο στον Θερμαϊκό σήμερα, πόpvης γεννήματα αριστεροί.

  3. και στην κατοχη ειχαμε τετοιους προδοτες που φορουσαν κουκουλες για να μην τους γνωριζουν.

  4. από το μουνί της μάνας σας προδοτικά αναρχικομμούνια, αίμα έχετε βυζάξει, όχι γάλα!

  5. προδότες όλοι. Αύριο όλοι στο συλλαλητήριο.

  6. Η φυσικη ηγεσια της Αστυνομιας δεν φορανε παντελονια , να πεταξουν στα μουτρα του καραγκιοζη Τοσκα , τις παραιτησεις τους και να φυγουν, που τους εχει με δεμενα τα χερια να ανεχονται απαθεις τους αναρχοαπλυτους βρωμιλους;

  7. ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 12/07/1935

    ΤΟ 1932 ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ 4Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (6/3/1932) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ.

    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.

    ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

  8. Κακό ψωφο να εχουν.Στην Ελλάδα μόνο Ελληνες

  9. Οι περισσοτεροι ειναι πρεζονια. Για την δόση τους θα κανουν οτι τους ζητήσουν. Σιχαμερά σκουπιδια

  10. 2 χρειαζονται που λεει και ο Παττακος ο ενας να γεμιζει ο αλλος να ριχνει

  11. πατηστε τα τα σκουπιδια με ενα αυτοκινητο

  12. οι αριστεριστες αναρχοκομουνιστες δεν εχουν ελληνικη εθνικη συνηδειση αλλα ταξικη διεθνιστικη προλεταριακη και γιαυτο πανε παντα με ολους τους εχθρους της ελλαδας υπονομευοντας το εθνικο συμφερον,και ειναι μερικα εκατομμυρια πλεον μεσα στην ελλαδα….
    ειναι οι θανασιμοι εχθροι της πατριδας μας και του λαου μας.
    μετα οι τουρκοι και λοιποι….
    αυτο πρεπει να το βαλουν καλα μεστο μυαλο τους ολοι οι ελληνες πατριωτες για τον υπαριθμον ενα εσωτερικο θανασιμο εχθρο….

  13. Αχ ρε ρεμαλια, βρωμιαρηδες και τεμπελοσκυλα. Να ερθουν μια μερα αφου τοσο πολυ τους θελετε οι σκοπιανοι νασας βαλουν στη σειρα με ενα καμουτσικι στο χερι και φωναζοντας rabota rabota για να δω ποσα απιδια εχει ο σακος σας. Κωλοπαιδια του κερατα.

  14. Μόνο από τα μηχανάκια καταλαβαίνεις τη βρωμιά τους.
    Κρίμα όμως διότι εδώ φάνηκε πόσο “ισχυρό” είναι το (παρά)Κράτος δλδ τρεις και ο κούκος μπροστά σε όσους θα δουν αύριο μπροστά τους.

  15. Να και η Αλβαναντζα……! καμαρωστε τα Ελληνόφωνα πειναλεα αποβράσματα της κοινωνίας την ωρα του βρώμικου μεροκαματου

  16. pou 8a kriftoune pali ta prezonia oi aplitoi:)
    100 koproskila vromiarides eine min asxoliste mazitous;

  17. ΜΑΝΕΣ Π@@@ΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ Π@@@ΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ . ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΦΑΡΑΣ ΑΛΜΠΑΝΙΑ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΟΒΡΙΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΕΔΩ , ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ , ,ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΟΡΝΕΑ ΤΩΝ ΜΚΟ . ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ . ΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ . ΟΙ ΧΑΡΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΧΡΗΜΑ .

  18. ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ . ΕΚΕΙ ΤΡΩΝΕ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ .ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ . ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ .

    1. ρε ρεμάλι που κρύβεσαι πίσω από το κράνος ή την μάσκα σου.Να δούμε λίγο την σκατόφατσά σου ώστε να δούμε τι μέντες πιάνουμε.

      1. Μιλαει για φασισμο ο απλυταρας σταλινοφασιστας..ρε μπασταρδο προδοταριο δεν πας να γαμηθεις με κανα πακι..Βρωμυλε ψοφιμι..Ειστε για πολλες κλωτσιες αναρχοσταλινοφασιστοειδη..Δεν ξεχναμε…

  19. Προδότες και οι Μπουτάρη δες, τσιπρας που τούς αφήνουν…

Comments are closed.