Ρεκόρ πωλήσεων για το προϊόν πανεπιστημιακής ερευνας που έχει αφήσει τους Έλληνες πιο ικανοποιημένους από ποτέ και τους επιστήμονες άφωνους!

Κοινοποίηση:
epimedium macun

Advertorial

Ένα Απίστευτο ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε το γνωστό πλέον σε όλους μας Epimedium Macun! Το μοναδικό αυτό 100% φυτικό ερωτικό συμπλήρωμα που δημιουργήθηκε από την πανεπιστημιακή έρευνα του πανεπιστημίου του Μιλάνου και την ερευνητική ομάδα του καθηγητή Mario Dell’ Agli αποτελεί πλέον τον πιο έμπιστο σύμμαχο ανδρών και γυναικών και στην Ελλάδα όπως και σε πολλές χώρες του κόσμου πλέον.

Σύμφωνα με εταιρεία που έχει την διάθεση του προϊόντος στην Ελλάδα, η πρώτη παρτίδα έχει εξαντληθεί εντελώς και υπάρχουν χιλιάδες αναμονές παράδοσης από την δεύτερη παρτίδα από την οποία εδώ και 4 μέρες έχει ήδη πουληθεί περισσότερο από το 20% σε προπαραγγελίες. Ο μαγικός αυτός συνδυασμός βοτάνων και φυσικών υλικών έκανε την εισαγωγή του στην Ελληνική αγορά πριν από μερικές μέρες και οι χιλιάδες Έλληνες άντρες και γυναίκες που πρόλαβαν να το αγοράσουν επιβεβαίωσαν τις φήμες πως ήρθε για να ταράξει τα δεδομένα της αγοράς και αφήνει κατάπληκτους όλους όσους το δοκίμασαν αλλά και την ίδια την επιστημονική κοινότητα.

Αυτή είναι η ιστοσελίδα του προϊόντος που λύνει τα αντρικά προβλήματα!

epidium2

Τι δήλωσαν οι καταναλωτές:

Αποτελεσματικότητα 98%
Το μεγαλύτερο ποσοστό των καταναλωτών δηλωσαν πως θα συνεχίσουν να το αγοράζουν γιατί είναι ότι πιο αποτελεσματικό έχουν δοκιμάσει ακόμα και από αλλά πανάκριβα χημικά σκευάματα. Η ισχύς της στύσης και η μεγάλη διάρκεια στην πράξη είναι τα αποτελέσματα που πέτυχε το 98% των καταναλωτών και θεωρούν πως είναι τα σημαντικότερα κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Ασφάλεια 84%
Ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων που δοκίμασαν το πανεπιστημιακό προϊόν  Epimedium Macun δήλωσαν ότι τους παρέχει την ασφάλεια που δεν μπορούν να βρουν σε αλλά βοηθήματα. Το στρες, η ταχυπαλμία και οι παρενέργειες που δημιουργούν τα χημικά βοηθήματα προκαλώντας τους άγχος και ανησυχία για την κατάσταση στην υγεία τους.

Τιμή 78%
Η χαμηλή τιμή σε σχέση με το αποτέλεσμα και την διάρκεια του προϊόντος είναι ένας ακόμα σημαντικός λόγος που οι Έλληνες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Epimedium Macun και μάλιστα υπήρχαν κάποιοι που δήλωσαν ότι “η τιμή του για αυτά που προσφέρει είναι για νόμπελ”.

Τρόπος αγοράς αλλά και χρήσης 71%

Η εταιρία που έχει την αποκλειστική διάθεση του Epimedium macun έχει βρει τον απλούστερο τρόπο να φτάνει το προϊόν στο σπίτι του καταναλωτή ή οπουδήποτε εκείνος θέλει χωρίς κάρτες πολλά δεδομένα κλπ.. και τηρώντας έναν αυστηρό κώδικα εμπιστευτικότητας μεταξύ εταιρείας και καταναλωτή. ο ενδιαφερόμενος απλά συμπληρώνει το όνομα και το τηλέφωνο του και ένας εκπρόσωπος της εταιρίας καλεί για να πραγματοποιήσει την παραγγελία η οποία φτάνει σε διακριτικό πακέτο και όλη η διαδικασία γίνετε με τον απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά στοιχεία του καταναλωτή. Επίσης ο καταναλωτής μπορεί να ρωτήσει και να μιλήσει όση ώρα θέλει με τον εκπρόσωπο ο οποίος με ευγένεια είναι εκεί να βοηθήσει σε οτιδήποτε και να τον ενημερώσει απώλυτα και σε βάθος για την σύνθεση του προϊόντος, τον τρόπο χρήσης και ότι άλλο χρειαστεί.

Ας δούμε σε βάθος τί είναι το”μαγικό φίλτρο” του Mario Dell’ Agli

Μία επιστημονική έρευνα από το πανεπιστημίου του Μιλάνου με επικεφαλή τον καθηγητή Mario Dell’ Agli και την ερευνητική του ομάδα, έρχεται για να βάλει τέλος πλέον σε ένα πρόβλημα ταμπού που επηρεάζει την ζωή εκατομμυρίων αντρών στον κόσμο. Σύμφωνα με διεθνής έρευνες περισσότερη από το 35% των αντρών κάτω των 35 ετών αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης ή πρόωρης εκσπερμάτωσης ενώ το ποσοστό εκτοξεύετε στο 64% από 35 εώς 60 ετών. Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα με το78% των αντρών ανεξαρτήτου ηλικίας να δηλώνουν ότι είχαν έστω και μία φορά εμπειρία πρόωρης εκσπερμάτωσης ή αδυναμία στύσης.

Η πανεπιστημιακή αυτή έρευνα είχε ώς αντικείμενο μελέτης το φυτό επιμήδιο και τις επιδράσεις που έχει στην σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.Η διάρκεια της έρευνας ήταν 17 ολόκληρα χρόνια από τα οποία τα πρώτα 6 ήταν αυτοχρηματοδοτούμενα από τον ίδιο τον καθηγητή και την ομάδα του. Μετά τον 6 χρόνια υπήρξε μία μεγάλη οικονομική ενίσχυση και χρηματοδότηση από κάποιους Ευρωπαίους επιχειρηματίες. Μετά από χρόνια έρευνα τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά και ουσιαστικά όπως δήλωσε και ο καθηγητής Mario Dell’ Agli δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το να παρατηρήσουν την φύση και να την βάλουν μέσα σε ένα βάζο.

Το Επιμήδιο όπως είναι και η επιστημονική του ορολογία ή στα κινεζικά Yin Yang Huo, δηλαδή βότανο που εξισορροπεί το Γιν και το Γιανγκ, καλλιεργείται σε αρκετές περιοχές της Ασίας και της Ευρώπης για καλλωπιστικούς και φαρμακευτικούς σκοπούς, ενώ αποτελεί ενδημικό φαρμακευτικό φυτό της νότιας Κίνας, όπου χρησιμοποιείται ως αφροδισιακό και για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας αλλά και της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Η δράση του ανακαλύφτηκε όταν διαπιστώθηκε η αλλαγή στη συμπεριφορά των ζώων που είχαν βοσκήσει τα φύλλα του. Επίσης υπάρχουν ιστορικές καταγραφές μεταξύ του 800 και του 1400 που αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο φυτό το χρησιμοποιούσαν και οι βασιλιάδες για να ενισχύσουν την δύναμη του σπέρματος τους ώστε να έχουν απογόνους αγόρια. Και στην σύγχρονη βοτανολογία χρησιμοποιούσαν πολύ σε ζευγάρια που ήθελαν να κάνουν παιδιά αλλά αδυνατούσαν.

Η δραστική ουσία του Epimedium, η ικαριίνη, δεσμεύει το ένζυμο SHGB, τα επίπεδα του οποίου αυξάνονται φυσιολογικά στους άνδρες άνω των 45 ετών και ανταγωνίζονται τη βιολογι­κή δράση της τεστοστερόνης, εμποδίζοντας τη στύση. Η ικαριίνη χαλαρώνει τους λείους μυς του σώματος, κι ενισχύει τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και ιδιαίτερα στο πέος. Η κινεζική παραδοσιακή ­ιατρική, χρησιμοποιεί και χορηγεί το βότανο και στα δύο φύλα. Στους άνδρες, εκτός από τη στυτική δυσλειτουργία, χορηγείται και για την αύξηση των σπερματοζωαρίων αλλά και για να αυξήσει την ­ερωτι­κή τους διάρκεια. Στις γυναίκες δίδεται συνήθως για την καταπολέμηση της κόπωσης, και της υπέρτασης που εμφανίζεται μετά από την εμμηνόπαυση.

Εν κατακλείδι το Epimedium καταπολεμά της στυτική δυσλειτουργία, δυναμώνει τους εξασθενημένους οργανισμούς, αυξάνει τον αριθμό σπερματοζωαρίων και βάζει τέλος στης πρόωρη εκσπερμάτωση στους άντρες και την ­ερωτι­κή διάθεση καθώς λειτουργεί και κατά της εμμηνόπαυσης στις γυναίκες. Αποτελεί πλέον το κοινό “μυστικό” πολλών πολλών ανδρών.

Το σκεύασμα κυκλοφορεί σε μαρμελάδα. Με υφή μελιού και ανθόμελο στα συστατικά του, το Epimedium είναι ένα προϊόν που συνδυάζει το φυτό επιμήδιο με άλλα θαυματουργά δώρα της φύσης, όπως είναι ο βασιλικός πολτός, η γύρη, το τζίντζερ, το τζίνσενγκ, η μάκα, η κανέλα και η βανίλια. Μια κουταλιά με μια αψάδα στη γεύση και ο έρωτας ξαναγίνεται απόλαυση. Για όλες και όλους και το εντυπωσιακότερο που κάνει όλη την επιστημονική κοινότητα να είναι εντυπωσιασμένη τόσο από τα αποτελέσματα του, όσο και από την σύνθεσή του, είναι ότι είναι 100% βιολογικό προϊόν χωρίς κανένα κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό όπως διάφορα χημικά σκευάσματα τύπου βι@..pa!

Η πανεπιστημιακή έρευνα είχε την ιδιαίτερη διάκριση να δημοσιεύτεί στη σπουδαία μηνιαία έκδοση της Αμερι­κανικής Ένωσης Χημικών (Αmerican Chemical Association) καθώς διαθέτει και πιστοποιητικά isso 2000 και πολλά πολλά άλλα που το καθιστούν ως την καλύτερη και ποιο ακίνδυνη λύση στο είδος του. Μάλιστα η επιστημονική ομάδα του Dell’ Agli έχει προταθεί και για νόμπελ ευρεσιτεχνίας βιολογικού προϊόντος.

Το προϊόν πωλείται είδη σε όλες τις χώρες του πλανήτη όπως και στην Ελλάδα με τα αποτελέσματά του να είναι ακόμα εντυπωσιακότερο καθώς το 97% των χρηστών δηλώνουν απολυτά εντυπωσιασμένοι και ικανοποιημένοι και μάλιστα να έχουν δει εμφανή διαφορά μέχρι και 100% από την πρώτη κιόλας χρήση. Η εταιρεία που έχει την αποκλειστική του διάθεση να δηλώνει ότι υπάρχει ήδη μεγάλη ζήτηση και πολύ πιθανό να μην μπορεί να υπάρξει σε όλους η δυνατότητα να αποσταλεί.

 

Αυτή είναι η ιστοσελίδα του προϊόντος

epidium2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: