ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από την κορεατική χερσόνησο – Γιατί κινητοποιεί στρατό ο Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
korea2

Με την ένταση στην κορεατική χερσόνησο να χτυπά κόκκινο, Πιονγιανγκ και Ουάσιγκτον να ανταλλάσσουν απειλές και την Κίνα να αναπτύσσει στρατό στα σύνορα με τη Βόρειο Κορέα δεν θα μπορούσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν να καθίσει με σταυρωμένα χέρια.

Έτσι λοιπόν  ο Βλάντιμιρ Πούτιν στέλνει ενισχύσεις και εξοπλισμό στα σύνορα της χώρας του με τη Βόρεια Κορέα καθώς στη Μόσχα φοβούνται ότι η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Πιονγιάνγκ.

korea3

Συγκεκριμένα  φοβάται ότι θα υπάρξει μαζικό κύμα προσφύγων απ’ τη Βόρεια Κορέα εφόσον ο Αμερικανός ομόλογός του, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπολύσει στρατιωτικό χτύπημα κατά του Κιμ Γιονγκ Ουν.

korea4

Επίσης οι επιτελείς του προειδοποίησαν τον Πούτιν ότι σε περίπτωση αμερικανικού πλήγματος σε πυρηνικές εγκαταστάσεις της Βορείου Κορέας το ραδιενεργό νέφος μπορεί να φθάσει γρήγορα στη Ρωσία.

Το λιμάνι του Βλαδιβοστόκ, όπου οι Ρωσία διαθέτει τεράστιες στρατιωτικές δυνάμεις, απέχει λιγότερο από 160 χιλιόμετρα από τη Βόρεια Κορέα.

Ο ειδικός αναλυτής σε θέματα που αφορούν τη Βόρεια Κορέα, Κονσταντίν Ασμόλοφ, λέει: «Αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν με πυραύλους τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Βόρειας Κορέας, τότε το ραδιενεργό νέφος θα φθάσει μέσα σε δύο ώρες στο Βλαδιβοστόκ.»

korea1

Ο Ασμόλοφ, μέλος του Ινστιτούτου Ρωσικής Άπω Ανατολής, προειδοποίησε ότι σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης «πεινασμένοι αιτούντες άσυλο θα πλημμυρίσουν τη Ρωσία.»

Σε ανάλογη κίνηση προέβη προ ημερών και η Κϊνα στέλνοντας 150.000 στρατιώτες στα νότια σύνορά της, ώστε να αντιμετωπίσουν το κύμα Βορειοκορεατών που το Πεκίνο φοβάται ότι θα επιχειρήσουν να περάσουν τη μεθόριο σε περίπτωση πολέμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: