Πως το λέγαν αυτό το «ΠΟΛΙΤΙΚΟ παχύδερμο» με την σημαία που πηρέ ο αέρας στα Ίμια….. αααα ναι ναι ….ΠΑΓΚΑΛΟΣ! Δείτε τι λέει για τον ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ: «Ποιος θα του πει να το βουλώσει;»(Αυτός το λέει για τον Γιανη)

Κοινοποίηση:
Pagkalos-Lagonisi1

Δίνει και μαθήματα πολιτικής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΓΑΠ

Με αφορμή τα όσα φέρεται να είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης όταν, σύμφωνα με τους Financial Times, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και της Ιρλανδίας, Μάικλ Νούναν, πρότειναν capital controls (ελέγχους κεφαλαίων) κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup, ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του υπουργού Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα των FT, ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε ότι αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο να επιβληθεί στην Ελλάδα «με δεδομένο ότι η χώρα μας είναι μεγαλύτερη από την Κύπρο». «Δεν είμαστε νησί χωρίς σύνορα και με ένα αεροδρόμιο» φέρεται να δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με αξιωματούχο που επικαλείται η εφημερίδα.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος απαντώντας στον Γιάνη Βαρουφάκη, έγραψε στο Τwitter του σχετικά:

«Δεν έχει ακούσει ποτέ ότι στην Κύπρο διέρχεται η γραμμή της ανακωχής; Δεν έχει μάθει ποτέ ότι το 1/3 του εδάφους κατέχεται από την Τουρκία; Δεν του μοιάζουν με σύνορα αυτά του Βαρουφάκη; Δεν ξέρει ότι το αεροδρόμιο της Λευκωσίας είναι ανενεργό κάτω από τα πυρά των δυνάμεων κατοχής; Δεν ξέρει ότι εκτός από τη Λάρνακα υπάρχει και το αεροδρόμιο της Πάφου; Δεν ξέρει ότι αυτό το νησί είναι ανεξάρτητο κράτος, που συμμετέχει στον ΟΗΕ, στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη;».

«Ποιος επιτέλους και πότε θα πει σ’ αυτόν τον τύπο να το βουλώσει», καταλήγει το σχόλιο του Θεόδωρου Πάγκαλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έτσι και τον πιάσουν οι Τζιχαντιστές, Μια βδομάδα θα σφάζουν και κρέας δεν θα βρίσκουν.

Leave a Response