Πως το λέγαν αυτό το «ΠΟΛΙΤΙΚΟ παχύδερμο» με την σημαία που πηρέ ο αέρας στα Ίμια….. αααα ναι ναι ….ΠΑΓΚΑΛΟΣ! Δείτε τι λέει για τον ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ: «Ποιος θα του πει να το βουλώσει;»(Αυτός το λέει για τον Γιανη)

Κοινοποίηση:
Pagkalos-Lagonisi1

Δίνει και μαθήματα πολιτικής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΓΑΠ

Με αφορμή τα όσα φέρεται να είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης όταν, σύμφωνα με τους Financial Times, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και της Ιρλανδίας, Μάικλ Νούναν, πρότειναν capital controls (ελέγχους κεφαλαίων) κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup, ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του υπουργού Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα των FT, ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε ότι αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο να επιβληθεί στην Ελλάδα «με δεδομένο ότι η χώρα μας είναι μεγαλύτερη από την Κύπρο». «Δεν είμαστε νησί χωρίς σύνορα και με ένα αεροδρόμιο» φέρεται να δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με αξιωματούχο που επικαλείται η εφημερίδα.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος απαντώντας στον Γιάνη Βαρουφάκη, έγραψε στο Τwitter του σχετικά:

«Δεν έχει ακούσει ποτέ ότι στην Κύπρο διέρχεται η γραμμή της ανακωχής; Δεν έχει μάθει ποτέ ότι το 1/3 του εδάφους κατέχεται από την Τουρκία; Δεν του μοιάζουν με σύνορα αυτά του Βαρουφάκη; Δεν ξέρει ότι το αεροδρόμιο της Λευκωσίας είναι ανενεργό κάτω από τα πυρά των δυνάμεων κατοχής; Δεν ξέρει ότι εκτός από τη Λάρνακα υπάρχει και το αεροδρόμιο της Πάφου; Δεν ξέρει ότι αυτό το νησί είναι ανεξάρτητο κράτος, που συμμετέχει στον ΟΗΕ, στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη;».

«Ποιος επιτέλους και πότε θα πει σ’ αυτόν τον τύπο να το βουλώσει», καταλήγει το σχόλιο του Θεόδωρου Πάγκαλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ρε τυλιξτε τρεις μεριδες κοντοσουβλι για το σπιτι στο παιδι………

  2. Έτσι και τον πιάσουν οι Τζιχαντιστές, Μια βδομάδα θα σφάζουν και κρέας δεν θα βρίσκουν.

Comments are closed.