“Πτυελοδοχείο” για πολιτικά κατακάθια και “σουρούκλια”, ο Αυτιάς. Και μετά παίρνεις σβάρνα τα τηλέφωνα και διαμαρτύρεσαι, με τους μπεκρούλιακες που μαζεύεις στο στάβλο σου

Κοινοποίηση:
konstantineas

Θέλαμε από καιρό να πούμε δυο κουβέντες σε έναν από τους πιο τηλεοπτικά έμπειρους δημοσιογράφους , τον Γιώργο Αυτιά. Και δεν θα χαλάσουμε φαιά ουσία, γιατί όπως κατάντησε, για δυο κουβέντες είναι. 

Τελευταίο κρούσμα δημοσιογραφικής “υποδοχής”, η εμφάνιση στην εκπομπή του, του “σουρωμένου”-όπως τον ανέφεραν από χθες το μεσημέρι συγκεκριμένα σαιτ- βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα, κάποιου Κωνσταντινέα, που ήταν ή είναι φούρναρης και ήταν ή είναι και διαιτητής. Αυτού που του τίναξαν τον φούρνο στον αέρα, τα λαμόγια της παράγκας του ποδοσφαίρου( όπως απεφάνθη η ανεπηρέαστος Θέμιδα), αυτού που τον ηρωποίησαν και μετά βγήκε και το’ παιζε θύμα και παλληκάρι, με αποτέλεσμα πασόκια στην τοπική κοινωνία, να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα όπως λένε, δεν θα πάρει ούτε τη δική του ψήφο.

Την εκπομπή δεν την παρακολουθήσαμε, γιατί Αυτιά δεν αντέχουμε να δούμε παραπάνω από 10″. Για τόσο είναι η εκπομπή του, για ανθρώπους εχέφρονες και σπιντάτους στο μυαλό. Από αυτά που είδαμε στο βίντεο, ο βουλευτής -κατσαπλιάς, μόνον που δεν γαμοσταύρισε την Δήμαρχο Μάνδρας, που παλεύει η γυναίκα να μαζέψει τα κομμάτια του Δήμου της, έχοντας κι αυτή κάποιες αλλά τελικά τις λιγότερες ευθύνες γι αυτό που έγινε.

Ένας δημοσιογράφος, υποδέχεται έναν βουλευτή που τον βλέπει ότι πρωί-πρωί ζέχνει και είναι μέσα στην καλή χαρά. Και αντί να τον πετάξει έξω από το στούντιο με τις κλωτσιές για την πολιτικά ανήθικη συμπεριφορά του, κάθεται και συναγελάζεται μαζί του.

Κάποτε που εργαζόμασταν σε ξένα χέρια, ο Αυτιάς ενοχλούσε τους εργοδότες μας για να τον λυπηθούμε σε ρεπορτάζ που βγάζαμε. Τώρα παίρνει τηλέφωνο τρίτους άσχετους για να σταματήσουμε να του κάνουμε κριτική.

Από κάτι τέτοιους κατάντησε η Ελλάδα, όπως κατάντησε. Μία να ευχολογάνε τα μνημόνια, την άλλη να κλαίγονται και την επόμενη να έχουν κάνει τις εκπομπές τους, στάβλους για μπεκρούλιακες και πολιτικά κατακάθια. Τίποτε άλλο. Απορούμε ποιοι σε βλέπουνε. Πραγματικά απορούμε…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΥΡΝΟ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ JUMBO TO ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΣΑΝ 50 ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΑΖΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΩ…ΙΣΑ ΜΕ 300 ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ 800 ΟΦΣΑΙΝΤ …ΧΩΡΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟΝ Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ

  2. Ο Κωνσταντινέας είναι ένας Μανιάτης με ήθος και αρχές και διαιτητής δεν ήταν καμίας παράγκας και παραιτήθηκε ενώ τα ανέφερε όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο Έχει φούρνο ,μεγάλο ποσοστό της Μεσσηνίας τον υποστηρίζει ,γιατί παλεύει ενδιαφέρεται .Στη δεδομένη εκπομπή είχε ανεβασμένους τόνους ,έτσι είναι, δεν είναι αγενής.

  3. Ο Γιωργάκης πάντα αυτός ήταν.Σαλιάρης,περιορισμένων διανοητικών ικανοτήτων,γλύφτης που όλοι τον αποφεύγουν για τον κακό χαρακτήρα του.Έπιασε λεφτά ο τσάτσος και πιστεύει ότι έγινε και Άνθρωπος…Ζωγράφου-Κερατσίνι-Σάμος που να κυκλοφορήσει ο ρεζίλης…

Comments are closed.