Πρόστιμα 10-15.000 ευρώ σε 10 γκρουπ καρναβαλιστών της Πάτρας!

Κοινοποίηση:
karnavali-patras

Το Πατρινό Καρναβάλι, το οποίο στηρίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και τους 40.000 καρναβαλιστές που ξεχύνονται στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας χαρίζοντας σε όλη την Ελλάδα απίστευτες στιγμές κεφιού κινδυνεύει από την Τρόϊκα!

Είναι γνωστό ότι κατ’ εντολήν της Τρόικας οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ και των Εφοριών «ξεσκονίζουν» πλέον τα πάντα και ήταν γνωστό από το καρναβάλι του 2013 πως το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος θα έλεγχε ορισμένα από τα καρναβαλικά πληρώματα (κυρίως τα υπεράριθμα).

Και αυτό έγινε! Σύμφωνα με το dete.gr ένας από τους δικηγόρους των καρναβαλικών πληρωμάτων ο Άκης Βαβαρούτας, η Εφορία επέβαλλε πρόστιμα σε καρναβαλικά πληρώματα ύψους 10 έως και 15.000 ευρώ με την αιτιολογία όταν λειτουργούν «επαγγελματικά», ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα, κατασκευάζουν και πωλούν στολές στα μέλη τους άρα θα έπρεπε να είχαν κάνει έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, να τηρούσαν λογιστικά βιβλία και να είχαν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

 1. ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
  ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΣΤΑΒΛΙΣΙΑ ΚΟΠΡΙΑ
  ΝΑ ΣΥΡΡΑΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΠΡΙΑΣ (αν θέλουν μπορούν να προσθέσουν και δικά τους περιττώματα) ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ
  «ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ»

  Θα έχει τεράστια επιτυχία!
  και δεν θα κινδυνεύουν απο την εφορία

Leave a Response