Πρωτοφανές άδειασμα Μπακοδήμου για Ελλάδα έχεις ταλέντο: «Είναι λυπηρό που γονείς…»

Κοινοποίηση:
bak

Ποιο το ξέσπασμα της Μαρίας Μπακοδήμου για το Ελλάδα έχεις ταλέντο;

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, το talent show, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με ανανεωμένη κριτική επιτροπή.

Η Μαρία Μπακοδήμου, ανέλαβε τον ρόλο του κριτή και μιλώντας στο περιοδικό You, αναφέρετε, μεταξύ άλλων, στην απρόσμενη επιτυχία του show του ΣΚΑΙ.

«Πράγματι έχει επιτυχία, παρ’όλο που ξεκίνησε σχετικά απροετοίμαστα και βιαστικά. Έκανε μάλιστα τόσο καλά νούμερα που τον Οκτώβριο βγήκε ως το πιο αγαπητό πρόγραμμα με διαφορά και μου κάνει εντύπωση που το βλέπουν όλες οι ηλικίες και όλοι οι τύποι, εναλλακτικοί και παραδοσιακοί.

Την ανταπόκριση και την αγάπη του κόσμου που έχω εισπράξει από αυτή την εκπομπή δεν την είχα εισπράξει με καμία» αναφέρει χαρακτηριστικά, η γνωστή παρουσιάστρια.

Παράλληλα, η Μαρία, εξομολογήθηκε το λόγο που είπε τον μεγάλο «ναι» αλλά και τα συναισθήματα της για την συνεργασία.

«Δεν ξέρω… Τις προάλλες μάλιστα αυτό συζητούσα με τον Άγγελο Χριστόπουλο, τον Γιώργο Καπουτζίδη και με δικούς μου ανθρώπους και του έλεγα “δόξα τω Θεώ που είπα το ναι γιατί περνάω υπέροχα”.

Εξάλλου τον Γιώργο Καπουτζίδη τον ήξερα, τον Σάκη Τανιμανίδη δεν τον ήξερα, ούτε και τους ανθρώπους από την παραγωγή της Acun, αλλά ξαφνικά βρέθηκα σε ένα περιβάλλον πολύ θετικό που νιώθω σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Είμαι ο εαυτός μου, το concept μου πάει και σκέφτομαι ότι έτσι και είχα πει “όχι” θα είχα χάσει μια τέτοια υπέροχη εμπειρία», δηλώνει, η ίδια.

Τέλος, η γνωστή παρουσιάστρια, σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το εάν την ενοχλεί η συμμετοχή υποψηφίων που βρίσκονται σε παιδική ηλικία. «Είναι λυπηρό! Απορώ πράγματι με τους γονείς που εκθέτουν τα παιδιά τους, αλλά δεν μπορώ να τοποθετηθώ την ώρα της εκπομπής.

Όταν βλέπω ένα παιδάκι να κάθεται μπροστά μου δεν μπορώ να ρωτήσω για τους γονείς του και να το κάνω να νιώσει ενοχές που το έφεραν εκεί», αναφέρει, η Μαρία και συμπληρώνει: «θα μου πεις τώρα με ποιο κριτήριο κρίνει κάποιος το σούπερ ταλέντο και τα παιδιά που δεν έχουν σούπερ ταλέντο, όταν θα πάνε σχολείο και θα τους την πούνε οι συμμαθητές τους είτε έχουν την φωνή είτε όχι…

Ποιο είναι το κέρδος για ένα 8χρονο; Κανένα! Μάλλον ο γονιός ικανοποιεί τη ματαιοδοξία του. Το παιδί πρέπει μεγαλώνοντας να έχει αυτοπεποίθηση, εάν εγώ λοιπόν το κρίνω αρνητικά σίγουρα μέσα του θα κλονιστεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: