Προς Νεοδημοκράτες: Πάρτε καθαρή θέση, γιατί αλλιώς είστε χειρότεροι από τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση:
unnamed

Με αφορμή διάφορες αθλιότητες που εκστομίζουν κορυφαία στελέχη της ΝΔ και διάφορα άλλα φυντάνια που μεγάλωσαν με μίζες, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα:
Εγκαταλείψετε ΤΩΡΑ τη ρητορική:
Είναι “ευκαιρία για επίλυση”
Εθνική γραμμή η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, erga omnes
Με το Σκοπιανό χτίζονται πολιτικές καριέρες, κι ας γκρεμίζεται η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό
Εγκαταλείψετε τώρα αυτές τις αθλιότητες και παραταχθείτε στη μια και μοναδική εθνική γραμμή, που είναι καμία συζήτηση για το όνομα, γιατί το όνομα Μακεδονία αποτελεί την αστείρευτη πηγή και ΜΗΤΡΑ του αλυτρωτισμού.
Αν δοθεί με οποιοδήποτε τρόπο και σχήμα το όνομα, υπονομεύεται η ειρήνη, η ασφάλεια και η σταθερότητα για τους επόμενους αιώνες στην περιοχή.
Αποβάλλετε, όπως και όλα τα κόμματα που αγαπούν αυτόν τον τόπο, κάθε στοιχείο, όποιο όνομα και να κουβαλάει, που με τις θέσεις του επιβουλεύεται τα εθνικά μας συμφέροντα και προσβάλλει τους Έλληνες πολίτες, που είναι σε ποσοστό πάνω από 80% υπέρ μιας καθαρής θέσης στο Σκοπιανό, που σημαίνει καμία συζήτηση για το όνομα.
Τέλος, αν φοβάστε τους Αμερικανούς, δείξτε τους την επίσημη θέση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ του 1944, που υπάρχει ακόμα και σήμερα αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του:
Υπουργείο εξωτερικών ΗΠΑ (1944): «η κυβέρνηση αυτή θεωρεί τις συζητήσεις περί Μακεδονικού “κράτους”, Μακεδονικής “πατρίδας”, και Μακεδονικής “εθνικής συνείδησης”, αβάσιμη προπαγάνδα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με κάποια εθνική ή πολιτική πραγματικότητα, και διακρίνουμε στις προσπάθειες αυτές, κεκαλυμμένες επιθετικές διαθέσεις κατά της Ελλάδος».
Επιτέλους πρέπει να αντιληφθείτε εσείς και όλα τα κόμματα ότι πέρασαν οι καιροί που μια μικρή ηγετική ομάδα έπαιζε παιχνίδια στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών και της Ελλάδας.
Αν δεν το κάνετε, θα νοιώσετε να χάνετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας.
Την πρώτη γεύση θα την πάρετε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.
Πάρτε το αλλιώς.

infognomonpolitics.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: