Προκαλούν και πάλι οι Σκοπιανοί: «Το όνομά μας είναι «Μακεδονία»» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
φωτοο

Καμπάνια για τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ξεκίνησε η ακραία εθνικιστική οργάνωση «»Μακεδονική» Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (MHRMI) που εδρεύει στο Τορόντο του Καναδά.

Με moto: «Το όνομά μας είναι η »Μακεδονία»” το MHRMI, ξεκίνησε εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών, ενώ τοποθέτησε σχετικές γιγαντοαφίσες σε κεντρικά σημεία της πόλης των Σκοπίων. Οι καταχωρήσεις  αναφέρoυν προκλητικά: «Μην ξεγελιέστε από τους όρους»διεθνείς», «διμερή» και «συνταγματική». Εάν το όνομα της «Μακεδονίας» αλλάξει για οποιαδήποτε χρήση, θα αλλάξει παντού και για πάντα». Και σε άλλο σημείο:  «Θέλετε να αποκαλείστε «Nεομακεδόνες», «Βορειομακεδόνες»,»Σκοπιανοί»,»Βαρντατσιώτες» ή απλά «Μακεδόνες»;»

Το MHRMI, επιτίθεται κατά της κυβέρνησης Ζάεφ ζητώντας τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, τις οποίες χαρακτηρίζει «ρατσιστικές και αντι-»μακεδονικές»»

«Αυτό που προειδοποιήσαμε επανειλημμένα τώρα ανακοινώνεται δημόσια  πως το όνομα, η ταυτότητα, η γλώσσα και η ιστορία μας αποτελούν αντικείμενο διαπραγματεύσεων για να ικανοποιηθούν οι καταπιεστές μας» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της πλέον ακραίας εθνικιστικής οργάνωσης Σκοπιανών του Καναδά, που βασικό της έμβλημα έχει τον Ήλιο της Βεργίνας και τον χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το ονομα σας ειναι Γυφτοσκοπιανοι. Μέχρι προχθές λεγοσασταν Βαρντασκα, ξαφνικά μου γινεται Μακεδόνες;;;; Τρομάρα σας, που θελετε και ονομα πολυτελείας. Ενα αρχαίο γραπτό στην γλώσσα σας υπάρχει;;; Μια επιγραφή, ενα κείμενο, κατι τελος παντων;;; Μπαααα, που να το βρείτε κακομοιρηδες. Οπου κι αν σκαψετε στην χώρα σας, που δεν ειναι δικη σας, καθόσον εσεις ήρθατε στην περιοχή τον 6ομ.Χ αιώνα, Ελλαδα βγάζετε μεσα απο τα σπλάχνα της γης. Οπως και οι Τούρκοι. Κλέφτες της Ελληνικής γης ειστε, τωρα θελετε να γινεται και κλέφτες της ιςτοριας. Ουςτ, κατσαπλιάδες. Γυφτοι.

Leave a Response