ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ; Αν έχεις αυτά τα 7 χαρακτηριστικά τότε το IQ σου είναι πάνω από 150!

Κοινοποίηση:
ΤΕΤΕ=
Υπάρχουν διάφορα τεστ για να μετρήσεις τον δείκτη ευφυίας σου. Αν δεν θες να ταλαιπωρείσαι όμως, απαντώντας σε ερωτήσεις υπάρχει και πιο απλός τρόπος. Σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα οι εξαιρετικά ευφυείς άνθρωποι ξεχωρίζουν και με άλλο τρόπο.

Μελέτες έδειξαν ότι όσοι έχουν IQ πάνω από 150 έχουν 7 κοινά χαρακτηριστικά. Αν τα έχεις και εσύ, τότε είσαι μια μικρή ιδιοφυΐα και δεν το έχεις καταλάβει. Ποια είναι αυτά τα 7 χαρακτηριστικά που έχουν οι πολύ ευφυείς άνθρωποι;

1) Έχουν την ειρωνεία μέσα τους

Η ειρωνεία και το λεπτό χιούμορ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Η ειρωνεία που δεν φτάνει στα όρια της προσβολής αλλά παίζει με το μυαλό του άλλου, είναι δείκτης ευφυίας και οι εξαιρετικά ευφυείς άνθρωποι την τιμούν και με το παραπάνω.

2) Είναι μοναχικοί τύποι

Οι ευφυείς προσωπικότητες βρίσκουν την κοινωνικοποίηση κάπως βαρετή και προτιμούν να μην έρχονται σε συχνή επαφή με τον έξω κόσμο.

3) Κοιμούνται αργά

Όσοι κοιμούνται αργά και ξυπνούν εξίσου αργά, αν και δε διευκολύνουν την παραγωγικότητά τους μέσα στην ημέρα, φαίνεται να είναι πιο ψηλά στα ποσοστά του IQ.

4) Τεμπελιάζουν συχνότερα

Οι άνθρωποι που τεμπελιάζουν συχνότερα αποδεικνύονται πιο έξυπνοι από τους υπόλοιπους, καθώς δίνουν περισσότερο χρόνο στον εαυτό τους να σκεφτούν τα πράγματα, όπως υποστηρίζει σχετική έρευνα.

5) Αγχώνονται υπερβολικά

Οι έξυπνοι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς στο άγχος, σύμφωνα με την έρευνα καθώς έχουν έντονο μέσα τους το αίσθημα της ευθύνης και επιθυμούν να είναι τέλειοι παντού.

6) Τα ερωτικά τους στην εφηβεία ήταν χάλια

Οι εξαιρετικά ευφυείς άνθρωποι είχαν καλύτερα πράγματα να κάνουν στην εφηβεία τους απ’ το να σκέφτονται τα ερωτικά τους, γι’ αυτό και στον συγκεκριμένο τομέα, έμεναν μετεξεταστέοι.

7) Βρίζουν πολύ
Η έρευνα δείχνει ότι οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι βρίζουν σαν λαχαναγορίτες όχι επειδή θέλουν να γίνονται χυδαίοι, αλλά επειδή δεν έχουν ταμπού στη ζωή τους και δεν νιώθουν άβολα να εκφράσουν αυτό που νιώθουν χωρίς συστολές και ενοχές.

menshouse

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ενταξει…ειμαι η απολυτη ιδιοφυια …7 στα 7 απλα δεν παιζομαι…………….

Comments are closed.