Πολύ σοβαρή εξέλιξη με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Πάνε να θέσουν το κόμμα εκτός ΕΚΛΟΓΩΝ! Μιχαλολιάκος- Κασιδιάρης γνωρίζουν τα πάντα!

Κοινοποίηση:
Mixaloliakos-Kasidiaris-aftodioikisi-620x3201

Ραγδαίες εξελίξεις με το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή

Κάτι πολύ σοβαρό θα συμβεί με την δίκη
Όλο το παρασκήνιο! Διαβάστε το σήμερα με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης!
Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. E.. όχι! αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί ναζιστόφιλοι και μισάνθρωποι στη πατρίδα μου…

  2. Χαχαχαχα κάνε όνειρα μόνο ΧΑ….και αν τη θέσουν…εκτός νόμου την επόμενη μέρα νέο κόμμα….το έχουν ήδη έτοιμο το καταστατικό.ο λόγος είναι ότι έρχεται η Αθώωση και Δικαίωση της ΧΑ

  3. Τα…εύσημα του Γ.Μπουτάρη για την κίνηση του πρωθυπουργού να δώσει την ελληνική σημαία στον μικρό Αμίρ
    Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 19:51
    Δεν περιμέναμε διαφορετική αντίδραση από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

    «Ευχάριστη έκπληξη» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, την επιβράβευση του 11χρονου Αφγανού Αμίρ από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο χαρίστηκε συμβολικά μια ελληνική σημαία μετά την επίθεση με πέτρες στο σπίτι του στη Δάφνη. Συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά την τοποθέτηση του στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

    «Ήταν τελείως απαράδεκτο όσα συνέβησαν με τον 11χρονο που κληρώθηκε για τη σημαία αλλά και η επίθεση στο σπίτι του. Ο Αλέξης Τσίπρας τον επιβράβευσε και του έδωσε η σημαία. Είχαμε και παλαιότερα άλλα παιδιά που πρώτευσαν και δεν τους άφησαν να κρατήσουν τη σημαία. Θυμάμαι ένα παιδί από την Επανομή που τώρα είναι καθηγητής στο ΜΙΤ», πρόσθεσε ο κ. Μπουτάρης.

    1. Ξεκίνησε πρώτα να πιστεύεις πόσοι πολλοί ανθέλληνες υπάρχουν στην πατρίδα μας και μετά πες μας για “ναζιστόφιλους” και λοιπά κουραφέξαλα.Για να σε βοηθήσω ξεκίνα από τον καθρέφτη σου τούβλο!

  4. Καινούργιο καθαρά πατριωτικό κόμμα με λαϊκό στρατιωτικό έρεισμα….η χα δεν μας ενδιαφερει !!!

    1. ούτε και εμάς μας ενδιαφέρουν τα στημένα παραμάγαζα που δημιουργεί το σύστημα για να ανακόψει την πορεία της Χ.Α.

      1. Ποια πορεια ακριβως;;;Της οικογενειακης επιχειρησης του Μιχαλολιακου;;;

    2. εσένα δεν ενδιαφέρει, το υπόλοιπο 11% που τους ψηφίζει τους ενδιαφέρει.

  5. ΜΩΡΕ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΜΑΡΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ………. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΗ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ…………. ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ …ΘΑ ΦΙΑΧΤΕΊ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΈΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ….ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΤΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΟΧΤΥΠΙΕΣΤΕ…..

  7. ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΩΝ ΟΤΙ ΘΑ… ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Αν θυμάστε, το 2014, πριν από τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, το σύστημα Σαμαρά, αφού απέτυχε με τις συλλήψεις και τις φυλακίσεις να πάει την Χρυσή Αυγή «στο 2%», όπως επεδίωκε, έβγαζε βρώμες μέσω δημοσιογραφικών του παπαγάλων πως την τελευταία στιγμή ο Άρειος Πάγος δεν θα εγκρίνει τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής κι έτσι το Κίνημα δεν θα κατέλθει στις εκλογές! Φυσικά, τίποτα απ’ αυτά δεν συνέβη, αλλά είναι γεγονός πως λόγω των εντόνων φημών είχε προκληθεί μεγάλη σύγχυση στον κόσμο που σκόπευε να ψηφίσει Χρυσή Αυγή.

    Τώρα, οι ίδιοι κύκλοι κυκλοφορούν το ίδιο σενάριο για τις επόμενες εκλογές! Πιο συγκεκριμένα, στη γνωστή διαδικτυακή φωλιά των σαμαρόσκυλων, δημοσιεύθηκε άρθρο υπό τον τίτλο «Το μεγάλο κόλπο του Τσίπρα με τη Χρυσή Αυγή».

    Το οποίο, αφού αρχίζει με το γνωστό παραμύθι, ότι «από το 2015 και μετά οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή ήταν μια χαρά» (λες και μαζί με την Χρυσή Αυγή κι όχι με την νουδούλα του Σαμαρά ψήφισαν οι συριζοψεκασμένοι το νέο Μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους, τον Παυλόπουλο για πρόεδρο δημοκρατίας, την αφέντρα Ζωή για πρόεδρο της βουλής, κ.ο.κ.), καταλήγει ότι «το Μέγαρο Μαξίμου περιμένει την ολοκλήρωση της δίκης τους επόμενους μήνες και την καταδίκη όχι μόνο του δολοφόνου Ρουπακιά αλλά και μελών της ηγετικής ομάδας της οργάνωσης.

    Μια καταδίκη για ηθική αυτουργία και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στα κορυφαία στελέχη θα τίναζε στον αέρα τη Χρυσή Αυγή αλλά και θα έδινε πάτημα στον Τσίπρα να κάνει το παιχνίδι του. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το να κηρύξει την οργάνωση εκτός νόμου, επομένως να της απαγορεύσει να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές».

    Μην τους πιστεύετε, εφαρμόζουν το ίδιο κόλπο μ’ αυτό του 2014! Και μάλιστα, την ώρα που η δίκη «δεν τους βγαίνει» και χρησιμοποιούν υποβολείς για να καθοδηγήσουν τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες!

    (ΥΓ): Δε θα ξαναγίνεις πρωθυπουργός ΠΟΤΕ! Μα ΠΟΤΕ!

  8. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΟΧΙ ΟΛΟΙ . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ . ΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ .

  9. ΤΟΤΕ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ BOBBΥ SANDS KAI WOLF TONES.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ

  10. Mάλλον άλλους ..”Εθνικιστές” βολεύει ο δήθεν εκτοπισμός της Χ.Α από το Πολιτικό Προσκήνιο!! Ας μην χαίρονται όμως εκ των προτέρων οι Εθνικιστές των Μνημονίου και του.. Μουρουνόλαδου(!)….γιατί δεν θα έλθουν τα πράγματα όπως τα …ονειρεύονται!

  11. Υπαρχει και ο Αρειος Παγος!!!!!
    Εκει οπου ο Μεγαλος δασκαλος του Εθνικισμου , Κυριος Κ.Πλευρης ξεσκισε τα εβραιοσκυλα αποδεικνυοντας οτι δεν ειναι ουτε ανικητοι ουτε εξυπνοι, οσο θελουν να πιστευουμε εμεις οτι ειναι.
    ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
    Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    τζαμπα ρεζιλι θα γινουν και μαλιστα σε διεθνες επιπεδο αυτην την φορα αν το παρατραβηξουν οι συμμοριτες της Ελληνικης βουλης

      1. σε έτσουξε πουστάκι ε;τράβα να σε σπρώξει ο λαθροεπιβήτορας σου να σου περάσει.

  12. Τιποτε δεν θα τους κανουν..Ενα κομμα του +- 10% θα τους κλασουν δεκα μαντρες αρχ@@α!!!!Απο την αλλη,εδω πλεον δεν μιλαμε για ενα νορμαλ κρατος δικαιου,αλλα για μια Μπανανια αισχιστου ειδους υποσαχαριας Αφρικης,οπου τα ΜΑΤ καταντησανε να φυλανε τα κρεοπωλεια απο τους αναρχοκατσαπλιαδες….Για τι ΚΡΑΤΟς μιλαμε???

  13. Δεν τα καταφερνουν να τους δικασουν , τα βλεπουν ολοι τα γελοια επεισοδια στην Δικη του Κ@λου
    Ολες αυτες οι θεατρικες παραστασεις εκ μερους τηςπουλημενης μανας του αληταρα τραμπουκου και ανωμαλου Φυσσα , γινονται για τα 250.000 ευρω που ελπιζει να παρει απο το Ελληνικο κρατος.
    Οπως πηραν οι γονεις του Αλεξη Γρηγοροπουλου 250 χιλιαδες για να ξεχασουν τον μουλο που αμολυσαν για να λυμαινεται την κοινωνια.

  14. Τα παραπονα στον φίλο τους τον πρέσβη απο το πακισταν. Εκτος ή εντος εκλογων ψηφο δεν θα ξαναδουν οι ξεπουλημένοι

  15. Για αυτό τρενάρουν τη ψευτοδίκη τόσα χρόνια, τώρα που έπεσαν οι μάσκες και τα ποσοστά της ανεβαίνουν με γεωμετρική πρόοδο καθημερινά είναι η κατάλληλη ώρα για να χτυπήσουν και να βγάλουν το κόμμα αντισυνταγματικό συνεχίζοντας έτσι το ξεπούλημα και την πακιστανοποίηση της χώρας. Ελπίζω να έχει καταλάβει και ο τελευταίος γιδοέλληνας πλέον ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΝ.ΚΕΝΤΡΩΩΝ κτλ είναι το ίδιο κόμμα.

  16. Το συστημα δεν πρόκειται να πειραξει τα παιδια του. Η δικη θα τελειωσει, θα την πληρωσουν μερικα ουγκανα ετσι για τα ματια του κοσμου και η ηγεσια θα την βγαλει λαδι. Θα παρει τα λεφτουδάκια της, θα αποχωρησει από την πολιτικη σκηνη και θα κανει διακοπες στις Μπαχάμες.

  17. ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

    1. συριζοτρολ αυτη τη δημοκρατια ονειρευεσαι;

  18. Ο λογος που θα τους πεταξουν εκτος εκλογων ειναι επειδη η δικη θα τελειωσει πριν τις εκλογες και θα αθοωθουν. Αρα αυτο θα τους δωσει μεγαλη ωθηση.

Comments are closed.