ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Οι 3 τρόποι για να εξασφαλίσετε υψηλότερο επιτόκιο στις καταθέσεις σας με αλλαγή τράπεζας…

Κοινοποίηση:
1

Η απελευθέρωση του ανοίγματος νέου λογαριασμού από χθες δίνει νέες δυνατότητες στους καταθέτες για να πετύχουν μία υψηλότερη απόδοση για τα χρήματά τους.

Πλέον, οι ιδιώτες μπορούν να ανοίξουν νέο λογαριασμό σε όποια τράπεζα επιθυμούν, ακόμη κι αν έως σήμερα δεν ήταν πελάτες της.

Όλες οι επιλογές

Ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός, οι τράπεζες με παρουσία στην Ελλάδα προσφέρουν πλήθος προϊόντων, μέσω των οποίων μπορεί να μεγιστοποιηθεί το επιτόκιο.

Αναλυτικότερα, οι επιλογές αυτές είναι οι εξής:

1) Αποταμιευτικά Προγράμματα

Με τα προγράμματα της συγκεκριμένης κατηγορίας, ο καταθέτης μπορεί να επιτύχει υψηλές αποδόσεις, αντάξιες αυτών των προθεσμιακών λογαριασμών, ακόμη και για μικροποσά, ενώ η χρονική δέσμευση της αποταμίευσης δεν ξεπερνά το χρόνο.

Μάλιστα, σε ορισμένα προϊόντα, παρά τη χρονική δέσμευση, δίνεται η δυνατότητα ανάληψης χρημάτων σε περιορισμένο αριθμό κινήσεων.

Εξάλλου, υπάρχουν προγράμματα που δεν απαιτούν υποχρεωτικά τακτικές καταθέσεις κι έτσι ο αποταμιευτής έχει την άνεση να βάζει χρήματα στην άκρη ανάλογα με τις ανάγκες του.

2) Προθεσμιακές καταθέσεις

Πλέον, οι καταθέτες μπορούν να ανοίξουν προθεσμιακή κατάθεση σε όλες τις τράπεζες, ακόμη και στις μη συστημικές, οι οποίες προσφέρουν κατά κανόνα υψηλότερα επιτόκια.

3) Λογαριασμοί Μισθοδοσίας

Εάν είστε δημόσιος υπάλληλος μπορείτε να διαλέξετε όποια τράπεζα επιθυμείτε. Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι μπορούν να επιλέξουν λογαριασμό μισθοδοσίας στην τράπεζα με την οποία συνεργάζεται ο εργοδότης τους.

Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας προσφέρουν αποδόσεις που φτάνουν έως και το 1,25% κι αυτό για μικρά ποσά, ακόμη και κάτω του χιλιάρικου!

Επιπλέον, προσφέρονται άλλα προϊόντα, όπως δάνεια και κάρτες, με προνομιακούς όρους, όπως πχ. η δωρεάν συνδρομή ή τα μειωμένα έξοδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: