ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ στη Θεσσαλονίκη με το ΣΤΑΥΡΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στo χέρι! ΧΑΜΟΣ για την βλάσφημη παράσταση με τον Χρανιώτη, “Η ώρα του διαβόλου”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kl3

Χαμός έγινε απόψε έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον» της Θεσσαλονίκης, όπου συγκεντρώθηκαν μέλη θρησκευτικών και ακροδεξιών οργανώσεων, για να διαμαρτυρηθούν για την παράταση «Η Ωρα του Διαβόλου» που παρουσιάζεται στο θέατρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν από νωρίς στο σημείο. Τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν οι διαμαρτυρόμενοι επιχείρησαν να μπουν στο θέατρο.

Τότε συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς και για αρκετή ώρα ο χώρος έξω από το θέατρο, μετατράπηκε σε… πεδίο «μάχης». Δείτε στις εικόνες τους διαδηλωτές, με σταυρούς και ελληνικές σημαίες στα χέρια, να συγκρούονται με τους αστυνομικούς:

Η κατάσταση εκτονώθηκε και στις 9.00 το βράδυ άρχισε η θεατρική παράσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Στεφανε για ψαξε υπαρχει σχετικος νομος του Συνταγματος που να λεει για προσβολη των θειων και την οδηγηση σε ρατσιστικη συμπεριφορα για την εν λογω παρασταση να κινηθουμε νομικα

  2. Ο/Η Και οπως παντα πουλατε τσαμπουκα εκει μονο που σας παιρνει λέει:

    Ολοι εσεις εδω μεσα που βριζετε , ειδατε την παρασαση και οντως προσβαλει τα θεια? Η απλα ραδιο αρβυλα γιατι καπου κατι ακουσατε και καλα…Εδω εχει γεμισει η χωρα με ισλαμοπιθικια και δεν σας ειδα να αντιδρατε σε τιποτα, οχι μονο αλλα τα ταισατε κιολας τα ορκ!!! Σε λιγο δεν θα μπορειτε να βγειτε ουτε απο την πορτα του σπιτιου σας και θα κρυβεστε κατω απο το κρεβατι….και θα λετε “ηταν θελημα κυριου να γινει αυτο στην ελλαδα”…Παλιοκοτες σαν να σας βλεπω….

  3. Χρανιώτη και λοιποί αντίχριστοι, μάλλον σας τρώει η ράχη σας και όλα δείχνουν ότι πάτε φυρί – φυρί να έχετε το τέλος πού είχαν αυτοί του charlie hebdo … Αλλιώς δεν εξηγείται η ελεεινή επαναλαμβανόμενη πρόκλησή σας …
    Φυλαχτείτε, λοιπόν, από την οργή υπομονετικών ανθρώπων, που σάς ανέχτηκαν μέχρι στιγμής …
    Υπερέβητε τα εσκαμμένα … Η υπομονή εξαντλήθηκε …

  4. ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CHARLIE HEBDO ΣΑΤΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ, ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΤΙΣΤΑΡΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Κ ΤΑ ΜΑΤ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

  5. Κλεομένης Power.. Ο μοναδικός που αντιδρά σταθερά στα σκατά που μας ταϊζουν.

  6. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κόσμος που πάει και βλέπει αυτές τις αηδίες. Η τέχνη εξυψώνει το πνεύμα άρα δεν μιλάμε για τέχνη απλά για μία παράσταση χαμηλής αισθητικής που σκοπό έχει μόνο να προκαλέσει…

  7. Τα ανθελληνικα σκουλικια του συριζα εστειλαν ΜΑΤ να χτυπησουν Χριστιανους. Ουτε φραγκο ρε σε αυτο το μπουρδελο , ξεσηκωμος. Το Σαββατο το απογευμα οποιος μπορει Συνταγμα , αποσταθεροποιηση γαμω το κρατος σας και την πουτανα κοινωνια των πολιτων που θελουν να μας επιβαλουν. ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ , ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ? ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ? ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….

  8. Το Σαββατο το απογευμα στο συνταγμα ειναι προγραμματισμενη συγκεντρωση πατριωτικων εθνικιστικων οργανωσεων. Ηδη προφανως μετα απο συναντηση του υπουργου Τοσκα με τις λεγομενες ρατσιστικες συμμοριες που εμφανιζονται ως αντιφασιστες και φυσικα με χορηγια των ΜΑΤ θα κανουν αντισυγκεντρωση. Η κυβερνηση συριζα βγαζει σεριανι το χαφιεδοτσουρμο της επειδη καποιοι τολμουν να αμφισβητουν κυβερνητικο νομοσχεδιο . Ρε αντιφασιστες στην συναντηση σας με το αφεντικο σας τον Τοσκα σας εδωσε κανα χαρυζηλικακι η σας επιασε μαλακες?

  9. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ, ΑΘΕΟ ΤΑΓΑΡΙ!
    ΦΩΤΙΑ και ΚΑΡΚΙΝΟΣ να πέσει σε κάθε ελεεινό που θα πάει να δει το αίσχος!

  10. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ…”ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ”!!ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…Η “ΑΡΠΑΓΗ” ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗ ΣΩΜΕΝΟΥΣ…ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΤΟΥ…ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ LOOSERS ΗΤΑΝ,LOOSERS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ..ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ…ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ….ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ 3Η ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΜΑ ΠΡΑΞΕΩΝ…ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ/ΘΥΣΙΑ ΣΑΣ ΔΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ…Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ…ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΤΕ+ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ “ΑΡΠΑΓΗ” ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ/ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

  11. Πατερ Κλεομενη , παλουκωσε τους με τον Σταυρο για παραδειγματισμο!!!!
    Στο charlie hebdo το βουλωσαν για το ισλαμ οταν τους γαζωσαν μεσα στα γραφεια του περιοδικου

  12. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΘΟΠΟΙΟΥΣ!!! ΙΕΡΟΝΥΜΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΞΥΠΝΑ Η ΞΥΡΙΣΟΥ!

  13. Είτε …. Ζούμε για το τίποτα
             ή
    Πεθαίνουμε για κάτι

    Εσύ αποφασίζεις

    Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

  14. Είτε …. Ζούμε για τίποτα
             ή
    Πεθαίνουμε για κάτι

    Εσύ αποφασίζεις

    Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

  15. Πολύ καλή διαφήμιση για την παράσταση.
    Παίζει κάποιοι από τους συγκεντρωμένους να τα είχαν αρπάξει για αυτό το λόγο.

  16. Αυτους χρησιμοποιει το συστημα, τις ψωνισμενες μετριοτητες, τις αδερφες, τις τσουλες και τον καθε λογης μη σκεπτομενο που ακολουθει σαν προβατο. Οταν στηθει το αχναρι μεσα στα χρονια, ειναι ευκολο να κατευθυνουν τα πραγματα εκει οπου τα θελουν, ενα μικρο δειγμα ειναι αυτο.
    Το θεμα ειναι πως οποιος η οποια ακουσια η εκουσια μιμειται δαιμονων λογικες και πραξεις, συντομα δεν εχει καλο τελος και αυτο γιατι χανει την ευνοια του Δημιουργου και οικειοθελως μπαινει στη ροτα του διαβολου και οσο βαθυτερα βυθιζεσαι στο σκοτος τοσο πιο δυσκολα να βγεις απο αυτο στο φως.
    Να προσβαλει τα Θεια κανεις δεν ειναι ικανος ως οντοτητες, ενα τιποτα ειμαστε, προσβαλουν ομως τα πιστευω και το λογο υπαρξης μας και συνεπως το σχεδιο του Θεου που ειναι παλι για δικο μας οφελος, πρεπει να αρχισουμε ομως επιτελους ολοι να αντιδρουμε ως κοινωνικο συνολο, γιατι σκοπο τους εχουν να αποτραβηξουν τις ψυχες μας μακρια απο το Θεο.

  17. Πολύ μεγάλη ευλογία από την Παναγία μας στους ανθρώπους που είχαν το θάρρος να υπερασπιστούν την πίστη μας!!! Δέος!!!

  18. Σκίστηκαν οι καλτσοδέτες τον κρυφοπουσταράδων που “στριμώχνονταν” με τον πάτερ Θίασο τον αιρετικό τσαρλατάνο.

  19. ντροπη και στον ανθιμο που επρεπε να ξεσηκωση ολη τη θεσαλονικη και οσο για τους βλασφημους ηθοποιους αν δε μετανοησουν θαρθη η οργη του οεου στα κεφαλια τους φτου.

  20. ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ…..!! ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΟΔΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΗ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

  21. ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΘΕΙΑ .ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΑ ΧΡΑΝΙΩΤΗ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΈΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ

  22. Ποιος έδωσε άδεια γι’αυτήν την παράσταση;

    1. Το προοδευτικο και αριστερο υπουργειο πολιτισμου φυσικα,η υπουργος Κονιορδου (του πορδου).

    2. Θεσσαλονίκη, εκείνο το σκουλήκι ο μπουταρης φυσικά!

Comments are closed.