ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ από έναν Έλληνα πατριώτη! ΔΙΑΒΑΣΤΕ την!

Κοινοποίηση:
xekinise-prova-polemou-apo-ellada-tourkia

“Στις 3/12/2016 σας είχα στείλει το email που σας επαναπροωθώ.
Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος και όπως γράφετε εσείς ο ίδιος, είμαστε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά για πόλεμο με τους Τούρκους.
Και αναρωτιέμαι τι γίνεται?
Τι κάνουμε?
Ποια είναι η προετοιμασία μας?
Νοιώθω ότι έρχεται το κακό, θέλω να βοηθήσω αλλά δεν μου δίνεται καμιά βοήθεια ώστε να βοηθήσω κι εγώ την κατάλληλη στιγμή.
Και δεν μιλάω μόνο για μένα προσωπικά…
Μιλάω για όλους τους Έλληνες που θέλουν και μπορούν.
Υπηρέτησα 21 μήνες ως οδηγός μέσων αρμάτων Leopard.
Είμαι 47 ετών, δεν έχω κάποια σοβαρή ασθένεια, δεν έχω ούτε κλήση εις βάρος μου, θέλω να βοηθήσω την κρίσιμη στιγμή αλλά μάλλον δεν νοιάζει κανέναν αυτό.
Το ίδιο είμαι σίγουρος ότι νοιώθουν πολλοί ακόμα Έλληνες.
Δεν φοβάμαι τους απέναντι τόσο, όσο τους υπάρχοντες ανάμεσά μας.
Τους αμφιβόλου ταυτότητας, προέλευσης και σκοπού, που τους νταντεύουμε.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω…. απλά ελπίζω να αναφερθείτε στο θέμα μήπως και ακούσει κανένας αρμόδιος.
Ευχαριστώ!

Η επιστολή στις 3/12/16

“κύριε Χίο

Σας παρακολουθώ εδώ και χρόνια και σας εκφράζω τον θαυμασμό μου.
Πρώτη φορά επικοινώνησα μαζί σας τηλεφωνικώς όταν είχατε θέμα στην εκπομπή σας την ψηφοφορία του δεύτερου μνημονίου.
Είναι η δεύτερη φορά που επικοινωνώ μαζί σας για να σας εκφράσω την ανησυχία μου για ένα θέμα το οποίο σίγουρα καταλαβαίνετε και έχετε την ίδια ανησυχία με μένα.
Σε περίπτωση Ελληνοτουρκικής σύρραξης, που είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά, πολύ πιθανό να παρουσιαστούν τα παρακάτω προβλήματα.
1. Η Αλβανία να δημιουργήσει πρόβλημα για να ανοίξει δεύτερο μέτωπο, στηρίζοντας έτσι την Τουρκία και με σκοπό πολύ απλά ότι καταφέρει να “αρπάξει” κι αυτή.
2. Αρκετοί Αλβανοί που μένουν στη Ελλάδα να δημιουργήσουν προβλήματα μέσα σε πόλεις της Ελλάδος στηρίζοντας έτσι τη χώρα τους.
Σας διαβεβαιώ και πιστέψτε με πως ακόμα και ο καλύτερος Αλβανός αν όχι μας μισεί, τουλάχιστον δεν μας συμπαθεί.
3. Οι μουσουλμάνοι – Τουρκόφιλοι της Θράκης να δημιουργήσουν εξίσου προβλήματα “αγωνιζόμενοι” για την ανεξαρτησία της Θράκης.
4. Πιθανόν και τα Σκόπια να δημιουργήσουν πρόβλημα ανοίγοντας κι από εκεί μέτωπο.
Θα είναι μια ευκαιρία για αυτούς αν αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο η Ελλάδα.
5. Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι, να δημιουργήσουν προβλήματα, κατα πάσα πιθανότητα καθοδηγούμενοι, όπου κι αν βρίσκονται εντός της Ελλάδος.
6. Η Αμερική (ΗΠΑ) να μην μπορέσει να αντιδράσει άμεσα, ευρισκόμενη σε μεταβατικό στάδιο εξουσίας.
7. Η Ευρώπη (Ε.Ε.) δεν έχει τη δύναμη, δεν νομίζω να έχει τη θέληση και κυρίως δεν είναι σε θέση με τόσα προβλήματα που έχουν όλες οι χώρες ώστε να μπορέσει να αντιδράσει ουσιαστικά πλην ορισμένων ανακοινώσεων που θα εκδώσει.
8. Ο στρατός μας σίγουρα έχει αποδυναμωθεί εξαιτίας της μακροχρόνιας κρίσης.
Ελπίζω και εύχομαι τουλάχιστον το ηθικό να είναι υψηλό αν και πολύ φοβάμαι για το αντίθετο.
9. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει την εμπειρία και κυρίως το σθένος ώστε να αντιμετωπίσει τέτοιου μεγέθους Εθνικό πρόβλημα.

Τι κάνουμε αν όλα τα παραπάνω γίνουν πραγματικότητα???
Προτείνω για τον “εσωτερικό” πόλεμο των πόλεων να συνεργαστούν άμεσα ο στρατός, η αστυνομία και οι δικαστικές αρχές ώστε να εφοδιάσουν με όπλα όλους όσους υπόκεινται στα παρακάτω:
1. είναι Έλληνες
2. δεν περιλαμβάνονται στην επιστράτευση είτε λόγω υγείας είτε λόγω ηλικίας
3. έχουν τη θέληση να βοηθήσουν
4. έχουν λευκό ποινικό μητρώο
5. έχουν ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα τη στρατιωτική τους θητεία
6. εξεταστούν από ψυχίατρο
7. συμφωνούν με τον όρο πως οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα διαπράξουν με το όπλο που τους δόθηκε για προστασία της Ελλάδος, η ποινή θα είναι δεκαπλάσια από την προβλεπόμενη.

Επίσης, να δοθούν όπλα και σε όσες κοπέλες – γυναίκες Ελληνίδες το επιθυμούν, περνώντας πρώτα μια ολιγοήμερη εκπαίδευση από την αστυνομία ή τον στρατό.

Είμαστε λίγοι και έχω την αίσθηση ότι και ο καιρός πλέον είναι λίγος.

Εάν συμφωνείτε με τα παραπάνω, έχετε τον τρόπο να τα δημοσιοποιήσετε – προωθήσετε”

Με τιμή
Γιάννης (Μπαλίτας)
ετών 47
Θεσσαλονίκη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. If Turkey attacks Greece, is this not attacking the EU , will they not come and defend Greece ???

  2. 1. Η Αλβανία να δημιουργήσει πρόβλημα για να ανοίξει δεύτερο μέτωπο, στηρίζοντας έτσι την Τουρκία και με σκοπό πολύ απλά ότι καταφέρει να «αρπάξει» κι αυτή.
    2. Αρκετοί Αλβανοί που μένουν στη Ελλάδα να δημιουργήσουν προβλήματα μέσα σε πόλεις της Ελλάδος στηρίζοντας έτσι τη χώρα τους.
    Σας διαβεβαιώ και πιστέψτε με πως ακόμα και ο καλύτερος Αλβανός αν όχι μας μισεί, τουλάχιστον δεν μας συμπαθεί.

  3. Ο εσωτερικος εχθρος ειναι η Χ.Α. Ειναι η πρωτη που θα συνεγαστουν με τον κατακτητη οπως εκαναν και επι κατοχης με τα ταγματα ασφαλειας.
    Αυτο που προεχει ειναι να μπουν στην φυλακη οι εγκληματιες χρισαβγιτες για να ξεβρωμισει ο τοπος.

  4. Ειναι γεγονος πιο πολυ απο ποτε, οτι ο πολεμος μας κουναει το μαντηλι! Ακομα και αν δεν γινει τωρα , μεσα στη δεκαετια θα γινει σιγουρα!!!Και πρεπει να ετοιμαστουμε ολοι , ολοι ομως…αντρες γυναικες ακομα και παιδια(απο 12 ετων και πανω σιγουρα) !!! Τι κανουν οι κυβερνωντες γαμω την τρελα μου??? !!!Ειναι φανερο οτι ολα τα αφησαν στη τυχη τους και θα μας σφαξουν σαν αρνια!!! Επιτελους τι περιμενουν να ξυπνησουμε και να μας βιαζουν οι τουρκοι???Θελουμε να εκπαιδευτουμε στα οπλα και εμεις οι γυναικες!!!

  5. Σωστά όσα αναφέρει ο κος Γιάννης πλην των 6-7-9.
    Για το 6-7 διαφωνώ και αναφέρω ότι Αμερική και Ε.Ε είναι υπεύθυνες για τη δεινή θέση που βρίσκεται η χώρα μας γιατί αυτό ήθελαν και το πέτυχαν με τις πολιτικές τους εις βάρος μας.
    Φρόντισαν να διαβρώσουν ειδικά τα τελευταία 40χρ τη πολιτική σκηνή της χώρας μας, τοποθετώντας τις δικές τους πολιτικές μαριονέτες που εκτελούσαν κατά γράμμα το σχέδιό τους.
    Πέτυχαν την οικονομική αποδυνάμωσή της χώρας μας με τεχνητό τρόπο οδηγώντας την στη χρεοκοπία,
    μαραζώνοντας τον Ελληνικό λαό και φέρνοντάς τον στη εξαθλίωση.
    Μέσω της τεχνητής κρίσης κλέβουν τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας, αποδομούν τον Ελληνικό στρατό, κλείνουν τα κέντρα εκπαίδευσης για να τα κάνουν HOT SPOTS αύριο και μέσω του Δούρειου Ίππου του προσφυγικού, άνοιξαν τα σύνορα για να εποικηθεί η χώρα μας από αλλοεθνείς στη πλειοψηφία τους ανθέλληνες που δεν είναι πρόσφυγες αλλά παράνομοι οικονομικοί μετανάστες. Το 20% μόνο είναι πρόσφυγες.
    Τους αφομοιώνουν στην Ελληνική κοινωνία και αλλοιώνουν τον πληθυσμό.
    Αυτό ήταν το σχέδιο της Ε.Ε και των Αμερικανών για τη συρρίκνωση της χώρας μας.
    Ερχόμενος στη παράγραφο 9, οι SYRIZA-ANEL δεν είναι ότι δεν έχουν την εμπειρία ή το σθένος να αντιμετωπίσουν τη κατάσταση αλλά ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ που δημιούργησαν αυτή τη κατάσταση ολοκληρώνοντας άψογα το σχέδιο που τους είχε αναθέσει Ε.Ε – Αμερική και τους έφερε στην εξουσία για αυτό το λόγο.
    Ποτέ δεν είναι αργά και μπορούμε να σώσουμε τη κατάσταση αλλά πρέπει ΠΡΩΤΑ να δούμε με καθαρό μυαλό, ποιος έντεχνα τη δημιούργησε αυτή τη κατάσταση. Ποιο είναι το πρόβλημα, από που προέρχεται,
    για να το εξαλείψουμε ενωμένοι οριστικά.

  6. Λοιπόν υπηρετησα στο πυροβολικό το 2004 στη Σάμο απέναντι είχαμε το βουνό καμήλα της Τουρκίας και μας έλεγε τότε ο υπολοχαγός εκεί θα τους ρίχνουμε! γιατί θα ρθει αυτή η μέρα σίγουρα! Πρέπει να πάμε σίγουρα να θυμηθούμε τα όπλα πρέπει να κάνουμε μια εκπεδευση τουλάχιστον 1 μηνός! Άντε τη περιμένετε να μας πιάσουν στον ύπνο? Έπρεπε να μεριμνήσει ο υπουργός να ξεσκουριασουμε!!

  7. ΕΥΓΕ!!!

    Με συμπατριώτες και συμπολεμιστές που έχουν μυαλό και ψυχή όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΙΤΑΣ, η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν εχθρό. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι το εσωτερικό μέτωπο.

    ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  8. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΟΠΛΟ ΚΛΠ, ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΓΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΩ ΣΕ ΚΑΠΟΑΙ ΛΕΦΕΔ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  9. Όλοι μαζί μια γροθιά σύμφωνη με όλα τα παραπάνω που έχετε γράψει όλοι και οι κοπέλες να προετοιμαστούν να είναι έτοιμη μαζέψτε τους νέους όλους.

  10. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΗΣΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΠΟΥ ΝΟΜΗΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΗΣΤΗΚΑ ΤΣΗΦΛΗΚΗ ΣΑΣ.

    1. οι ξενιτεμενοι ειναι πολυ πιο ελληνες απεμαςεδω περα !! αυτοι πονους που αφισαν την πατριδα κι εχουν το μυαλο κι την ψυχη εδω !!!! ευγε !!!

  11. Οι Τούρκοι με ΝΑΦΤΕΞ και επίδειξι σημαίας και ισχύος καθημερινά και βάσει σχεδίου παραβιάζουν, γκριζάρουν δημιουργούν τετελεσμένα και κεκτημένα (μέχρι και κάτω από την Κρήτη πάνε κι εμείς πού;) Δεν κηρύσσουν πόλεμο επισήμως για ευνοήτους λόγους άλλωστε ανεπίσημος πόλεμος είναι κι αυτός που κάνουν, πόλεμος ψυχολογικός, ύπουλος και δυστυχώς για μάς πολύ αποτελεσματικός. Εμείς κοιτάμε το ουρανό, τι λένε οι προφήται, οι ευρωδυτικοί, οι στρατιωτικοί ό,τι διατάξουν οι πολιτικοί, εφησυχασμός και ύπνος, ο βρασμός ου βατράχου, οι Τούρκοι τάχα το κάνουν για εσωτερική κατανάλωσι… Η άλωσι, φέτα-φέτα, του Βυζαντίου επαναλαμβάνεται, η ηγεσία είναι αλλοεθνής, γενιτσαρική, ξενόδουλη, κατοχική και ξενοϋποστηριζόμενη, ποτέ δεν θα κηρύξη πόλεμο, κινδυνεύουν να χάσουν αξιώματα και ζωές γι αυτό, και γι αυτό οι κόκκινες γραμμές των είναι τόσο εύκαμπτες, δημοκρατικές κι ¨ευρωπαϊκές¨ κι ο βάρβαρος το βλέπει αυτό, μυρίζει τον φόβο κι άλλο τόσο τού ανοίγει την όρεξι, βλέποντας ένα κράτος παράλυτο πολιτικά, χρεωμένο και αφοπλισμένο. Πες το τρέλα, πες το θεό, αλλά ένα ατύχημα μόνο μάς σώζει. Γι αυτό λένε ότι ο Έλληνας όποτε πολέμησε, νίκησε αφού όσες φορές έχασε ήταν από μέσα, από χέρι, προδομένος, δεν είχε πολεμήσει καν.

  12. Εντυπωσιάστηκα από την πολύ – κατά τη γνώμη μου – καλή τοποθέτηση των παραπάνω επιστολών και κύριως από το πολύ ουσιαστικό περιεχόμενό τους, με το οποίο συμφωνώ 100%. Όσα λέει ο κύριος αυτός είναι μόνο η αλήθεια και λέει όλα όσα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας οι Έλληνες, σε αυτές τις χρονικές στιγμές και υπό αυτές τις συνθήκες.

  13. Αυτές τις ώρες,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.”ΜΟΝΟΙΑΣΜΕΝΟΙ” ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΜΙΑ ΠΥΓΜΗ,ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!Αφήστε τους πολιτικάντηδες της εξουσίας να ξεκοκκαλίζουν τα κλεψιμέϊκα… .Δεν θα το πράττουν για πολύ!!!…NEMEΣΙΣ!!!

    1. Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα… αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης,
      τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας…η αγάπη σας.

      ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

  14. Συνεπικουρούμε σε όλα αυτά που λέτε κ. Γιάννη με τρείς επισημάνσεις:
    1ον. Μήν περιμένετε από το κράτος των απογόνων των κατσαπλιάδων να προωθήσουν τέτοιες ενέργειες,
    το πιό πιθανό είναι να κάνουν το ακριβώς αντίθετο και να αφοπλίσουν τον κόσμο για “λόγους ασφαλείας”
    2ον. Στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουσιν γνώσιν οι φύλακες και την κατάλληλη στιγμή θα ανοίξουν τας πύλας και θα εφοδιάσουν τον κόσμο για την προάσπιση του Έθνους (Ως έχουν ιερό καθήκον)
    3ον. Επειδή μας προετοιμάζουν τα ίδια που έκαναν στο Ιράκ και τη Γιουγκοσλαβία καλό είναι ο κόσμος να είναι προετοιμασμένος για όλα και να παραμείνει αρραγής όταν χρειαστεί, όλα τ ‘άλλα θά ‘ρθουν μόνα τους
    “Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος, παρά να ζεις γονατιστός”

  15. Συμφωνω και επαυξάνω. Το ειχα γράψει εδω και πολυ καιρο πως οι ε.α στρατιωτικοί πρεπει να εκπαιδεύουν τα παιδια μας. Ακομα και τα κορίτσια για να μπορούν να προστατέψουν την ζωή τους, με τα τόσα άγρια …θηρία….που μας εχουν κουβαλήσει μεσα στην πατριδα μας. Αλλα με τους σημερινούς κυβερνωντες μην περιμένετε τιποτα, αυτοι θελουν να μας στείλουν ξυπόλυτους στ αγκάθια. Το κανουν με μεγαλη ευχαρίστηση, γιατι μας μισούν. Δεν βλεπετε τον Τσίπρα πως ειναι παντα χαμογελαστός, ενω ξέρει πως προδίδει την Ελλαδα και τους Ελληνες;;; Αν οντως τον πίεζαν και τον ανάγκαζαν να κανει οτι κανει, δεν θα έδειχνε τοσο χαρούμενος, αντιθέτως μπορει να συνέχιζε την προδοςια, αλλα δεν θα το ευχαριστιόταν. Αυτος γελάει παντα, γιατι ευχαριστιέται που μας προδίδει.

  16. ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!

  17. Συμφωνω απολυτως.Αν και γυναικα,θα κανω οτι καλυτερο ΜΠΟΡΩ.Αλλα ποιος ακουει;

Comments are closed.