ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ – ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ (ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
pride-8

Πολεμικό είναι το κλίμα μεταξύ μελών του Ιερού Λόχου, δυνάμεων των ΜΑΤ και ομοφυλόφιλων καθώς σημειώθηκαν επεισόδια πριν από λίγο στην συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα 30 άτομα Ιερού Λόχου έστησαν φραγμό στην οδό Τσιμισκή στο ύψος της Αγίας Σοφίας .

Τα μέλη του Ιερού Λόχου τοποθέτησαν κάδους προκειμένου να εμποδίσουν την παρέλαση του 6ου Thessaloniki Pride, το οποίο βρίσκεται αυτή την ώρα στην οδό Τσιμισκή.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να απομακρύνουν τους διαδηλωτές.

Τα μέλη του Ιερού Λόχου αρνήθηκαν να αποχωρήσουν και οι αστυνομικές δυνάμεις τους απομάκρυναν με τις ασπίδες τους ενώ έκαναν και περιορισμένη χρήση χημικών .

Ξεκίνησε πριν από λίγο η μεγάλη «παρέλαση υπερηφάνειας» (;) του 6ου Thessaloniki Pride στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, με σύνθημα «Έλα όπως είσαι» διήρκησε τέσσερις ημέρες και κορυφώνεται σήμερα, με την πορεία υπερηφάνειας ξεκίνησε πριν από λίγο, από τον Λευκό Πύργο.

Η παρέλαση κινηθεί στην Εθνικής Αμύνης, στην Τσιμισκή, στη Βενιζέλου , στη Λεωφόρο Νίκης και στη συνέχεια θα καταλήξει στην πλατεία Λευκού Πύργου, όπου θα ακολουθήσει το «Pride Concert».

Τη στήριξη του στο Thessaloniki Pride έδειξε για ακόμα μία φορά(!) ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συμμετέχει και αυτός με την σειρά του στην πολύχρωμη παρέλαση του Pride, περπατώντας στην κεφαλή της πορείας του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας.

Να σημειωθεί πως το 6ο Thessaloniki Pride τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα τραγουδήσουν οι Vegas, μετά την παρέλαση.

Δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

88 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΟΡΚ!!ΨΟΦΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ.ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΛΟΙΠΟΝ.

    1. Και σε εσένα κακό ψοφο επίσης αμορφωτε και μισανθρωπε Ελληναρα!!!

  2. ενω ο προηγουμενος δημαρχος που ειναι φυλακη για καταχρηση αψογος

  3. Εσεις οι straight εχετε δοκιμασει ;Αρα τι κρινετε ;Αντε να χαθειτε παλιο-straight.

  4. Δεν το πιστευω αυτο που βλεπω …ΤΡΕΜΩ ολοκληρη…Η δευτερα παρουσια ειναι εδω.Τα ζομπι βγηκαν απο τους ταφους και καναν παρελαση .ΣΤΑ ΟΠΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

  5. Α, ρε χαζοβιοληδες σαλονικιοι, πηγατε και βγαλατε αυτον τον 80χρονο πουσταρά οχι μια, αλλα δυο φορες ρε καραγκιοζακια. Και τωρα διαμαρτυρεστε που σας εκανε την πολη “πολυχρωμη”. Λουστειτε τα μπαγλαμαδες μου, και την αλλη φορα να προσεχετε τί ψηφιζετε

    1. Ενω εσεις οι Αθηναιοι που κανατε το ιδιο με τον Καμινη ειστε πανεξυπνοι!
      Κανε καμια κωλοτουμπα να συνελθεις ρε σερσεμη!

    2. Συγχαρητηρια στον Μπουταρη τοσο προχωρημενος δημαρχος αξιζει πολλα!!!

  6. Μονο ανθρωπινα οντα δεν ειναι αυτα …Αισχος !!!!!! Θελουμε στρατιωτικο νομο για να σωθουμε απο αυτα τα Αλιενς.Θελουν να κανουν κακο στην αθρωποτητα πρεπει να προλαβουμε το κακο που θελουν να εξαπλωσουν ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

  7. κρεμαλες γαμω τα σπιτια σας βρωμοπουστες του μπουταρη…….

    1. Αυτο το χυδαιο σχολιο κυριοι συντονιστες γιατι το επιτρεψατε και αλλα πολυ ομορφα λογακια τα απορριπτετε???

  8. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ Κ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.. ANTE MIA ΑΚΟΜΑ..

    1. Μια φορά και έναν καιρο…ηταν ένας δράκος που μιλούσε!!…

  9. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ Κ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ..

  10. Η καταντια των ανηθικων ανθρωπων μεσα απο τις φωτο,ειναι ολοφανερη…

  11. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 19.00 ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ.ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΟΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΛΑΜΨΗ ΞΑΝΑ .ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

  12. Για να καταλαβαινωμαστε αλλο gay και αλλο drag queen αλλα οι ελληνες υπερβοολικοι και γραφικοι σε ολες τις εκδηλωσεις τους ετσι και εδω αντι να κανουν μια αξιοπρεπη παρελαση των gay συνανθρωπων μας το κανανε νυχτερινο μυκονιατικο σουρτα φερτα των drag queens που εκπροσωπουν μια αλλη πλευρα των gay πχ τις γυναιικες gay.

  13. καποτε ο πουστης δεν το διαφημιζε γιατι ντρεποταν , νομιζεται οτι αλλαξε τιποτα ? ας βγει καποιος μονος στη γειτονια του η εκει που πινει καφε να φωναξει δυνατα δυνατα ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΖΗΤΩ

  14. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ. ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ.

  15. Το να είναι κάποιος αδερφαρα είναι δικαίωμα του το να σεβετε την ανοχή των άλλων ως προς την ιδιαιτερότητα του είναι υποχρέωση του. Βγαίνουν όλα τα αποτυχημένα τσολια και φωνάζουν ρατσισμός κι μαλακές γιατί μας αρέσει η φυσιολογική και αξιοπρεπές ζωή. Στην πρώτη φωτό που έχετε υπάρχει μια ξεβρακωτη φτερού με γόβες κ.λ.π.και ακριβώς δίπλα κάποιος γονιός έχει σε αναπηρικό καροτσάκι κάποιο παιδί. Αυτό ρε ζώα τι είναι; Είναι υποχρεωμένο το παιδάκι και το κάθε παιδάκι να βλέπει αυτά τα αισχη και αυτή την ανωμαλια; Είσαι γκέι για την κρεβατοκάμαρα σου και για την ιδιωτική σου ζωή δεν αφορά κανέναν. Το γερομπισμπικι τον Μπουτάρη το ενοχλει ή χρυσή Αυγή και όχι αυτά τα αισχη που μας προσβάλουν σαν γονείς σαν φυσιολογικούς ανθρώπους. Ποιος αναρωτηθηκε αν έχω και εγώ δικαίωματα που θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με αξίες και ιδανικά;

  16. Κατ αρχάς καλό θα ήταν κάποιοι,να αφήσουν παράμερα τα περί θρησκοληψίας και τιμωρίας και γινομενοι έτσι πιο ρεαλιστές της πραγματικότητας γύρω τους!! Έρχομαι λοιπόν στο προκείμενο…Με εξαίρεση την μετάλλαξη της Ελληνικής Σημαιας όπου και διαφωνώ καθέτως,κατά τα άλλα να μου επιτραπεί η εκφραση πως σας βρίσκω τουλάχιστον υπερβολικούς,ομοφοβικους και με φασιστικές τάσεις και διαθέσεις!!! Δεν σας αναγκάζει κανείς να συμμετέχετε η να το οικειοποιηθείτε!!Ως εκ τούτου,σεβαστείτε ως οφείλετε την ελευθερία και τα προσωπικά θέλω των άλλων!!!

    1. Και βέβαια τα σεβόμαστε Ελενάκι μου.Ούτε καν στην αντιπαρέλαση δεν πήγα,πολύ που με ένοιαξε δηλαδή για τους γκέη.Απλά ας σεβαστούνε κάποιοι επίσης το δικαίωμά μου να τους αποκαλώ πούστρες,λούγκρες,αδερφάρες και να μου προκαλούνε εμετό.Δίκαιο ε;

  17. ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ , ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ DNA ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ . ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΟΝΤΑ !!!

    1. Δεν τίθεται κανένα θεμα αρρώστιας σύμφωνα και με έγκυρες επιστημονικές μελέτες που έχουνε γινει,όπως λανθασμένα το διατυπωσες!! Είναι απλώς επιλογή!!!

      1. Είναι επιλογή;Τι επιλογή μωρή πατσαβούρα;Επιλογή είναι τι χρώμα αυτοκίνητο θα πάρεις,τι ρούχα θα φορέσεις,κτλ.Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι θέμα ορμονών,όχι επιλογής.Ηλίθια!Μια απόκλιση της φύσης είναι και ειλικρινά στα καλαμπαλίκια μας,αλλά όχι και επιλογή.ΕΛΕΟΣ!!!

        1. Δεν θα έρθω καν σε αντιλογια μαζι σου,γιατί πολύ απλά κρίνοντας και μόνο από τον τρόπο σκέψης σου γραφής και έλλειψη σεβασμου με ύβρεις,που αναδυκνειουν ξεκάθαρα το χαμηλό επίπεδο μόρφωσης σου,δεν μου επιτρέπω να πέσω τόσο χαμηλά όσο βρίσκεσαι αμορφωτε Ελληναρα!!

  18. Θεέ μου συγχώρεσε τους ,δεν ξέρουν τι κάνουν. Τι είναι αυτά ρε ?Τα βλέπουν τα παιδιά μας ρεεεεε.

  19. ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΙ ΑΦΥΣΙΚΟΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΗ;;; ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ -ΚΕΣ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ-ΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΤΟΥΝ … ΕΝΑΙ ΕΤΣΙ;;; ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ … ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΘΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΙΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΕΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ..

  20. ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ DRONE-ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ !!! Η ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΗΣΕΙ !!!

  21. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ; ΟΥΣΤ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ! ! ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΟΙ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΩΣ ΧΩΡΑ ! ! ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ,ΕΝΤΙΜΟΥΣ,ΙΚΑΝΟΥΣ,ΟΧΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ ! ! ! Ο,ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…….ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ; ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΣΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ;

  22. Πολύ ανωμαλία ρε παιδί μου τελικά !!Προωθηστε κι άλλο την ανωμαλία παλιό διεστραμμένοι

  23. Ο Πετρακης της κεερφα δεν ητανε εκει. Ητανε στην αγκαλεια του ισλαμοφασιστα εραστη του κλαιγοντας που τον πηδηξανε χθες φασιστες οπως αποκαλει τους Ελληνες κατοικους στο Μενιδι και στον Ασπροπυργο. Πετρακη δεν ηταν τιποτα , θα εξηγηθει στον ισλαμοφασιστα εραστη σου πως σε πηδηξανε αθελα σου οι κακοι Ελληνες κατοικοι , δεν τους εκατσες απο μονος σου ! Οχι , απλα γιατι δεν θελουμε να διαταραξουμε τις ερωτικες σου σχεσεις με τον πακιστανο. υγ. Βρε Πετρακη παλι πηγες στην κρατικη και χαφιεδιζες και εδινες κοσμο? Νομιζαμε πως αυτο το εκανες μονο το βραδακι οταν πηγαινεις προς Κατεχακη και δινεις ατομα απο τα εξαρχεια , ξερεις εσυ.!! Ναι βρε , λιγο μετα απο την επισκεψη σου στην πρεσβεια να παρεις το χαρτζηλικι σου.. Ουτε πειραια που εκανες μπανιο στο λιμανι ουτε στον ΑΣπροπυργο Πετρακη που κρυβοσουνα πισω απο τις ασπιδες των ΜΑΤ που ουτε την δουλεια τους δεν τους αφησες να κανουν απο την τρομαρα σου.Πετρακη εαν σε παρουν πρεφα στα εξαρχεια τι ρολο τραβας θεωρω πως δεν θα ειναι και οι καλυτερες στιγμες στην ζωη σου.. Για αυτο χαλαρωσε !!!!!!!!! Απο εναν.. ξεφτιλα πατριωτη και φασιστα !!

  24. ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ.
    1ον)ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ.
    2ον)ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ.
    3ον)ΣΑΡΚΟΛΑΤΡΕΙΑ.
    ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ
    ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΩΣ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ…..ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    1. Δηλαδή θέλεις να μας πεισης αγαπητέ, πως οι μνημονιακες πολιτικές και πρακτικές που ακολουθούνται στη χώρα μας και με ότι συνεπάγεται όλο αυτό,οφείλετε στην αμαρτωλή (κατ εσέ να) ζωή που ακολουθούμε!,και όχι στην λάθος επιλογή των πολιτικών που θέτουμε ως εξουσια!!! Τι να πω…πρέπει να σεβαστώ την άποψή σου!!

  25. Ακόμα να ψοφίσει ο πουστρόγερος τουρκοσπορίτης δήμαρχος;

  26. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΥΑΛΑ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥς ΕΦΤΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ..! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ !
    ΑΥΤΥΧΩς ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ … ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΑΣ ΖΩΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !
    ελπιζω να μη μου μου κοψουν την αποψη- σχολιο για αλλη μια φορα απο τη δημοκρατική διαχείριση ….του χιου

  27. ΟΛΟΙ “ΕΜΜΙΣΘΟΙ” ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΑΜΠΑ!!!

  28. ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΠ’ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΜΠΑΛΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΞΕΝΩΝ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΕ “ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ” !!! ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ!!! ΤΑ ΜΠΑΛΛΕΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!!!!

  29. απορω γιατι τον ψηφιζουν οι θεσσαλονικοι δεν τον βλεπουν τον ραββινο

  30. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΒΙΚΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!!!!!!!

  31. ΓΕΜΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ !!!

  32. Στη φωτό με την μακριά σημαία – ουράνιο τόξο, αριστερά, πρόσεξα μια Λεσβία να φιλιέται με ένα γκει. Φαίνεται πως εκτός από το καλοπληρωμένο επάγγελμα των γκέι και των αριστερών, δημιουργείται το νέο επάγγελμα των στρείτ (ίσως και δεξιών) που νοικιάζουν το εαυτό τους ως γκέι για να βγάλουν τα προς το ζειν.

    Στη φωτό με την τραβεστί που δείχνει τον πισινό της, διακρίνω κυτταρίτιδα. Τωρά πια δε τους αρκεί να δηλώνουν γκεί. Κάνουν και πλαστικές απόκτησης κυταρρίτιδας

  33. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΕΣ ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ, ΤΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΟΥΝ Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΡΕΛΑΣΗ!!! ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΘΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ!!!! ΑΣ ΜΗ “ΤΣΙΜΠΑΕΙ” Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ “ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ”!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!

  34. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ…ΜΕΣΟΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ…ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ….ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

  35. Ο Νόμος περί δημόσια αιδώ Τι Απέγινε Δημοκράτες Βολευτες;… Υποκρισία και τά μμε παρουσιαστές…

  36. Σιγη ιχθυος απο τα παρταλια της ΜΚΟ κεερφα και τα ισλαμοφασιστακια για την πολυδιαφημιζομενη συγκεντρωση τους στον Ασπροπυργο. Ουτε μια αναφορα εστω. Γιατι βρε συντροφοι , εγινε κατι που δεν πρεπει να μαθουν οι βλακες συνοδοιποροι σας? Με το ζορι μαζευτηκανε 150 βλακες , οι περισσοτεροι φανατικοι μουσουλμανοι απο αλλες περιοχες εννοειται . Οι εικονες με τους βλακες ρουφιανους που εστειλε ο Τσιπρας να τρομοκρατησουν τους κατοικους του Ασπροπυργου κρυμμενοι πισω απο τα ΜΑΤ ηταν κορυφαιες. Λοιπον απλυτοισλαμοφασιστακια , αλλη φορα τοιχο τοιχο και πισω απο τα ΜΑΤ. Μενιδι , Ασπροπυργος , Περαμα , Νικαια δεν ειναι για σας αυτα τα μερη. Πηγαιντε στα εξαρχεια που σας φυλανε διμοιριες για να κανετε ψευτοτσαμπουκαδες και καμια Φιλοθεη. Για εκει καλα εισαστε. Τσο και Λο !!

  37. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ!!! ΑΦΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΜΠΟΥΡΑΡΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ …ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!! Πιο εμετικά δρώμενα δεν εχουν υπάρξει!!! Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ η αστυνομία ειναι συννενοχη στην ΑΝΩΜΑΛΙΑ και την ανομία!!! Οταν βλεπεις τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορείς παρα να αναφωνήσεις!!!!…” που εισαι ρε Παπαδοπουλε να βάλεις τάξη στο μπουρδελο”!!!

  38. κοιτάξτε θέαμα τον αράπη με τις γόβες. Είναι υπερήφανοι & καθόλου ανώμαλοι δηλαδή αυτοί οι τύποι!!!!
    Δεν φταίνε όμως αυτοί, φταίνε οι νεοέλληνες μαλάκες ραγιάδες που ψηφίζουν γελοίους, προοδευτικούς & ψυχανώμαλους δημάρχους.
    Τέτοιοι ψυχανώμαλοι που είστε, τέτοιους ανθρώπους θέλετε να σας κυβερνούν.

    Ξέρω, θα με πείτε ρατσιστή, ομοφοβικό, εθνικιστή, χουντικό, χιτλερίσκο & χρυσαυγίτη.

    Στα @ρχίδι@ μου κωλόπαιδα αναρχοάπλυτοι αριστεροί.

    1. Οι εβραίοι τον βγάλανε τον πουστόγερο δήμαρχο στο Σαλόνικα ρε φίλε.Με δικά τους μπικικίνια βγήκε το πουστο-υβρίδιο…ποιοί ¨Ελληνες;Υπάρχει ένα ποσοστό πάνω από 5%,ΕΛΛΗΝΩΝ ,σ’ αυτή την γραικυλοχώρα;Αειντε,να ξέρουμε τι λέμε.

  39. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.

    1. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΓΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΠΑΜΠΕΡΣ

  40. 30 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΙΟΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

    1. Τι λες ρε νουμερο….
      Οξω @ουστη απ’την παραγκα…!

    2. ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΚΟΚΟΝΟΥΛΑ ΜΗΝ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ…ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΟΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΙ ΠΑΤΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΓΕΜΙΖΑΝ ΣΚΑΤΟ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    3. ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΑΜΑ ΔΝ ΣΑΡΕΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΑΝΩΜΑΛΕ!ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΔΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ??ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕ!ΑΝ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΛΟΓΟΥ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ…ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ!ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ Η ΙΕΡΟΣ ΨΟΦΟΣ…ΔΙΑΛΕΞΕ ΗΔΗ ΝΕΚΡΕ!ΕΣΥ ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ??ΓΤ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ??

  41. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ !!!!!!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ? ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΑ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ………..ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ!!!!!!!!! ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ……….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ……………

  42. ΈΝΑ ΒΥΤΊΟ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΠΌΣΟ ΈΧΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΆΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΈΛΑΣΗ? ΕΓΏ ΣΑ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΣ ΣΎΡΙΖΑΙΟΣ ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΒΥΤΊΟ Κ ΌΤΑΝ ΠΕΡΝΆΜΕ ΝΑ ΡΊΧΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΊΑ ΣΚΑΤΑ.ΑΨΊΔΑ ΘΡΙΆΜΒΟΥ. ΆΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΈΝΑ ΒΉΜΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ.

    1. Stelara,ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!Νασαι καλά ρε φίλε!Ακόμα γελάω…

  43. Α.Η.Δ.Ι.Α. !!!
    Ε.Μ.Ε.Τ.Ο.Σ. !!!
    Α.Ι.Σ.Χ.Ο.Σ. !!!
    “Ευτυχώς, που ο γιός μου παίζει με ψεύτικα πιστόλια, διότι αν έπαιζε με κούκλες, θα ήμουν υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσω το αληθινό μου πιστόλι” [ Ernesto Guevara de la Serna, γνωστός ως Che Guevara ]

  44. ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ

  45. BOUTARIS–Μια έρευνα πρέπει να διεξάγεται στα οικονομικά του από οικονομικούς δικαστές.
    Ας δούμε αν ο Σόρος του δίνει χρήματα.Εάν δεν έχει τίποτα να κρύψει τότε δεν θα πρέπει να υπάρξει αντίθεση.

  46. δεν ειδα παντως η φιλοζωικες και βαλε να κανουν και αυτη παραπονα για το σκυλι που εβαψαν με σπρει για το πριντε τους και η φιλοζωικες μαζι με το πριντε ειναι και οταν τους συμφερει μιλανε.καλα για το πριντε δεν εχω να πω και τιποτα ο δημαρχος φταιει

    1. Τα ιδια σκατα ειναι με αυτους ειναι και οι φιλοζωικες μην το ψαχνεις

  47. Συμφωνώ με τον οδοιπόρο …θα πέσει φωτιά να μας κάψει

  48. Ρε πουστεψαν μεχρι και τα σκυλια στη Θεσσαλονικη

  49. Ούτε για το παράδειγμα που θα δώσουν και καλά στα παιδιά μου με νοιάζει,ούτε για το τι λέει η εκκλησία με ενδιαφέρει,ούτε τι λέει η δεξιά δεκάρα δε δίνω,αλλά ρε φίλε,είναι ΑΗΔΙΑ!!!

  50. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ……….

  51. Στον Ασπροπυργο κυνηγηθηκαν ισλαμοφασιστες και συριζαιοι απο κατοικους και ως συνηθως τα ΜΑΤ εσωσαν τους ισλαμοσυριζαιους. Ακολουθησε αγριο ξυλο μεταξυ των ΜΑΤ ( αυτων δηλαδη που προστατευαν στο Μενιδι τους πρεζεμπορους στην αυλιζα ) και κατοικων της περιοχης,. Τα απλυτα του τσιπρα να ευχαριστησουν θερμα τους ΜΑΤατζηδες που τους εσωσαν απο τον εξεγερμενο Ελληνικο λαο.

  52. Πρωτον , πληρη αποτυχια των πουστηδων με ελαχιστο κοσμο που γιουχαιστηκαν .Δευτερον για αλλη μια φορα τα ΜΑΤ του συριζα εξασκησαν υπερβολικη βια εναντιων Ελληνων πατριωτων μετα την προστασια που παρειχαν στους πρεζεμπορους του Μενιδιου. Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του Ιερου λοχου που πανε κοντρα στο συστημα και στο ανθελληνικο μπορδελο του ανθελληνα ρατσιστη Τσιπρα.

  53. μπραβο στον ιερο λοχο ειναι οτι πιο μαχιμο υπαρχει στην ελλαδα!
    στεφανε υποστηριζε τον συνεχεια!

  54. Ρίξετε τους όλους τους ανωμαλους στον Θερμαϊκό μέσα.παλιοπατσαβουρια αντε γαμηθητε ηλίθιοι.

  55. Μιλαμε για την μεγαλυτερη ξεφτιλα…
    Να βλεπει το παιδι σου μερα μεσημερι αυτα τα χαλια…

  56. Τουλάχιστον εκεί πανω.κάποια καρντάσια εναντιώθηκαν στο δημόσιο ξεκώλιασμα…ενώ , εδώ στην πρωτεύουσα του ισλαμαμπάντ…0…από 0=0…

  57. MAZI ME TA TRABELIA KAI TIS LESBIES , ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΜΙΤΑΦΙΔΗΣ , Ο ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ , Η ΝΕΟΛΑΙΑ ( ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ) ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ?? ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ . ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗ , ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ . ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΗΝ >>ΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ η ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ .

  58. Προσωπικά είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας διότι δεν θεωρό Ανθρωπίνως Φυσιολογικό κάτι που όταν σμίγουν 2 ίδια φύλλα δεν κάνουν παιδιά (το αν προέρχεται από αλλαγή φίλου ή με τεχνητό τρόπο δεν είναι φυσιολογικό) …Είναι τόσο απλό για να μην είναι Ανθρωπίνως Φυσιολογικό…
    Φανταστείτε πόσα θα βγάζουν στο εμπόριο από τους ομοφυλοφίλους (εμπόριο παιδιών, εγχειρήσεις αλλαγές φύλου, συντήρηση πλαστικών εγχειρήσεων, μόδα, κ πολλά άλλα…), είναι σαν να τους έχουν τα πιο αξιόπιστα εμπορικά πιόνια… Σε λίγο θα τους παντρεύουν νόμιμα σαν να μην τρέχει τίποτα …Εκεί θέλω να δω τι δικαιολογίες θα βρουν να μας πούνε, κ τι κοσμητικά επίθετα θα χρησιμοποιούν για να χλευάζουν όσους εναντιώνονται…
    Επειδή τίποτα δεν γίνετε για ένα λόγο, κ τα πράγματα αλληλοσυνδέονται… Από την στιγμή που οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά φυσιολογικά (παρά μόνο τεχνητά με ακριβές τιμές), πιστεύω ότι ένας ακόμα λόγος είναι κ για την μείωση του πληθυσμού (όπως πόλεμοι, στειρώσεις, αρρώστιες κ.τ.λ.) …Θέλουν λιγότερους για να τους ελέγχουν καλύτερα, κ επιλέγουν όποιους τους βολεύουν…
    Τα τελευταία χρόνια προσπαθούσαν σιγά σιγά να μας δείξουν τους ομοφυλόφιλους για να τους συνηθίζουμε στο μάτι, κ όσο περνάει ο καιρός η πλύση εγκεφάλου επιταχύνετε κ φαίνεται ότι θέλουν να μεγαλώσουν γενιές που θα τους φαίνεται φυσιολογικό αυτό, κ προσπαθούν να δημιουργήσουν ομοφυλόφιλους… Εκτός από την πλύση εγκεφάλου επηρεάζουν κ μέσα από διάφορες τροφές που έχει ακουστεί ότι περιέχουν θηλυκό (επίσης από διάφορες τροφές έχει ακουστεί ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν κ προβλήματα στειρώσεων)… Βλέπω ότι εκείνοι που κινούνε το σύστημα προσπαθούν με διάφορους τρόπους να εισβάλουν στο Ελλάνιο/Ανθρώπινο DNA κ σε βάθος χρόνου να το μεταλλάξουν όσο καλύτερα μπορούνε, ώστε να γεννιούνται περισσότεροι (σε ποσοστό) έτσι όπως τους θέλουν …Το Ελλάνιο/Ανθρώπινο DNA παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, κ έχουν λυσσάξει να το μπασταρδέψουν κ να το μεταλλάξουν…
    Για όσους νομίζουν ότι έτσι ήταν οι Αρχαίοι Έλληνες/Άνθρωποι (με Ελλάνιο/Ανθρώπινο DNA), θα τους πω ότι όταν παραχαράζετε η ιστορία από το σύστημα των εβραίων/ερπετών (με ερπετοειδή DNA) οι οποίοι έχουν κ ομοφυλοφιλικές ορμόνες, λογικό είναι να μας λένε ότι το έκαναν κ οι Αρχαίοι για να φαίνεται φυσιολογικό …Σιγά μη μας φανέρωναν ότι τα μπασταρδέματα ξεκίνησαν όταν η φάρα τους ρίζωνε σε κάθε χώρα…
    Κάτι άλλο που έχω παρατήρηση είναι ότι σε συγκεντρώσεις κ παρελάσεις ομοφυλόφιλων στο Σύνταγμα δεν μαζεύονται οι Αναρχικοί Του Συστήματος για να τις διαλύσουν (όπως κάνουν στις συγκεκριμένες που δεν συμφέρουν το σύστημα), αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι ότι προωθούνται οι ομοφυλόφιλοι χωρίς κανένα χλευασμό από το σύστημα …Αλλά επειδή αρκετές φορές μας δείχνουν πολλά για τα μάτια του κόσμου μπορεί στο μέλλον να σκηνοθετήσουν κ κάτι για το ξεκάρφωμα…
    Οι ομοφυλόφιλοι νομίζουν ότι είναι ένα είδους ελευθερίας κ υπερηφάνειας, έτσι νιώθουν επειδή το σύστημα τους το δημιουργεί το κλίμα για να νιώθουν έτσι, αλλά με όλα τα παραπάνω που έχω αναλύσει, ελεύθερο κ υπερήφανο δεν μπορεί να είναι ένα εμπορικό προγραμματισμένο πιόνι, αυτό δεν πάει μόνο για τους ομοφυλόφιλους αλλά γενικά σε ότι πλανεύεται κ υποδουλώνεται αλλά κ μεταλλάζεται, από το σύστημα …Η Ανθρωπίνως Φυσιολογική Ελευθερία προέρχεται από τις Ανθρώπινες Αξίες που πρέπει να εντοπίσουμε μέσα μας (επειδή δεν μας το διδάσκει σωστά το σύστημα που κάνει ότι το συμφέρει)…

  59. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ GAY ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΣΙΡΚΟ ΟΧΙ!!!

  60. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ “ΔΗΜΑΡΧΟ”!!! ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ!!!

  61. ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ!!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! Ο ΖΟΡΟ ΚΙ Ο ΕΚΦΥΛΟΣ, ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ!!! ΓΕΛΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ!!!! Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΥΣΤΟΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ!!!

    1. τα κομματοσκυλα τους ψηφιζουν και επι τω πλειστων η ανατολικη θεσσαλονικη, τα ποσοστα του κεντρου δεν τα γνωριζω, η α θεσσαλονικης βγαζει μπουταρη η β ειναι στα δυτικα δεν εχει καμια σχεση με αυτους τους τραγελαφικους για αυτο και απαγορευουν να ψηφιζουν τα δυτικα της πολης , λες και στα δυτικα ανηκουν σε αλλη πολη, περα απο αυτο μην ξεχνατε το μεγαλο ποσοστο εβραιων στην πολη απο κεντρο εως ανατολικα, αλλωστε αυτοι ανεστησαν και τον μπουταρη κατι χρονια πριν και ξαφνικα βρεθηκε υποψηφιος δημαρχος.ενω ηταν ετοιμος για χρεωκοπια, αυτοι κυριαρχουν στα κοινα της πολης και σε καθε ελληνικη πολη, αυτοι και θα κανουν κουμαντα εως οτου ξυπνησει επιτελους ο φτωχος, ο μικρομεσαιος, ο βιοπαλαιστης και παρει την εξουσια στα χερια του, πραγμα αδυνατο.

  62. ΦΥΣΙΞΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΡΜΑ’Ι’ΚΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ !!!!!!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΥΣΙΞΕΙ ΟΥΡΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ !!!!!!!

  63. αρε μπουταρη ειδες τους πουστηδες και σου σηκωθηκε

Comments are closed.