Ποιοι δήμαρχοι ξεπούλησαν και συμφωνήσαν τον δημόσιο πλούτο στην παρέα του Φουχτελ!

Κοινοποίηση:
fouxtel

Νέο σύστημα διακυβέρνησης, με γερμανική σφραγίδα, συνιστούν τα μέτρα που η Κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή, ενσωματωμένα στον προϋπολογισμό.

Ο δημόσιος πλούτος, η περιουσία του ελληνικού λαού, εκποιείται στους Γερμανούς και τους Έλληνες συνεργάτες τους, κοινωνικά αγαθά περνούν σε χέρια ιδιωτών (νερό, ρεύμα, κ.λ.π), και η επέλαση των εργολάβων κλιμακώνεται, καταλύοντας κάθε έννοια δημόσιου αγαθού. Η υπερψήφιση των νέων- σαρωτικών για τα λαϊκά εισοδήματα- μέτρων, συνιστά ολομέτωπη επίθεση στην πλειονότητα του ελληνικού λαού.

Αλλά όλα αυτά, τα κάνουν, ο Φούχτελ, και ο Ραινχεμπάχ, δηλαδή οι Γερμανοί μόνοι τους; Η επίθεση ενάντια στην αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στη ζωή του ελληνικού λαού, είναι πολύπλευρη και μεθοδικά σχεδιασμένη…

Από πλευράς της ελληνικής πολιτείας, προτεραιότητα για κατεδάφιση έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οι Γερμανοί έχουν εισβάλλει στους Δήμους και τα θέλουν όλα:….οικόπεδα, ιαματικές πηγές, δημοτικά κτίρια, σχολεία, παραλίες, κ.λ.π. Και μάλιστα, όπου αυτό είναι δυνατόν, επιθυμούν τα παραπάνω, χωρίς τους ιθαγενείς, π.χ στα μικρά νησιά!

Από καιρό είναι γνωστό, ότι ο χερ Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, πληρεξούσιος υπουργός της γερμανικής Καγκελαρίας στην Ελλάδα, περιοδεύει ως αντιπρόσωπος γερμανικών επιχειρηματικών συμφερόντων από δήμο σε δήμο, με πρωτοβουλία της γερμανικής πρεσβείας της Αθήνας και το γενικού γερμανικού προξενείου Θεσσαλονίκης.

Στις 15 και 16 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα attikanea όλοι οι δήμαρχοι που έχουν δεχτεί να συνεργαστούν με τους Γερμανούς, έχουν προσκληθεί να πάρουν μέρος, σε ένα συνέδριο « ελληνο-γερμανικής συνεργασίας», που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο συνεδριακό Κέντρο “Ν-Γερμανός”, Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, περίπτερο 8.

Σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) υπάρχει « κρυφή συμφωνία κυβέρνησης και ορισμένων Δημάρχων, για την εκχώρηση της αποκομιδής των σκουπιδιών σε ιδιώτες». Η ΠΟΕ ΟΤΑ τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιεί αιχμηρές επικοινωνιακές ενέργειες και σκληρή γλώσσα ενάντια στην επερχόμενη ιδιωτικοποίηση βασικών αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Η πρόσφατη επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ», αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, «αλλά και ο “ποταμός” συνεντεύξεων του εκπροσώπου της Γερμανικής επιτροπείας Φούχτελ, έφερε στη δημοσιότητα ποιοι είναι οι “αιρετοί” εκπρόσωποι που μέχρι σήμερα τον συναντούσαν κρυφά και σχεδίαζαν από κοινού το ξεπούλημα τους».

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί , ότι όλες οι εκτιμήσεις της στήλης, πως, δηλαδή μεθοδεύεται, από Κυβέρνηση και Γερμανούς η πλήρης ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιβεβαιώνονται πλέον και από τον «μαρτυριάρη» Χανς Φούχτελ. Είναι τόση η χαρά του που θα βάλει τους Έλληνες εργαζόμενους να δουλεύουν σαν σκλάβοι για ψίχουλα, που του ξεφεύγουν κουβέντες στον «ποταμό» συνεντεύξεων που δίνει στα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ίδιος ο χερ Φουχτελ, λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα δημάρχων που τον συναντούσαν κρυφά και σχεδίαζαν από κοινού το ξεπούλημα των βασικών αρμοδιοτήτων των Δήμων.

Ελληνο-γερμανική συνεργασία με ονοματεπώνυμο

Η λίστα των δημάρχων και λοιπών αιρετών που συναντήθηκαν, με τον Γερμανό ανθύπατο χερ Φούχτελ, σύμφωνα με το δημοσίευμα:

δήμαρχος Πάτρας Ιωάννης Δημαράς,
δήμαρχος Βέροιας Χαρά Ουσουλτζόγλου,
δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,
δήμαρχος Νάξου Εμμανουήλ Μαργαρίτης,
δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης,
δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης,
δήμαρχος Καστοριάς Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης,
δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας,
δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης,
δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης,
δήμαρχος Κέρκυρας Ιωάννης Τρεπεκλής,
δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.
Επίσης
Φάμελος Σωκράτης, εκπρόσωπος του Δήμου Θέρμης,
Αντώνογλου-Κασαβέτης Γεώργιος δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου,
Μπότση Σταυρούλα δήμαρχος Σουλίου,
Βρυζίδου Παρασκευή δήμαρχος Εορδαίας,

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟΜΠΟΥΤΑΡΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΗΜΟΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΝΑΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΟ

 2. Κι ο Πατούλης κύριε?
  Ο ..έτερος Ρομπέν των Δασών σε συσκευασία δημάρχου…
  Οπισθοκίνητος από τον Φούχτελ κι αυτός?
  Ωραία πράγματα!
  Γιαυτό τον βγάζουν όλη την ώρα στα δελτία ειδήσεων…καλά λέμε τώρα…να μας λέει τις σοφιστίες του…
  Κι έλεγα κι εγώ…
  Συμπέρασμα Α
  Όσοι βγαίνουν τακτικά…σαν μαϊντανοί να μας κάνουν κήρυγμα είναι όλοι…επιστρατευμένοι απο τις δυνάμεις κατοχής!
  Συμπέρασμα Βου
  Κλείστε τις tv!

 3. Κι ο Παχατουρίδης κύριε?
  Που έχει πιάσει στασίδι κι εμφανίζεται σαν τον …Ρομπέν των Δασών του Περιστερίου?
  Κι έλεγα κι εγώ…ποιος είναι πίσω του…ποιός είναι….
  Δεδομένου ότι δεν μπορεί να εμφανιστεί σε δελτία ειδήσεων…καλά λέμε τώρα…ο πάσα εις….
  Ο Φούχτελ είναι πίσω του!
  Συμπέρασμα…όπου ακούς πολλές …καλοσύνες…κράτα και μικρό καλάθι!

 4. Αν είναι να τα αξιοποιήσουν και να αναβαθμίσουν την ζωή των δημοτών ναί είναι ευπρόσδεκτοι
  Για παράδειγμα για τα σκουπίδια πληρώνουμε πολλά τέλη στους δήμους και επιπλέον πρόστιμα στην ΕΕ λόγω χωματερών, αν τα δώσουμε σε Γερμανούς να παράγουν ενέργεια θα μειωθούν τα δημοτικά τέλη και δεν θα πληρώνει το κράτος πρόστιμα (εκτός του ότι θα είναι ποιό υγιεινή η διαχείρισή τους).
  Το ίδιο ισχύει με τους πόρους των δήμων οι δήμαρχοι με τα κομματόσκυλα δεν μπορούν μόνοι τους να τους αξιοποιήσουν

 5. Τα ίδια πήγαν να κάνουν οι Γερμανοί στην Μαγιόρκα, το νησί λανσαρίστηκε κατά καιρούς στα γερμανικά μέσα ως κρατίδιο της Ομοσπονδίας. Μέχρι που τους πέταξαν έξω με τις κλωτσιές οι Ισπανοί με αυστηρούς νόμους, βάζοντας κανόνες και στους απαράδεκτους Γερμανούς λούμπεν τουρίστες.
  Το βασικό ερώτημα όμως είναι αν εμείς οι Έλληνες και το κράτος μας είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε όλες τις ανοιχτές υποθέσεις όπως των σκουπιδιών με επιχειρησιακή ικανότητα και διαφάνεια. Αυτό πρέπει να επιδιώξουμε.

 6. δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης,
  για το άτομο αυτό είχα πάντα υποψία μια και όλη των ειχαν στα όπα όπα, ήθελα να γράψω για την γυναίκα που έπεσε από την ταράτσα στο περιστέρι, που ήταν ο παχατουριδης? μήπως η άτυχη γυναίκα ήθελε να μας άνοιξη τα μάτια? και ο δήθεν ακομμάτιστος ήταν και ειναι μέσα στα σκατά?

 7. ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ – 0ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ – ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.
  ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΄41-΄45 ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

Leave a Response