Πετάνε στον δρόμο τη Ματούλα του Κολωνακίου! Ο γιος της, ο Λορέντζο Καριέρε την….

Κοινοποίηση:
f1_730

Γολγοθάς για τη θρυλική περσόνα του Κολωνακίου, που σε λίγο καιρό θα μείνει άστεγη λόγω έξωσης! Θα κάνει νέο χειρουργείο μετά τις γιορτές

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
Αυτά τα Χριστούγεννα για τη Ματούλα ήταν δύσκολα και περισσότερο μοναχικά από ποτέ! Η κοσμική περσόνα -που σε περασμένες εποχές αναστάτωνε το Κολωνάκι, περιτριγυρισμένη πάντα από θρυλικά κοσμικά ονόματα- κινδυνεύει να βρεθεί στον δρόμο, ενώ αμέσως μετά τις γιορτές θα ξαναμπεί στο χειρουργείο για να ολοκληρώσει ακόμα μία λεπτή επέμβαση, για την αποκατάσταση της οδοντοστοιχίας της, που έχασε λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών που έκανε στο παρελθόν.

Μιλάμε για έναν… γολγοθά που ανεβαίνει μόνη της χριστουγεννιάτικα, αφού ακόμη και τα πιο δικά της πρόσωπα, όπως αναφέρει, δεν είναι δίπλα της για να της συμπαρασταθούν.

«Αυτό που με σώζει είναι το χιούμορ μου. Διακωμωδώ όλα όσα μού συμβαίνουν και γι’ αυτό δεν έχω φουντάρει ακόμη από το μπαλκόνι…» λέει η ίδια στην «Espresso» και προσθέτει -σχεδόν γελώντας- ότι ενδέχεται σε λίγο καιρό να μην έχει ούτε σπίτι να μείνει, καθώς ο σπιτονοικοκύρης της έχει βάλει μπροστά τη διαδικασία της έξωσης. «Το πολύ πολύ, θα στήσω ένα αντίσκηνο στη Δεξαμενή και το πρωί θα έχω και πρωινό από το καφέ μπαρ, που βρίσκεται εκεί» αναφέρει.

Το πρόβλημα της έξωσης γνωστοποίησε πριν από λίγες μέρες η ίδια, όταν έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook πως είναι πολύ στενοχωρημένη και ότι ψάχνει να βρει σπίτι γύρω στα 60 τετραγωνικά στο Κολωνάκι. Μάλιστα, ζητούσε από τους διαδικτυακούς φίλους της να την ενημερώσουν αμέσως αν έχουν υπόψη τους σπίτι στις προδιαγραφές του προηγούμενου για να το νοικιάσει.

«Δεν χρωστάω ενοίκιο»

«Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μένω τα τελευταία τρία χρόνια στο Κολωνάκι έχει ξεκινήσει δικαστική διαδικασία έξωσής μου, ενώ δεν του χρωστάω ούτε ένα ενοίκιο. Δυστυχώς, ενώ ψάχνω αρκετό καιρό να βρω σπίτι για να μετακομίσω, δεν μπορώ να βρω τίποτα στα τετραγωνικά που ζητάω, γιατί στο Κολωνάκι τον τελευταίο καιρό όλα τα μικρά διαμερίσματα γίνονται ανάρπαστα με τον νέο τρόπο ενοικίασης Αirbnb και δεν δίνονται σε μεμονωμένους ενοικιαστές. Ετσι έφτασα στο σημείο να γνωστοποιήσω το πρόβλημα στο facebook, μπας και κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι και με ειδοποιήσει στο messenger. Δυστυχώς, και πάλι δεν μπορώ να βρω κάτι» μας λέει και συνεχίζει αναφέροντας ότι το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο απ’ όσο φαίνεται.

«Μετά τις γιορτές θα ξαναμπώ για να κάνω ένα δύσκολο χειρουργείο και χρειάζεται να έχω ένα σπίτι για να αναρρώσω. Δηλαδή, να βγω από το νοσοκομείο και να με έχουν πετάξει έξω από το σπίτι μου; Και να ήταν μόνο αυτό… Εχω πάθει και αποκόλληση αμφιβληστροειδούς στο μάτι και μέσα σε όλα μού έκλεψαν τις προάλλες και το πορτοφόλι μου στη λαϊκή… Εχω τραβήξει τα πάνδεινα, δεν αντέχω άλλο!» λέει, χάνοντας πλέον το χαμόγελο από τα χείλη της!

«Ποιος γιος μου; Πλάκα κάνεις;»

Οι δυσκολίες, πολλές και ανεξάντλητες τα τελευταία χρόνια για τη Ματούλα! Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην τη ρωτήσουμε αν -τουλάχιστον- ο γιος της, ο Λορέντζο Καριέρε (φωτό), της συμπαραστέκεται σε όλα αυτά που περνάει. «Ποιος γιος μου; Πλάκα μού κάνεις;» ήταν η αρχική της απάντηση.

Στη συνέχεια τη ρωτήσαμε αν θα ήθελε να του στείλει κάποιο μήνυμα, δεδομένου ότι ο γιος της -με τον οποίο έχει να μιλήσει εδώ και 12 χρόνια και δεν έχει γνωρίσει καν τα παιδιά του, που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Ελενα Κατραβά- μπορεί να μη γνωρίζει ότι η μητέρα του βρίσκεται σε αυτή τη δεινή κατάσταση. «Τι μήνυμα να του στείλω; Μάνα, γύρνα πίσω, κάηκαν οι κεφτέδες; Πλάκα μού κάνεις; (Γέλια) Το ότι τραβιέμαι στα νοσοκομεία το ξέρουν όλοι – και οι φίλοι του. Ολο το καλοκαίρι κυκλοφορούσα με ιατρική μάσκα, σαν τον Ζορό. Ακόμη και στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη πήγα φορώντας τη μάσκα, γιατί έτσι έπρεπε να κάνω, μέχρι να αναρρώσω από την προηγούμενη εγχείρηση που μου έκαναν, παίρνοντας κόκαλο από τη λεκάνη για να μου φτιάξουν την κατεστραμμένη γνάθο. Δυστυχώς, και τα παλιά μου φιλαράκια, που ήταν το αποκούμπι μου, “την έχουν κάνει” από τη ζωή. Δεν πειράζει!» λέει στην «Espresso» η γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με τη χρυσή εποχή της κοσμικής Αθήνας.

«Ευχαριστώ τον γιατρό μου Δημήτρη Ζαμπάρα, που θα με χειρουργήσει για ένα πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε από την πρέζα και με ταλαιπωρεί χρόνια» τονίζει ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Βρε ουστ χρονιαρες μερες με τα παρταλια του “Κωλονακιου”. Όταν μας πέφτουν τα μαλλιά από το άγχος του μεροκάματου, αυτά τα άρθρα είναι για να μαζέψουν κι άλλα φασκελα οι αμετανόητες περσονες. Αει σιχτιρ

  2. Εσείς όλοι που στάζετε χολή για έναν άνθρωπο, είστε χριστιανοί του κώλου.
    Η εξομολόγηση σας μάρανε Φαρισαίοι και Σαδδουκαίοι χρονιάρες μέρες…

  3. ΣΤΑ 80 ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ? ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΟΝΑ ΕΝΩ ΒΡΩΜΑ Η ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑ

  4. Απο τα πολλα φλοκια εχασε τα δοντια της.Οσο για τον Λορεντζο ειναι γνωστο ρεμαλι που εχει παντρευτει καποια που επι χρονια εργαζοταν στο πασοκοκαναλο της διαπλοκης και της λαμογιας, το ΜΕΓΚΑ.Παιρνει αυτο που της αξιζει η Ματουλα.Ζωντας στο βρωμικο και πουστικο Κολωνακι ειναι σαν να χτιζεις πυργο πανω σε βουνο απο σκατα.

  5. Ζησε σε φτωχικη συνοικια κ οχι στην φωλια της πρεζας.
    Στις φτωχικες κοινωνιες θα ζησεις σαν ανθρωπος,χωρις εγωισμους κ ισως γνωρισεις κ τον Χριστο κ σωσεις την αθανατη ψυχη σου
    Χριστο χρειαζεσαι κ οχι φιλους-φιδια της καλης τρομαρα της κενωνοιας,της ακοινωνητης,αθεης,ακατηχητης,σκληροκαρδης,ανελεητης.Εξομολογηση,μετανοια,θεια κοινωνια κ προσευχη,βιοι Αγιων θα απαλυνουν τον πονο της ψυχης σου

  6. Μαλλον απο τις πολλες πίπες τα έχασε τα δόντια η Φαφούτα!!!!!

  7. Μην γινεστε κακοι γιορτες μερες…
    Παντως κανει εντυπωση ποση καταστροφη στο ανθρωπινο σωμα προκαλει η χρηση ουσιων , ακομα και νομιμων χαπιων , στους επιζωντες , οι οποιοι δεν ειναι πολλοι…… συνηθως πεθαινουν πριν τα 40 τους , και ετσι δεν εχουμε ευκαιρια να παρατηρησουμε περαιτερω σταδια εκφυλισμου και παρακμης , φυσικης κυριως…και μετα κοινωνικης..
    Πω πω… τι καταρα… να τα βλεπουν οσοι βιπςς κανουν χρηση..

  8. Κολωνακι οπωσδηποτε, Περιστερι Βυρωνας Καλλιθεα Νεα Σμυρνη ειναι μπας κλας. Κατι αλυτα προβληματα που εχει ο ονειροπαρμενος κοσμος.

    1. Καλά όχι ότι οι περιοχές που αναφέρεις δεν είναι μπας κλας,είναι και παραείναι,αλλά και το Κολωνάκι ρε παιδάκι μου…πολύ ανηφόρα.

  9. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ κυρια μου οι ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΕΙΣ μονη σου τελος, και τα κοσμικα και τα λαιφ σταιλ..ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ..ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ Σ..1]ΜΕΤΑΝΟΙΑ 2]ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΒΑΘΕΙΑ 3]ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 4]ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΑΠΗ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ…ΑΥΤΑ ΣΩΖΟΥΝ ΟΧΙ οι κοσμικες μικροχαρες,,,,,

    1. Ο Χρηστός δεν έχει ανάγκη από δικηγόρους αλλά από ανθρώπους που βοηθάμε όσους χρειάζονται βοήθεια και δεν κριτικάρουν

Comments are closed.