ΠΑΡΤΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ!! Μία “διαστημική ” 911 για τα 70 χρόνια της Porsche… (φωτο ΚΟΛΑΣΗ!!)

Κοινοποίηση:
70hero-1528733906_2k6r

Για κάποια αυτοκίνητα 10 χρόνια είναι μια μικρή αιωνιότητα, τόσος πολύ καιρός που τα κάνει να δείχνουν τουλάχιστον παλιομοδίτικα. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που ισχύει για την Porsche που γιορτάζει τα 70 της γενέθλια με μια εξωπραγματική έκδοση της 911.

 

Θέλοντας να τιμήσει την επέτειό της, και ιδιαίτερα το ντεμπούτο της Porsche 356/1 το 1948, η θρυλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το 911 Speedster Concept. Ένα υπερσύγχρονο αυτοκίνητο που πατάει όμως γερά στην παράδοση.

Το concept car αυτό δανείζεται τη μηχανή του και το σασί από μια 911 GT3 ενώ το αμάξωμά του από μια 911 Carrera 4 Cabriolet, συνδύαζοντας ιδανικά δύο άλλα μοντέλα που άφησαν εποχή.

Να σημειώσουμε πώς δεν έχει ούτε ραδιόφωνο, ούτε air condition μιας και απευθύνεται σε πραγματικούς οπαδούς και όχι σε χίπστερ με λεφτά που θέλουν μια Porsche στη συλλογή τους.

Εκείνο όμως που κάνει ακόμα περισσότερη εντύπωση είναι ο ιδανικός συνδυασμός του γκρι και του άσπρου χρώματος, τα οποία χαρίζουν μια άγρια αγωνιστική γοητεία στην 911 Speedster Concept.

Αν είσαι από εκείνους τους τυχερούς που μπορεί το πορτοφόλι του να αντέξει ένα τέτοιο θαύμα της αυτοκίνησης, κάνε λίγη υπομονή μέχρι να βγει στην παραγωγή.

 

Αν πάλι είσαι κοινός θνητός, ελπίζουμε τόσο εσύ όσο κι εμείς να βρούμε μια ευκαιρία τουλάχιστον για να την απολαύσουμε να επιταχύνει στον δρόμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: