Παραλίγο να βγάλει το περίστροφο ο Μυλωνάκης στον κολλητό του Ιβάν Σαββίδη και Βουλευτή της ΝΔ Θεσσαλονίκης! ΠΡΕΠΕΙ να το δουν όλοι οι Νεοδημοκράτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Τίναξε το δελτίο του στον αέρα ο Μυλωνάκης

Φοβισμένα ανθρωπάκια

Είναι βουλευτές, το παίζουν μάγκες και όταν ο αρχηγός τους σφίξει  τα λουριά…άπλα είναι για να τους …..λυπηθείς

Τι έπαθαν ξαφνικά οι Βουλευτές της ΝΔ!

Στην απλή ερώτηση τι άποψη έχουν για την χρήση του όρου Μακεδονία από τα ΣΚΟΠΙΑ τους πιάνει ένας πανικός …

Δείτε πως τους έχει ευνουχίσει ο Κουλής

Δείτε τον κακομοίρη…. Αν τον είχε στο στούντιο τον πολιτικό αρλούμπα Σάββα Αναστασιάδη, ο Μυλωνάκης, θα τον….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ από το 21:25

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΙ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΩΡΕ ???? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΤΕΡΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΘΡΑΚΗ ΑΝ.ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 25’ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 2005 ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΕΙΧΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ Π.Δ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟ 2005 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΙ ΜΙΛΙΑ !!!!!!!!! ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΑΔΙΚΗΜΕΝΟ !!!!!!!!!!!!!

  2. Σαν να μου θυμιζει κατι αυτο το πανελ. Α !!! Θυμηθηκα… Πρεντεντερη,Τρεμη,και Καμπουρακη σα τον παλιο καλο καιρο. Προπαγανδα και ουσια μηδεν . Και σας ειχα για λιγο διαφορετικο κ Μυλωνακη.

  3. ΑΝΤΩΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ …….ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΗΔΕΝ…..Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ Η ΘΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…Η ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Comments are closed.