ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ; Τσαβούσογλου: «Θα κατεβάζουμε τις σημαίες όπου κι αν τις ανεβάζουν»

Κοινοποίηση:
τσαβουσογλου

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου επιβεβαίωσε ότι “τουρκικές δυνάμεις κατέβασαν ελληνική σημαία” από τους Ανθρωποφάγους! Σε δηλώσεις που έκανε σε ζωντανή σύνδεση ο Τσαβούσογλου είπε ότι “θα κατεβάζουμε τις σημαίες όπου κι αν τις υψώνουν”.

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν ήδη λόγο για “πόλεμο σημαιών” στο Αιγαίο.

Δεν θα εκπλαγούμε καθόλου αν τις επόμενες ώρες δούμε βίντεο των Τούρκων από την υποστολή της σημαίας που είχαν υψώσει νεαροί από τους Φούρνους! Τα τουρκικά ΜΜΕ φτιάχνουν εδώ και ώρα κλίμα ,κάνοντας λόγο για “επιχείρηση κομάντος” (!!!) που κατέβασαν ελληνική σημαία από τους Ανθρωποφάγους…

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Άλλα έχουν απαντηθεί κι άλλα όχι.

Το πρώτο που έχει απαντηθεί είναι αν οι αρχές στους Φούρνους γνώριζαν ότι κάποιοι νεαροί πήγαν και ύψωσαν σημαία στους Ανθρωποφάγους. Η απάντηση είναι καταφατική καθώς ο δήμαρχος επιβεβαίωσε το γεγονός! Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι γιατί το Λιμενικό της περιοχής δεν πήρε μέτρα. Ενημέρωσε τους ανωτέρους; Δόθηκαν κάποιες οδηγίες ή όχι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σε ελληνικό έδαφος σηκώνουμε όσες σημαίες θέλουμε αλλιώς σημαίνει αμφισβήτηση αυτόματα. Πρώτα βάζεις τις σημαίες και μετά τοποθετείς νάρκες. Όταν θα πάνε να τις κατεβάσουν θα πάνε και μια βόλτα στις ούρι που περιμένουν με ανοικτά τα σκέλια τρώγοντας σταφύλια σε αιώρες. Βλήματα μουσουλμάνοι!

Leave a Response