ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ! Πασίγνωστος τραγουδιστής αγοράζει την επιχείρηση Νιτσιάκος;

Κοινοποίηση:
nitsiakos

Το δικό του «ρεσάλτο» στον χώρο του επιχειρείν φαίνεται πως πραγματοποιεί ο δημοφιλής τραγουδιστής,

Σάκης Ρουβάς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΜΕΑgr o Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να «μπει», αποκτώντας πακέτο μετόχων, στην εταιρεία παραγωγής πουλερικών Νιτσιάκος.
Συγκεκριμένα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δημοφιλής σταρ έχει συμφωνήσει σε όλα με την οικογένεια Νιτσιάκος προκειμένου να αποκτήσει μειοψηφικό ποσοστό στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας που θα κυμαίνεται κοντά στο 40%!
Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται να έχει προτείνει στη διοίκηση της εταιρείας τη δημιουργία νέων προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, προτάσεις που όπως λένε οι πληροφορίες, εντυπωσίασαν όσους τις άκουσαν.
Σημειώνεται πως η εταιρεία Νιτσιάκος λανσάρισε πρόσφατα το «Μαύρο Κοτόπουλο», της Αλσατίας, το οποίο έχει ευρέως γνωστό μέσα από το Survivor και το οποίο εκτρέφεται σε λίγες χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο!
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο νέο αυτό εγχείρημα, στον «κόσμο» του επιχειρείν, όπως φυσικά και στα δύο προηγούμενα, ο Σάκης Ρουβάς έχει ως μέντορα του τον κουμπάρο του στην προσπάθεια του να δημιουργήσει νέες πηγές εισοδήματος έξω από τον χώρο του θεάματος, εκμεταλλευόμενος φυσικά τη δημοφιλία του, αλλά και τα κεφάλαια που έχει κερδίσει σε αυτά τα χρόνια.
Ο Σάκης Ρουβάς, μέσω της εταιρείας του SK Κτηνοτροφική ΑΕ, κατασκευάζει στην Καρδίτσα μονάδα παραγωγής ενέργειας από βιοαέριο ισχύος 500 KW, ενώ φαίνεται πως ο δημοφιλής στάρ ετοιμάζει και δεύτερη επένδυση στον χώρο των ΑΠΕ, στη Δυτική Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλυφθεί κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες!
Η οικογενειακή επιχείρηση Νιτσιάκος

Σε ότι αφορά την εταιρεία Νιτσιάκος πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τα Ιωάννινα με μονάδες παραγωγής εκτός από τα Ιωάννα και στη Νιγρίτα Σερρών.
Η Νιτσιάκος που απασχολεί περισσότερα από 600 άτομα και συνεργάζεται με 180 πτηνοτρόφους που εκτρέφουν ζώα για λογαριασμό της, διαθέτει επίσης δύο ξηραντήρια δημητριακών στη Θεσσαλονίκη και ένα στα Ιωάννινα, όπως επίσης και αποθήκες για τις πρώτες ύλες στη ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης και την Άρτα.
Σημειώνεται επίσης πως η Νιτσιάκος εμφάνισε το 2015 κύκλο εργασιών 236 εκατ. ευρώ, ενώ την περίοδο 2014-2016 υλοποίησε επενδυτικό πλάνο ύψους 4 εκατ. ευρώ.

fimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αν ισχύει αυτή η είδηση, τότε καλό αυτό είναι αυτό. Να την πάρει Έλληνας. Όχι κάποια ξένη εταιρεία… Έχουμε ξεπουληθει στους ξένους, ας βγάλουν από το σεντουκι τους κάποιοι που τα έχουν ακόμη και ας επενδυσουν στη χώρα μας….

  2. ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ?? ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ , ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ . ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΟΥΝΑΩ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ!!!!

  3. Με το που θα μπει ο Ρουβας στην Εταιρεια Νιτσιακος ακομα και οι κοκκορες θα γινουν κοτες λυρατες.

  4. Εγω ξερω οτι το ειδωλο του ο ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ βαζει σκατα πουλιων στη μαπα του γιατι με το οξυ λεει ανανεωνει επιδερμιδα και γι αυτο δειχνει νεος..
    Ρε μπας και παει εκει και του χεζουνε τη μαπα
    τα ορνιθοειδη για φρεσκαρισμα;;
    Δε μου δινει εμενα καμια 200χιλιαρικα που εχω ενα γειτονα κουραδομηχανη και τρωει ολο τοξινες
    να τον χεζει ολη μερα;;;

  5. Μουφα. Νιτσιακος, Κολοσος, πανω απο 80% της κοτοπουλοπαραγωγης στην Ελλαδα. Εκατονταδες φρανσαιζ μοναδες σε ΟΛΗ την χωρα. Εγω ξερω οτι ο Ρουβας αγορασε 4 ( ναι 4) στρεμματα στα Τρικαλα, για να παραγει ρευμα με βιοιοαεριο, που προερχεται απο κοτσυλιες κοτοπουλων. Μαλλον αυτο ειναι. Θα αγορασε σκατα πουλερικων για παραγωγη ρευματος και καποιοι ηλιθιοι ειπαν πως αγοραζει μετοχες του γιγαντα της κρατοπαραγωγης Νιτσιακου!

  6. Ωρε πανηγυρι που θα γινει με τα φραγκα του Ρουλη, θα διαφημιζει και δωρεαν το “μαυροκακαριασμενο” κοτοπουλο…της Αλσατιας!!! Μπρρρ!!!

  7. ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΤ’ ΑΓΓΟΥΡΙΑ!!!

  8. Για ψάξτε τον και αυτόν τον σπουδαίο καλλιτέχνη. Έχει πληρώσει όλους τους φόρους του??? πολλές επιχειρήσεις αγοράζει τελευταία από τα εισοδήματά του ως τραγουδιστής. Πόθεν έσχες και για αυτόν τον κύριο.

    1. Πόθεν έσχες από την Βαρδινογιάννη αν σου λέει κάτι…

  9. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ,Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ,Ο ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ, Ο ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ (“ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ”)ΠΡΩΗΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ(ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ,ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ, ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ -ΔΙΚΑ ΤΟΥ- ΠΑΙΔΙΑ)ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ -ΚΑΙ-ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΤΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΙΟΑΕΡΙΟ.ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ(σλρουππππ).ρε καραμητρο θα σε ξεπουπουλησουν σαν κοτα οι αετοι που εμπλεξες.για πλακα σε εχουν.αυτοι δεν ειναι σαν τις ξεφωνημενες της σοου μπιζ που απλως ξεκατινιαζονται.θα σε ρουφηξουν το αιμα με το μπουρι μιας και εισαι αμαθος

    1. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΝ!!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΟΙ…500 ΑΠ’ ΤΟΥΣ 600 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΙΤΣΙΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!! ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!!!

      1. Για Πακιστανούς ψάξε καλυτερα στο σπίτι σου που τους έχεις για να σου γαμανε όλη μέρα την κωλουρυπιδα και άσε τον Νιτσιακο.

Comments are closed.