Πάμε σε εκλογές! Ο Τσίπρας άρχισε να τάζει…..

Κοινοποίηση:
τσιπρας-1

Στο 1ο Συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας.
“Αυτό που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της Αριστεράς, είναι μια νεολαία παρούσα στα μεγάλα και μικρά μέτωπα, ανοιχτή σε γνώση και κριτική σκέψη, μια νεολαία με ζωντανή πολιτική κοινωνική δράση, παρούσα στα μικρά και μεγάλα μέτωπα της εποχής, μια νεολαία που θα διεκδικεί την ηγεμονία στο χώρο της, με καθαρά πολιτικούς όρους, με αρχές, με αυτοπεποίθηση, με αυτοσεβασμό, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 1ο Συνέδριο Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που διεξάγεται στον πολυχώρο Ελληνικό Μολύβι στον Ελαιώνα.
“Η δική σας δράση” τόνισε “είναι αυτή που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ακούγονται οι απόψεις σας να ακούγεται η κριτική σας.
Το στοίχημα για όλους μας,είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την αμφίδρομη επαφή με τη νέα γενιά και να διευρύνουμε τις κοινωνικές συμμαχίες.

“Ανοίγουμε με σταθερά βήματα τον δρόμο για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των νέων ανθρώπων” είπε ο πρωθυπουργός. αναφερόμενος στα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τη νεολαία.
Συνεχίζοντας εξήγγειλε ένα μεγάλο πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για νέους με εισοδηματικά κριτήρια, ώστε να μπορέσουν όπως είπε “να ζήσουν μαζί με τους ανθρώπους που αγαπούν εφόσον επιθυμούν να κάνουν οικογένεια.
Ανέφερε επίσης ότι θα εφαρμοστεί πρόγραμμα με το οποίο θα επιδοτείται όχι μόνο το τρίτο αλλά το πρώτο και το δεύτερο παιδί “με ένα ποσό που θα ενισχύει πραγματικά τις οικογένειες και δεν θα είναι αναιμικό”, ενώ θα διασφαλίζεται η πρόσβαση στους σταθμούς για όλα τα παιδιά από τριών ετών ενώ από την επόμενη σχολική χρονιά επεκτείνουμε τα σχολικά γεύματα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. “Τι κανεις Γιαννη;” “Κουκια σπερνω!”
    Ρε ποιος Τσιπρας…;
    Εχει “γ@@@σει” ολο τον κοσμο ο…τρομπαλεξης!

  2. Το άκρων άωτον του παραλόγου, από τη μια μεριά τάζει παροχές και από την άλλη κάνει περικοπές. Αλλά δεν μας διευκρινίζει αυτές οι παροχές θα δίνονται και στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; Το άτομο είναι πολύ επικίνδυνο, επιτέλους ας βρεθεί κάποιος να τον συμμαζέψει, πριν είναι πολύ αργά.

Comments are closed.