Ο Mr “Costa Navarino” τραβάει το…αυτί των 4 δημάρχων της Μεσσηνίας: “Σπάστε αυγά για την ανάπτυξη”-Μήπως πήρε πολύ “αέρα” ο τύπος από τον Μεσσήνιο;

Κοινοποίηση:
costa-navarino

Δημόσια παρότρυνση “να σπάσουν αυγά για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας” έκανε σε 4 δημάρχους ο επιχειρηματίας Αχ. Κωνσταντακόπουλος στο δείπνο του 9ου Τουρνουά Γκολφ της Aegean στην Costa Navarino. Όλα αυτά παρουσία του πατριάρχη της αεροπορικής εταιρείας Θεόδωρου Βασιλάκη, συνοδοιπόρου του καπετάν Βασίλη στον επιχειρηματικό στίβο, έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς οι πτήσεις της Aegean συνδέουν ήδη την Καλαμάτα με όλη την Ευρώπη.

Η παραίνεση του Αχ. Κωνσταντακόπουλου προς τους κ.κ. Νίκα, Αναστασόπουλο, Κόλλια και Καφαντάρη έρχεται μέσα σε μια εποχή κρίσης που ο ιδιωτικός τομέας καλείται να έχει τον πρώτο ρόλο στην ανάπτυξη και οι δήμαρχοι πρέπει να συμπλεύσουν με ενέργειες παράλληλες προς τις επιχειρήσεις απαλλαγμένες από το πολιτικό κόστος.
Στη χθεσινή εκδήλωση οι συμμετέχοντες στο τουρνουά ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά με φανερή τη σημαντική παρουσία Ρώσων.
Μιλώντας στο  eleftheriaonline.gr το αφεντικό της Costa Navarino Αχ. Κωνσταντακόπουλος έδειξε ευχαριστημένος για την πορεία της φετινής χρονιάς, ενώ και ο διευθυντής Προορισμού Γ. Χατζηιωσήφ έλεγε ότι φέτος όλα είναι υπεράνω των προσδοκιών.

Σχόλιο: ( ο ιδιωτικός τομέας καλείται να έχει τον πρώτο ρόλο στην ανάπτυξη και οι δήμαρχοι πρέπει να συμπλεύσουν με ενέργειες παράλληλες προς τις επιχειρήσεις απαλλαγμένες από το πολιτικό κόστος!)

Παρότρυνση –παραίνεση δηλαδή ευθεία παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα του τόπου λες και οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια που έχουν τον πρώτο λόγο είναι υποτακτικοί και υπάλληλοι τους!!! Κάποιο λάθος θα κάνετε έτσι δεν είναι… Είναι εκλεγμένοι από τον Μεσσηνιακό λαό να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του τόπου και το δημόσιο συμφέρον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΨΙΤ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ…ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΣΤΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΕΙΜΑΙ…ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ; ΣΤΗ ΓΙΑΛΟΒΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ…ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΤΕ..ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΛΟΒΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ…ΑΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ…ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;

  2. ρε μαλακοκ…υλι lamda που το ειδες οτι το μπ…λο του αποτελει πυλωνα για την μεσσηνια? ρε γουδι ολοι αυτοι οι σκα…εσες που ερχονται δεν τους βλεπη κανης δεν βγαινουν ουτε ενα λεπτο εξω απο το μαγαζι του και δεν αφηνουν ουτε ενα ευρω στην μεσσηνια. πακετο ερχονται πακετο φευγουν. στα αρ…ια μας το κοστα ναυαρινο ,για πες μας ρε ποσα λεφτα εδωσε ο φλωρος να το φτιαξη και ποσα εδωσε το κρατος ρε???
    ξερης? μαθε πρωτα και μετα ελα να κουβεντιασουμε

  3. Και λίγα τους λέει.
    Πρέπει να τους στείλει σε ειδικό σεμινάριο για διοίκηση δημοσίων οργανισμών (το καλύτερο πανεπιστήμιο του Καναδά McGill έχει)μήπως και καταλάβουν πως να διαχειριστούν τα δημόσια χρήματα για το δημόσιο όφελος όλων των δημοτών τους.
    Αποδεδειγμένα το ξενοδοχείο του κυρίου που κατηγορείτε αποτελεί έναν πυλώνα ανάπτυξης της Μεσσηνίας μας.
    Μακάρι να παρουσιάσουν κάτι και οι 4 δήμαρχοι, ακόμη και στην διαχείριση των σκουπιδιών έχουν πολλά να μάθουν από τον Φούχτελ.
    Αν δεν θέλουν να τους κάνει υποδείξεις ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ας πάνε μιά εκδρομή μέχρι την Ανάβρα Μαγνησίας να τους εξηγήσει ο πρώην δήμαρχος τι έκανε και έγινε πρότυπο ανάπτυξης ο δήμος του

  4. Μήπως να εξηγήσει στο μαλάκα ότι η ανάπτυξη δεν είναι ομελέτα;

    θα προτιμούμε τα μαγαζιά και τα προϊόντα αυτών που δένουν τον μισθό τους

    ανάλογα με τα κέρδη του μαγαζιού τους, και δεν πρόκειται να ψωνίζουμε ή

    να προτιμούμε οποιουδήποτε είδους προϊόντα από τους μα…ες που “σπάνε

    αυγά” για να αποκαλούν τον προσωπικό τους πλουτισμό “ανάπτυξη” εις βάρος

    των άλλων.

Comments are closed.