Ο Mr «Costa Navarino» τραβάει το…αυτί των 4 δημάρχων της Μεσσηνίας: «Σπάστε αυγά για την ανάπτυξη»-Μήπως πήρε πολύ «αέρα» ο τύπος από τον Μεσσήνιο;

Κοινοποίηση:
costa-navarino

Δημόσια παρότρυνση «να σπάσουν αυγά για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας» έκανε σε 4 δημάρχους ο επιχειρηματίας Αχ. Κωνσταντακόπουλος στο δείπνο του 9ου Τουρνουά Γκολφ της Aegean στην Costa Navarino. Όλα αυτά παρουσία του πατριάρχη της αεροπορικής εταιρείας Θεόδωρου Βασιλάκη, συνοδοιπόρου του καπετάν Βασίλη στον επιχειρηματικό στίβο, έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς οι πτήσεις της Aegean συνδέουν ήδη την Καλαμάτα με όλη την Ευρώπη.

Η παραίνεση του Αχ. Κωνσταντακόπουλου προς τους κ.κ. Νίκα, Αναστασόπουλο, Κόλλια και Καφαντάρη έρχεται μέσα σε μια εποχή κρίσης που ο ιδιωτικός τομέας καλείται να έχει τον πρώτο ρόλο στην ανάπτυξη και οι δήμαρχοι πρέπει να συμπλεύσουν με ενέργειες παράλληλες προς τις επιχειρήσεις απαλλαγμένες από το πολιτικό κόστος.
Στη χθεσινή εκδήλωση οι συμμετέχοντες στο τουρνουά ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά με φανερή τη σημαντική παρουσία Ρώσων.
Μιλώντας στο  eleftheriaonline.gr το αφεντικό της Costa Navarino Αχ. Κωνσταντακόπουλος έδειξε ευχαριστημένος για την πορεία της φετινής χρονιάς, ενώ και ο διευθυντής Προορισμού Γ. Χατζηιωσήφ έλεγε ότι φέτος όλα είναι υπεράνω των προσδοκιών.

Σχόλιο: ( ο ιδιωτικός τομέας καλείται να έχει τον πρώτο ρόλο στην ανάπτυξη και οι δήμαρχοι πρέπει να συμπλεύσουν με ενέργειες παράλληλες προς τις επιχειρήσεις απαλλαγμένες από το πολιτικό κόστος!)

Παρότρυνση –παραίνεση δηλαδή ευθεία παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα του τόπου λες και οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια που έχουν τον πρώτο λόγο είναι υποτακτικοί και υπάλληλοι τους!!! Κάποιο λάθος θα κάνετε έτσι δεν είναι… Είναι εκλεγμένοι από τον Μεσσηνιακό λαό να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του τόπου και το δημόσιο συμφέρον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: