Ο Έλληνας αθλητής που έφερε χρυσό στην Ελλάδα και καμία ”μεγάλη” εφημερίδα δεν έγραψε ΤΙΠΟΤΑ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
2284261

Ξεπερνώντας τον εαυτό του και τις ατυχίες του μέσα στον αγώνα, βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ κατά τέσσερα κιλά, ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό της Άρσης Βαρών U-17, στην κατηγορία των 94 κιλών που διεξάγεται στο Κόσοβο.

Ο Κεφαλλονίτης πρωταθλητής σήκωσε 144 κιλά στο αρασέ και 176 στο ζετέ, ενώ στο σύνολο έφτασε στα 320 βελτιώνοντας το δικό του ρεκόρ που ήταν 316 κιλά, κάνοντας παράλληλα πανελλήνιο ρεκόρ. Ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Κοσόβου την Πρίστινα. Ο Βαγγέλης είχε μια άτυχη στιγμή στο αρεσέ και χρεώθηκε ένα λάθος των κριτών στο ζετέ, κάτι που του στέρησαν το δικαίωμα να πανηγυρίσει τρία χρυσά μετάλλια. Κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αρασέ με 144 κιλά και την τρίτη στο ζετέ με 176 κιλά. Δεύτερος στο σύνολο ήταν ο Ιταλός, Κριστιάνο Φίκο με 320 κιλά και τρίτος ο Σλοβάκος, Τόμας Ρόμανακ με 319 κιλά. Στο αρασέ ο Ρόμανακ πρώτευσε με 145 κιλά, ενώ τρίτος ήταν ο Ρώσος Ντάνι Μπαγκάιτσεφ με 142 κιλά.

Στο ζετέ πρώτος ήταν ο Ιταλός, Κριστιάνο Φίκο με 178 κιλά και δεύτερος ο Μπαγκάιτσεφ με 176 κιλά. Είναι η πιο σπουδαία επιτυχία του Βαγγέλη Γαλιτσάτου στην έως τώρα καριέρα του, κάνοντας ευτυχισμένο και τον προπονητή του, Νίκο Γαλιατσάτο. Του ευχόμαστε και εις ανώτερα και πιο πολλά χρυσά μετάλλια όσο ανεβαίνει τις κατηγορίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΣ ΑΡΑΠΗΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

  2. ΕΥΓΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ !!!
    ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ !!!
    ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

  3. αυτοι ειναι αθλητες , εμεις ασχολουμαστε αν βρεθει σπιτι να φιλοξενησει τους ισλαμοκατσιαμπλιαδες, . μπραβο στο παιδι να ειναι περηφανοι οι γονεις του.

  4. Ευγε παλληκαρι μου…
    Να σε χαιρονται οι γονεις σου!

Comments are closed.